Paulina. Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Millencja. Z moją nogą w tle :roll: Nosek :cool1: Quote
Paulina. Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Razem... Co robisz? Moje dziewuszki :loveu: Tutaj widac jakiego mam psa pociągowego :roll: Quote
Paulina. Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No i zaszaleje dam jeszcze jakies spacerowe resztki.. Jeszcze troszkę Sabuska.. Koślawiec :cool1: Wąchasz? To wąchaj, bo coś czuje... Coś nam uszka klapły.. Quote
despera Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images29.fotosik.pl/52/30955b01cf4af4b4med.jpg wyczepiste zdjęcie!!!! Zabójcza mina:loveu: http://images23.fotosik.pl/51/2d450f0f6ec08fcemed.jpg Jaśnie pani Milka:modla: Jak się udał pobyt na wsi? Pozdrawiamy:) Quote
Paulina. Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Pobyt na wsi jak codzien. Tylko psów mi się zachciało. Zamienie je na cos wdzięczniejszego np. chomiczki albo papużki. Po co mi takie rozwydrzone niesłuchające sie pańci psy? Dzisiaj idziemy sobie koło lasu i wychodzi jakichs 4 wiejskich pijaczków z jakąs kudłatą kundelką. No i Milka oczywiscie jazgotu narobiła, Saby w sumie to nie obeszło, chociaz bez smyczy była. Weszłysmy na łąke zeby poczekac az oni przejdą. I nagle Saba zryw i leci do któregos z nich. Ja sie dre, robie z siebie idiotkę a ona nic. Leci dalej. Tamci ubaw mają swietny, bo darłam sie na pól wsi, a Saba jak zawsze taka posłuszna i karna jak nie wiem, to słuch całkiem straciła. Podleciała do tego żulka i sie łasi... :roll: Tamten zadowolony, głasze i tylko " przytrzmaj ją, my przejdziemy, bo to suki, to się złapac mogą.." :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Witamy w ten piękny sloneczny poranek :diabloti: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dobry:) Hehe dobra historyjka:evil_lol: Ciesz sie że panowie się śmiali a nie wrzeszczeli że pies morderca biegnie:roll: A co do chomików i papużek... Jakbyś je przytulała czy wyprowadzała na spacery?? Jeśli myślisz że byłyby posłuszniejsze to muszę cię rozczarować:evil_lol:;) Mizianko dla dziewczynek:loveu: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Eh no tak co ja bym zrobila bez tych wsiowych spacerków i oslinionych faflunków? No to teraz witamy w te pogodne popołudnie :diabloti: U nas leje... Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A u nas wyszło słoneczko, jest gorąco i duszno i pewnie będzie burza:roll: Nes śpi jak zabity a nad uchem chrapie mi wentylator... Prawie sielanka:evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Super focie :loveu: :loveu: :loveu: Na niektórych Milka robi podobne miny jak Tedzik :eviltong: Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Super focie :loveu: :loveu: :loveu: Na niektórych Milka robi podobne miny jak Tedzik :eviltong: Wiesz, ze ja tez to kiedys zauwazyłam.. Tedzik jest z iz doma Turlaj? Moze są spokrewnieni :cool1: :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Paulinaaa napisał(a):Wiesz, ze ja tez to kiedys zauwazyłam.. Tedzik jest z iz doma Turlaj? Moze są spokrewnieni :cool1: :diabloti: Zgadza się i bardzoi mozliwe, że są spokrewnieni :loveu: Quote
despera Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Chciałam tylko zameldować, że mogę zostać meteorologiem-była burza i dalej leje:diabloti: Branoc:) Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 despera napisał(a):Chciałam tylko zameldować, że mogę zostać meteorologiem-była burza i dalej leje:diabloti: Branoc:) No i po co Ci ta weterynaria? Zostań pogodynką :evil_lol: U nas juz nie pada, ale przez chwilę było oberwanie chmury :roll: Branoc.. :p Quote
Paulina. Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Despera a nam przepowiadałas deszcz? Bo znowu jest oberwanie chmurrry :roll: :diabloti: Quote
Paulina. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Hello :cool1: my juz dawno wstalysmy o dziwo... Quote
despera Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja nie wiem, co wy ostatnio spać nie możecie?:diabloti: Nic ci nie przepowiem bo za daleko, nie widzę waszego nieba:shake::evil_lol: Dzień dobry tak w ogóle;) Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hejka!:) wpadłyśmy z Zuzką zajrzeć, co tam u Was słychać;) pozdrawiamy z niesłoneczniej Łodzi! :p Quote
Paulina. Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 despera napisał(a):Ja nie wiem, co wy ostatnio spać nie możecie?:diabloti: Nic ci nie przepowiem bo za daleko, nie widzę waszego nieba:shake::evil_lol: Dzień dobry tak w ogóle;) A ja Wasze niebo widzę :evil_lol: Dobry wieczór :cool1: basia2202 napisał(a):hejka!:) wpadłyśmy z Zuzką zajrzeć, co tam u Was słychać;) pozdrawiamy z niesłoneczniej Łodzi! :p Hello ;) A cos tam u nas słychac.. np. pochrapywanie Milki :cool1: My pozdrawiamy z imprezowego Węgrowa :evil_lol: Dopiero do domu zlądowałam.. najpierw bylam na działce, pogoda super, tylko strasznie gorąco i nie mogłam Saby na spacer wziąsc, bo ona nie wytrzymuje juz powoli.. Lezala w cieniu, a my z Milupą poszłysmy :cool1: Pozniej poszłam na Dni Węgrowa( w wolnym tłumaczeniu Dni Zadupia) był Jamal i uwaga.... gwiazda wieczoru IVAN KOMARENKO :evil_lol: Jej piekne czarne oczy... Nie wiem czy mi sie zechce jakies tam zdjęcia zaraz wstawic.. zobaczymy :cool1: Quote
Paulina. Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 No dopiero teraz mi się zachciało... :cool3: Znowu ilosc nie przekłada się nad jakosc, ale co tam :cool1: Quote
Paulina. Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 No dopiero teraz mi się zachciało... :cool3: Znowu ilosc nie przekłada się nad jakosc, ale co tam :cool1: Najpierw troszkę Sabuszka... No i oczywiscie z moim palcem..:roll: Quote
Paulina. Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Milupa :cool1: Taaaka jestem biedna, nieszczęsliwa! Zrobmy cos fajnego! Na spacer? Powiedziałas na spacer? Patrz jaka fajna! A ty mi zawsze dajesz takie małe... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 A po spacerze cwiczyłysmy komendę Zdechł pies.. całkiem dobrze nam wychodziło :cool3: The end. Quote
despera Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Ile fotek:multi: Słodka Milcia, i jaki zgrabny tyłeczek:evil_lol: Mizianko dla obu panienek:loveu: Quote
Recommended Posts