wiq Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 nie taki kryzys straszny :P ja tam tu dalej lubię zaglądać ;) Quote
Paulina. Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 no to w takim razie reszta zdjec spacerowych... polowanie na Brunera Quote
Akadna Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Marzy mi się w domu taka parka jaką masz :) Jak dogadują się te dwie rasy? Buldożki charakterem są podobne do bokserów? Quote
Paulina. Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Samba nie mieszka z nami na stałe, więc nie do końca mam obie rasy w domu, ale przyłazi codziennie, to coś nie coś mogę powiedziec. Milka jest małą, zaborczą zazdrośnicą, więc kontakty z Sambą muszą odbywac się na jej warunkach i momentami było kiepsko, właśnie przez Milkę, ale już jest co raz lepiej, w zasadzie już prawie normalnie. co do charateru, to te ogólne buldozie cechy i zachowanie są bardzo podobne do tych bokserzych. tak samo kochają ludzi, przytulanie, pieszczenie, tak samo kręcą dupką i cieszą się ze wszystkiego. Milka dodatkowo ma bardzo dużo energii, uwielbia spacery, pracę z człowiekiem, za piłkę da się pokroic, więc w sumie - taki mały bokserek :) chociaż często jest tak, że bulwy są spokojniejsze niż boksie, ale zdarzają się takie charakterne wulkany energii jak Minia i to akurat mi bardzo odpowiada :) Quote
eria Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 ostatnia fotka Brunera z niewinną minką i jęzorkiem bardzo mi się podoba:loveu: Quote
Akadna Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gdyby był spokojniejszy - to dobrze, odpowiadałoby mamie, jednak gdyby to był szatan :diabloti: jakoś byśmy przetrwali, Vector to był prawdziwy Belzebub :) A w jakich hodowlach są szczeniaki po 1500 zł? Możesz podac adresy www? (jakby była jakaś w odległości do 100km ode mnie to by było przepysznie) Quote
Paulina. Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Eria, niewinna minka bo właśnie ochrzan dostawał :cool1: Akadna,najczęściej trafiają się takie umiarkowane osobniki, poszaleją kiedy trzeba, a przed reszte czasu są raczej spokojne ;) Cenę powiedziałam Ci typowo orientacyjną, jakoś szczególnie nie interesuje się hodowlami i aktualnymi miotami, więc tu Ci akurat nie pomogę, ew. podeślę na PW kilka linków. Quote
Chefrenek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Akadna']Gdyby był spokojniejszy - to dobrze, odpowiadałoby mamie, jednak gdyby to był szatan :diabloti: jakoś byśmy przetrwali, Vector to był prawdziwy Belzebub :) A w jakich hodowlach są szczeniaki po 1500 zł? Możesz podac adresy www? (jakby była jakaś w odległości do 100km ode mnie to by było przepysznie) Serwis Buldoga Francuskiego ;) Quote
Paulina. Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 póki się jeszcze całkiem nie zaczęła rzeź niewiniątek, to moze wstawię jeszcze wakacyjne zdjęcia. bigiel to pies gospodarzy u których mieszkaliśmy nad morzem :) Quote
Paulina. Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 nikt nas nie odwiedził oczywiście, ale dla własnej przyjemności wstawię dzisiejsze zdjęcia, skoro już zachciało mi się je zrobic :) (to miała byc przyjemnosc, ale dogo się zbuntowało i zdjęcia początkowo nie chciały się wstawiac..) Quote
Basia&Safi Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 super pływak :):):) safi lubi z wody wyciagac kamienie mogła by to robic bez przerwy :) az oczysci dno hheh Quote
wiq Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 co nikt nie odwiedza, ja odwiedzam moją ulubioną bulwę, tylko milczkiem! :evil_lol: Quote
ariss Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 i ja też odwiedzam......pffffffffff...wypraszam sobie:diabloti: Quote
eria Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 brrr zimno mi się zrobiło jak tak na nią patrzę w tej wodzie :evil_lol: musze w biurze okno zamknąć :evil_lol: Quote
Mi. Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 http://img225.imageshack.us/img225/1642/zdsc09624.jpg prawie.. a by zanurkowała :cool3: fajne macie red dingo :eviltong: Quote
Paulina. Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 no dobra, to się cieszę bardzo, że zaglądacie :) to specjalnie dla erii, coby jej się cieplej zrobiło : i te grubasy, co ich dawno nie było i pokaże jak nagle mój pies zrobił się mniejszy od tego smarkatego towarzystwa : (dla porównania podobna fotka kilka stron wcześniej.) Quote
Paulina. Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Merry Christmas ! u nas jest biało, kompletnie biało, a śnieg nadal zacina. Jak to zobaczyłam, to myślałam, że zwariowałam, bo jeszcze kilka godzin temu wracałam z dyskoteki i było normalnie :-o Miałam te zdjęcia sobie zachowac na później, jak już będzie całkowicie zimno, mokro i okropnie, ale chyba nadszedł ten czas :cool1: Quote
Akadna Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja też dostałam szoku jak zobaczyłam, że biało. xD Bulgotka jest cudna! Wygłaszcz ją ode mnie. :) Btw ja chyba jednak zdecyduję się na staruszka boksera z adopcji. Za 4 lata chcę wyjechać z domu... I nikt z moich rodziców nie chciałby się zajmować psem. A, prawdę mówiąc, 8-9 letni pies nie pożyje już długo... Jednak wilk syty i owca cała bo i on zazna szczęścia, i moja rodzina. :loveu: Quote
Paulina. Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 i dla odmiany może moje pierwsze padokowe gniotki ( środkowa świnka to Dream, na którym aktualnie jeżdzę ) Quote
Paulina. Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Akadna napisał(a):Ja też dostałam szoku jak zobaczyłam, że biało. xD Bulgotka jest cudna! Wygłaszcz ją ode mnie. :) Btw ja chyba jednak zdecyduję się na staruszka boksera z adopcji. Za 4 lata chcę wyjechać z domu... I nikt z moich rodziców nie chciałby się zajmować psem. A, prawdę mówiąc, 8-9 letni pies nie pożyje już długo... Jednak wilk syty i owca cała bo i on zazna szczęścia, i moja rodzina. :loveu: faktycznie, chyba najlepsze wyjście z możliwych :) boksie kochają mocno, a te przygarnięte do granic niemożliwości :loveu: wiem coś o tym :) powodzenia życzę i czekam na foty siwych boksiowych fafli :) Quote
Basia&Safi Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 te konikiiiiiii noo jejku jak ja Ci zazdroszcze :oops: Quote
Recommended Posts