Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Ups, przepraszam Madziu :oops: :oops: :oops:
Eh, ide spac, starsznie mnie dzisiaj Milka wymęczyła :cool1:
Dobranoc :evil_lol:

Wybaczam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

No to obiecane zdjęcia... Sorry, ze tak pózno, ale ja teraz całe dnie przesiaduje na działce :oops: :cool1:
Troche Saby, bojącej sie aparatu...

Mam tam wejsc? Niee, chyba zgłupiałas! Wody tez sie boi, wiec jak tylko zobaczyła, ze my z Milką tam schodzimy i jeszcze ją wolamy to zaczęła do domu zwiewac..

Sexy tyłeczki :diabloti:

cdn.

Posted

Hej dziewczynki:multi: Nareszcie kilka fotek:loveu: Świetne, zwłaszcza te dwie mi się podobają: http://images25.fotosik.pl/50/67de7fa0e90f4d10med.jpg i http://images28.fotosik.pl/50/29b8a09f58d0a25fmed.jpg :loveu: A Sabcia pewnie nie chce wchodzić do wody bo wie, że pobrudzi sobie łapki:evil_lol: Fajnie macie, że ciągle na działce... My z Nesem ciągle w domu, bo wiecznie ktoś wyjeżdża i przyjeżdża:shake:
Pozdrawiamy!!

Posted

Dzięki Mada, dzięki Despera :cool3:
No nie wiem czy tak fajnie juz mam dosc tej wiochy.. ale w sumie chodzimy sobie na spacerki, latamy wiec jest w miare. A pogoda się wprost cudna zrobiła :loveu:
Milka znowu odkryła w sobie jakies zapędy pasterskie :roll: :evil_lol:
Jak zeszlismy dzisiaj do wody się kąpac, to ona usiadła tak jak na zdjęciach na tej skarpie i nas pilnowała. A jak chcielismy wyjsc z wody i wejsc na góre to rzucała sie ze szczekiem i gryzła po kostach zaganiając znów do wody :shake: :evil_lol:
Troche to zajęło zanim wyszlismy :diabloti:
Nie wspomne juz o Kunie, co ją pogoniła na drzewo :evil_lol:
Prawdziwy wiejski pies :lol:

A Saba, ona sie boi większosci rzeczy, pewnie przez swoją przeszłosc, ale ja sie juz przyzwyczaiłam. Do ludzi jest ufna :loveu:

Widzielismy wczoraj nad wodą takie dwa piekne Nowofunlandy :loveu: Eh, boskie, strasznie mi sie podobają takie duze kudłacze.. A w wodzie czuły się świetnie..

No to koniec mojej relacji, ide spac zaraz taka jestem wymęczona przez psy i w ogóle :oops: :diabloti:

Posted

misiaczek napisał(a):
Tyłeczki wymiatają :evil_lol:.Szczególnie,że takie gołe,nie osłonięte ogonkami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie :diabloti: A jeszcze te ruchy pupką próbujące poruszac ogonkiem :evil_lol: Eh... zakochac się mozna :cool1:

A my znowu na wieś jedziemy, pogoda super, przynajmiej dla mnie! Ale Milka tez b.dobrze znosi upały! A Saba musi w domu siedziec... Starosc nie radosc...

Posted

despera napisał(a):
Ona jest niesamowita-buldożka pasterska :evil_lol: Fajnie macie-woda, ciepło, a ja w tym roku nawet jeszcze na plaży nie byłam:oops: Pozdrawiamy!:multi:

Przeciez chodzisz z Nesem! :evil_lol:
Ale serio? Masz moze pod nosem i sie jeszcze nie kąpałas? No wiesz co!
Ale w sumie, ja w Liwcu dopiero przedwczoraj pierwszy raz w tym roku się kąpałam...

Posted

Nie mam z kim iść a samej się nie chce... Jedna koleżanka wyjechała, druga nosa z domu nie wystawia a jeśli poszłabym z trzecią to pewnie też z jej chłopakiem i może jego kumplami-a to mi sie nie uśmiecha:shake: Ale może niedługo się w końcu wybiorę;)

Posted

Ahaa, no wybierz się dziewczyno, bo to grzech nie korzystac z pięknej ustroniowej plazy :evil_lol:

Wróciłam wczesniej ze wsi i mam ochotę wstawic jeszcze jakies resztki zdjęc, co mi zostały :cool1:

Przypieła mnie, ta niedobra pani.. :angryy: :-(

Pchamy !!:evil_lol:

To cos ma czelnosc pływac w mojej rzece?!

Wczoraj szłam z Milką na spacer i podchodzi do mnie taka starsza kobieta i sie pyta, czy nie widziałam przypadkiem jej krów, bo jej zginęły. I sie mnie jeszcze pyta czy ja wiem jak krowy wyglądają, bo pewnie z miasta... Hm.. :evil_lol: Rozumiem, zgubic psa wielkosci Milki.. Ale 3 duże krowy? :lol:

I jeszcze widok z hamaczka :evil_lol: :loveu:

Posted

No a jak ! Musi zapracowac na siebie! Myslicie, ze ja jej darmo daje jesc i latam z nią po tych wszystkich łąkach? O nie.. zycie jest cięzkie!

:diabloti: :diabloti: :diabloti: