Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naprawde my śpiochy.... wiecie, ze ja dzisiaj wstałam o 11 :oops: i teraz jeszcze w pizamie chodze :oops:
Po co mamy focic, jak tylko Ty oglądasz moje brzydulce?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bose, kogo ja wychowałam. Milka juz nawet swojego ukochanego Misia ukatrupiła...
Bawiłysmy sie nim i nagle ja miałam w ręku doopkę a Milka głowę...:roll: :evil_lol:

Posted

Co to ma znaczyć "tylko ty"?? Chyba aż:evil_lol: I nie tylko ja, kilka innych osób też zagląda:D Tobie Milcia zabiła misia, a mi Nes misia, książkę z biblioteki(najnowszą-jedyny egzemplarz-ma dziad gust:diabloti:), częściowo drzwi od kuchni i aparat cyfrowy:mad::placz: Ale zobacz, jaką miała sunia radochę:loveu:

edit: Wyprzedziłaś mnie;) Chrapcia leży w ślicznym miejscu. Moje maluszki u mnie w ogródku, ciasno ale też pod drzewkiem...
Może byś tak nauczyła tego swojego małego mordercę misiów, że podczas zdjęć ma patrzeć w obiektyw??:diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Co to ma znaczyć "tylko ty"?? Chyba aż:evil_lol: I nie tylko ja, kilka innych osób też zagląda:D Tobie Milcia zabiła misia, a mi Nes misia, książkę z biblioteki(najnowszą-jedyny egzemplarz-ma dziad gust:diabloti:), częściowo drzwi od kuchni i aparat cyfrowy:mad::placz: Ale zobacz, jaką miała sunia radochę:loveu:

edit: Wyprzedziłaś mnie;) Chrapcia leży w ślicznym miejscu. Moje maluszki u mnie w ogródku, ciasno ale też pod drzewkiem...
Może byś tak nauczyła tego swojego małego mordercę misiów, że podczas zdjęć ma patrzeć w obiektyw??:diabloti:

Mi Milka tez pare rzeczy zniszczyła(np. moj autograf Boruca :-( ), ale ten miś miał wartosc sentymentalną :razz: Dostała go pierwszej nocy w naszym domu :razz:
Próbowałam, ale ta mała jędza jak widzi aparat to szczeka. A zresztą ona zawsze ma wiele ciekawszych rzeczy do roboty niz nudne patrzenie w jedno miejsce.. Zeby jej zrobic zdjęcie w lesie albo na łące to musze ją na smycz brac zeby była w miare w jednym miejscu... :evil_lol:

Ferraribox, moje plaskatki tez pozdrawiają Twoje :loveu:

Posted

U dziewczynek wszystko ok :cool1:
Saba zyje sobie powolutku, wczoraj ją widziałam, a Milka... raczej nie zyje powoli :cool1:
Kupiłam jej nową obrożę, niebieską w gwiazdki :evil_lol:
Zdjęcia jak wróce do domu, bo ja w Wawie...

Posted

Dzien dobry :cool1:
Dzisiaj juz wracam, to i zdjęcia będą...
Co słychac ?:evil_lol:

Wczoraj jeszcze byłam w Kakadu, ale na (nie)szczęscie nic ciekawego juz jej nie kupiłam. Chociaz kusiło mnie, oj kusiło :evil_lol:

Posted

Widzę sie z nią dosyc często, ale to dziwnym tafem akurat wtedy kiedy nie mam aparatu :roll:
Ale obiecuje niedługo :cool1:
Dzięki despera... mam troche wrazenie, ze ta obrózka za słodka jest, ale ja mam skłonnosci do ubierania Milki w takie rzeczy....

Posted

Słodka cukierkowa, ale Milka to dziewczynka i też słodka, więc można ci to wybaczyć;) Gorzej by było, gdyby np Nes nosił niebieską obróżkę w różowe gwiazdki:evil_lol:

Posted

Ludzie są głupi :shake: :cool1:
Byłysmy dzisiaj nad wodą znowu ( teraz to prawie codziennie na wsi jestemy..) i porobiłam jakies tam zdjęcia.. Ale to wstawie jutro, bo i tak je tylko Despera ogląda :roll: :evil_lol:
Paaa :D

Posted

[quote name='Paulinaaa']Ludzie są głupi :shake: :cool1:
Byłysmy dzisiaj nad wodą znowu ( teraz to prawie codziennie na wsi jestemy..) i porobiłam jakies tam zdjęcia.. Ale to wstawie jutro, bo i tak je tylko Despera ogląda :roll: :evil_lol:
Paaa :D
:obrazic::obrazic: