beka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 I kolejny pies bez domu. Bez ludzi. I nie wiadomo z jaka przyszłościa. Młoda sunia od 3 tygodni błąkała sie za Mińskiem Mazowieckim. Próbowała sie zadomowić w pewnym gospodarstwie. Bawila sie z dziećmi (lubi dzieci!), nie goniła kotów i zaprzyjażniła sie z innymi zwierzętami. Niestety sunia kładła się w trawie która niedługo miał stać sie sianem i nie mogła dłużej zostać. Musiał odejść i to predko .....bo jak nie to.. Na prośbe koleżanki Ola pojechała po nią. Od dziś do czwartku jest u Gajowej. Później nie wiem co bedzie bo Gajowa ma zarezerwowany kojec. Sunia jest przestraszona, młodziutka ale już rodziła. Przymilna, zrównoważona, towarzyska , super psiak ale jednak komuś nie pasował :( Sunia pilnie szuka domu. Quote
Herspri Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Zdjęcia wstaw jeśli możesz... Co to za powód żeby chcieć pozbyć się psa bo pokłada się na trawie ?! :mad: zawsze to gdzie jest wylezane można przejechać kosą -.-' Psinka szuka domku ! Quote
beka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Ci ludzie co kazali ja zabrać to nie właściciele. Właściciele po prostu wyrzucili ja z auta.... Quote
evita. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Poprosimy fotki. Jak będe zdjęcia to mogę wystawic sunię na allegro i inne stronki ogłoszeniowe. Quote
beka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Evita,dziękuję, za pomoc pod wieczór juz bedą :) Quote
beka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Wreszcie dotarłam do domu. Zaraz wkeleje zdjecia. Wydaje mi się że Vega jest mieszanką coli. Po jednym dniu juz nie odstepuje Gajowej na krok. Bardzo chce sie przytulać. Jest kochana:) Quote
evita. Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Prześliczna sunia :loveu: :loveu: :loveu: Jutro z samego rana wystawię ją na allegro. Jakie namiary mam podać ? Dziewczyny jak dobrze że ją zabrałyście, bo jakby dorwał ją miński hycel to Krzyczki albo Wołomin w najlepszym razie, jeśli w ogóle dojechałaby do schronu :shake: Quote
beka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Tel do mnie 0606300853 - sunia jest w Konstancinie. Quote
enia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 beka napisał(a):Vega nikt do ciebie nie zagląda :( Ja zaglądam od wczoraj :roll: a sunia faktycznie śliczna .....oby szybko dom ciepły znalazła. Quote
ekardas Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 No jak można, taki słodziak ile mądości w oczach, poprostu wyrzucić, coza naród!!!!ona jest piekna kopia coli, w górę śliczna, napewno Cię dostrzega i kochac będą tak jak nigdy..... Quote
iczing Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Beka a suńka jest wysterylizowana ? bo przed adopcją wartoby ją ciachnąć, żeby miala lepsze życie... Quote
agusiazet Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Sunia jest prześliczna, trochę jakby kolaczkowata. Skontaktujcie się z mosii, może weźmie ją na płatny tymczas!!! Quote
*Gajowa* Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vega jest przeuroczą sunią, pragnie kontaktu z człowiekiem. Ona jest zadbaną sunią aż trudno uwierzyć, że się błakała przez jakiś czas - sierść piękna, wyczesana tylko dwa małe kołtunki przy uszkach, absolutnie nie jest wychudzona. Musiała mieć kochających właścicieli - a moze jej szukają ? Wczoraj była jeszcze bardzo zalękniona ale dziś jest znacznie leipiej, rano pięknie bawiła się z Sedem. Quote
evita. Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Vega na allegro: http://www.allegro.pl/item210313584__przepiekna_vega_mix_collie_ofiara_wakacji_.html A może rzeczywiście ona komuś zaginęła. Może przestraszyła sie burzy i uciekła ? Postaram się zamieścić ogłoszenia w necie, bo może ktoś jej rzeczywiście szuka. Quote
beka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Evita dziękujemy :) Iczing ona nie jest sterylizowana i napewno miała szczeniaki :( pomyślimy o sterylce .. Quote
beka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Może ona i komuś zginęła ale ta pani co sie nią opiekowała przez ok. 2 tyg. mówiła że został wyrzucona z samochodu :( Strasznie szybko sie przywiązuje do człowieka... Quote
Ulka18 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Beatko, dam ja na forum collie wieczorem. Czy cos dla suni jest potrzebne? To bym od razu wpisala prosbe do forumowiczow. Moze sterylka? Quote
beka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Sterylka napewno sie przyda. SUnia jest naprawdę taka kochana. Quote
betinka24 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Kazda pomoc napewno sie przyda, ale najwazniejsze to znalesc je kochany cieply domek Quote
Recommended Posts