Paulina. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Naprawde my śpiochy.... wiecie, ze ja dzisiaj wstałam o 11 :oops: i teraz jeszcze w pizamie chodze :oops: Po co mamy focic, jak tylko Ty oglądasz moje brzydulce? Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Bose, kogo ja wychowałam. Milka juz nawet swojego ukochanego Misia ukatrupiła... Bawiłysmy sie nim i nagle ja miałam w ręku doopkę a Milka głowę...:roll: :evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Jeszcze wczorajsze z działki.... I tęcza, prawie nad grobem Chrapci... Za tym murem jest nasz las, a w nim Chrapcia... Quote
despera Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Co to ma znaczyć "tylko ty"?? Chyba aż:evil_lol: I nie tylko ja, kilka innych osób też zagląda:D Tobie Milcia zabiła misia, a mi Nes misia, książkę z biblioteki(najnowszą-jedyny egzemplarz-ma dziad gust:diabloti:), częściowo drzwi od kuchni i aparat cyfrowy:mad::placz: Ale zobacz, jaką miała sunia radochę:loveu: edit: Wyprzedziłaś mnie;) Chrapcia leży w ślicznym miejscu. Moje maluszki u mnie w ogródku, ciasno ale też pod drzewkiem... Może byś tak nauczyła tego swojego małego mordercę misiów, że podczas zdjęć ma patrzeć w obiektyw??:diabloti: Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 :loveu: Ferraroboksiki,plaskacze:eviltong: Pozdrawiają:loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paulina. Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 despera napisał(a):Co to ma znaczyć "tylko ty"?? Chyba aż:evil_lol: I nie tylko ja, kilka innych osób też zagląda:D Tobie Milcia zabiła misia, a mi Nes misia, książkę z biblioteki(najnowszą-jedyny egzemplarz-ma dziad gust:diabloti:), częściowo drzwi od kuchni i aparat cyfrowy:mad::placz: Ale zobacz, jaką miała sunia radochę:loveu: edit: Wyprzedziłaś mnie;) Chrapcia leży w ślicznym miejscu. Moje maluszki u mnie w ogródku, ciasno ale też pod drzewkiem... Może byś tak nauczyła tego swojego małego mordercę misiów, że podczas zdjęć ma patrzeć w obiektyw??:diabloti: Mi Milka tez pare rzeczy zniszczyła(np. moj autograf Boruca :-( ), ale ten miś miał wartosc sentymentalną :razz: Dostała go pierwszej nocy w naszym domu :razz: Próbowałam, ale ta mała jędza jak widzi aparat to szczeka. A zresztą ona zawsze ma wiele ciekawszych rzeczy do roboty niz nudne patrzenie w jedno miejsce.. Zeby jej zrobic zdjęcie w lesie albo na łące to musze ją na smycz brac zeby była w miare w jednym miejscu... :evil_lol: Ferraribox, moje plaskatki tez pozdrawiają Twoje :loveu: Quote
despera Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Hej hej :multi: To ja się pytam co u twoich dziewczynek:razz: Quote
Paulina. Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 U dziewczynek wszystko ok :cool1: Saba zyje sobie powolutku, wczoraj ją widziałam, a Milka... raczej nie zyje powoli :cool1: Kupiłam jej nową obrożę, niebieską w gwiazdki :evil_lol: Zdjęcia jak wróce do domu, bo ja w Wawie... Quote
despera Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 O no proszę, nie ma to jak zakupy;) Czekam na foteczki Milci w nowej obróżce:D Quote
Paulina. Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dzien dobry :cool1: Dzisiaj juz wracam, to i zdjęcia będą... Co słychac ?:evil_lol: Wczoraj jeszcze byłam w Kakadu, ale na (nie)szczęscie nic ciekawego juz jej nie kupiłam. Chociaz kusiło mnie, oj kusiło :evil_lol: Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dzień dobry:loveu: Nesik czeka na zdjęcia swojej ulubionej buldożki;) Quote
Paulina. Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Dobry wieczór :cool1: Więc specjalnie dla Nesika sejsa w nowej obrozy :razz: W basenie :p W lesie :p W prawo... W lewo... No dobra, mozemy isc.. Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images29.fotosik.pl/46/7974c4f399dfe301med.jpg Jaki słodki nietoperek:loveu: Ładnie jej w tej obroży:D http://images24.fotosik.pl/46/7fedffd4707c9481med.jpg świetna minka:evil_lol: A będą jakieś fotki Saby? Pozdrawiamy!! Quote
Paulina. Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Widzę sie z nią dosyc często, ale to dziwnym tafem akurat wtedy kiedy nie mam aparatu :roll: Ale obiecuje niedługo :cool1: Dzięki despera... mam troche wrazenie, ze ta obrózka za słodka jest, ale ja mam skłonnosci do ubierania Milki w takie rzeczy.... Quote
despera Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Słodka cukierkowa, ale Milka to dziewczynka i też słodka, więc można ci to wybaczyć;) Gorzej by było, gdyby np Nes nosił niebieską obróżkę w różowe gwiazdki:evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Nesikowi by było do twarzy. Co tam ze chłopak. Ludzie są tolerancyjni :evil_lol: Szarpnij sie i mu kup taką cukierkową obroze :cool1: Dobranooc :diabloti: Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 O nie, już i tak mówią, że baba, bo wykastrowany;) Dalej poluję na taką z konikami. Pzdr:) Quote
Paulina. Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ludzie są głupi :shake: :cool1: Byłysmy dzisiaj nad wodą znowu ( teraz to prawie codziennie na wsi jestemy..) i porobiłam jakies tam zdjęcia.. Ale to wstawie jutro, bo i tak je tylko Despera ogląda :roll: :evil_lol: Paaa :D Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='Paulinaaa']Ludzie są głupi :shake: :cool1: Byłysmy dzisiaj nad wodą znowu ( teraz to prawie codziennie na wsi jestemy..) i porobiłam jakies tam zdjęcia.. Ale to wstawie jutro, bo i tak je tylko Despera ogląda :roll: :evil_lol: Paaa :D :obrazic::obrazic: Quote
despera Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Paulina, radzę odwołać, bo jeszcze naprawdę tylko ja zostanę w tej galerii:evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Ups, przepraszam Madziu :oops: :oops: :oops: Eh, ide spac, starsznie mnie dzisiaj Milka wymęczyła :cool1: Dobranoc :evil_lol: Quote
Recommended Posts