Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Milką już duużo lepiej na szczęście :)

wiq, mi też to do głowy nie przyszło.
oni jak ją wzięli od razu odrobaczyli, ale podejrzewam, że suka przed kryciem to odrobaczana nie była :roll:

cytuje sms'a od kuzyna
"...robaki dają jakiś kwas i wywołują wirusy, które siadają na nerwach łap"
ale możliwe, że poprzekręcał, co mu wet powiedział.
ważne, że się poprawia i, że to było przez tak głupie zaniedbanie a nie coś duużo poważniejszego.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiq, motanie jest bardzo w jego stylu :roll::cool1:

byliśmy teraz 2 dni na wsi, ale z Milką odpocząc się nie da, bo od 5 rano nie dawała mi już spac :roll:
lizała po twarzy, trącała rękę, ale najgorsze były rytualne tańce przed łóżkiem przy akopaniamencie pazurów uderzających o wykładzinę :diabloti:
i trzeba było przed 6 wstawac na spacer.

:loveu::loveu:

Posted

a takich zdjęc zazdrościłam kiedyś erii strasznie i cieszę się z nich nawet jak nie są tak ładne jak jej :lol:

byliśmy dzisiaj na kontroli u weta i z Milusią już w porządku, wszystko jej ładnie zeszło.

Posted

dzięki dziewczyny bardzo :) :) :)

my wybywamy dzisiaj nad morze i mam nadzieję, że jak wrócimy to będe miała dla niektórych niespodziankę :cool3:

pozdrawiamy !

• 2 weeks later...
Posted

wróciliśmy :)
jeżeli chodzi o niespodzianki, to wczoraj spotkałyśmy się z desperą i Nesem i najadłam się wstydu trochę.
Nes odrobinkę za mocno przywitał się z Milką i delikatnie ją staranował, czego ona nie wybaczyła mu do końca spaceru, jazgocząc i skacząc :shake:

Posted

hej Olek :)

arris, mogą, wierz mi :diabloti:

wiq, tak, Aga nadal na wecie.
koniki ponoc rozpieszczone, Klucha na etapie zajeżdzania, będą west amatorsko trenowac :)

muszę dozowac te zdjęcia z nad morza, bo mało mam :cool1:

odpoczywamy :eviltong:

Posted

Basia, na pewno im się spodoba :cool3: chociaż jak są większe fale, to moja Milka się ich boi :roll::cool1:

eria, dzięki, dopiero na nim zobaczyłam jakie mam grube ramię :shake:
trzeba sobie załatwic hantelki i wziąc się za siebie.

a jak już byliśmy przy koniach, to ja dzisiaj jeździłam na pół ślepa :diabloti:
godzinę przed treningiem byłam na badaniu dna oka i dostałam kropelki na rozszerzenie źrenic. wyglądałam jak cpun i kiepsko widziałam z bliska :eviltong: plus jeszcze koń bawił się w osła, więc było wesoło :cool1:

Posted

Karola, Milka tylko w dzień może wylegiwac się w łóżeczku, w nocy i jak nikogo nie ma w domu, śpi u siebie w legowisku :razz:

prawie nikt nie zagląda, ale z nudów :

pozdrawiamy !

Posted

cieszę się, że śpiące zdjęcie się podoba, mimo iż ja całkowicie au naturell i brzydko wyszłam :)

Owieczko, ja uwielbiam spacery po plaży, ale wcześnie rano, jak jeszcze pół Polski nie wylegnie się smażyc :cool1:

dla odmiany zamiast morza, fotki z dzisiejszego spaceru.
i mam kryzys, bo mi co raz gorsze wychodzą :roll: