Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i skończyły się normalne zdjęcia :eviltong:

zdechł pies :cool1:

boksery to normalne i miłe pieski. :stupid:

i korzystając z okazji, jakbym już nie zajrzała, życzę Wesołych Świąt wszystkim, miłych spacerów i spróbowania nie umrzec z przejedzenia ;)

Posted

większosc Świąt spędziliśmy z czipsami : Mila, Frania, Samba na działce, ale oczywiście mądre dziecko wzięło na wieś aparat ze słabą baterią, bez ładowarki, więc zdjęc bardzo mało, nad czym ubolewam strasznie.

mój paker :loveu:

przyczajka na Sabę.

pies stróżujący :cool1:

Posted

a tak w ogóle to witamy nowego gościa :multi:
fizzy, ja nie czyszczę po spacerach. samo się wykrusza :diabloti:

ariss, w takim razie korzystaj :razz:

i ostatnie :

• 1 month later...
Posted

dzięki arris, że zajrzałaś :loveu:

mimo pustek, tak sobie pomyślałam, że może wstawie dzisiejsze zdjęcia z działki :razz:
i chciałam napisac, że ostatnio jestem z Milusi dumna. zrobiła dużo grzeczniejsza, potrafi się zachowac jak na porządnego psa przystało i ciągle by się chciała przytulac. :loveu:
teraz jest takim idealnym psem. szalona ale grzeczna i przytulaśna :loveu:
albo wydoroślała, albo moje próby wytłumaczenia jej pewnych rzeczy zaczęły skutkowac :lol: (pewnie to pierwsze :eviltong:)

Posted

eria, niestety pozory mylą :eviltong: słodka jest, ale bardzo charrrakterna :cool1:

arris, Anetka - dzięki :loveu:

wiq, Samba to stara dupa jest i rośnie już tylko wszerz :evil_lol:
ale z Frani racja, śliczny :loveu: aczkolwiek nie do końca mój typ, bo jest długa i chuda, ma ogon i ryjek długi :evil_lol:

Posted

charrakterna - no czyli wszystko w normie :diabloti: każdy szorściak jest charakterny hihihi a tym samym przesłodki :loveu::evil_lol:

Posted

Franka straszna zazdrośnica jest, ale mam nadzieję, że z tego wyrośnie :p

chciałam sobie dzisiaj poleniuchowac z okazji Dnia Dziecka, ale ktoś mi nie dał...

:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Eria, nie wiem gdzie ona się tego nauczyła, ale jest specjalistką w wymuszaniu wszystkiego tymi swoimi minami :shake: :eviltong:

dzisiejsze zdjęcia ;)

Wyłupek :cool1:

Posted

ja chyba niedługo pęknę z dumy, taką mam coraz grzeczniejszą sukę :loveu:
dzisiaj wykazała się wielką cierpliwością do dzieci, mimo, że nie lubi jak ktoś obcy ją z nienacka łapie i dotyka. ba ,rozdawała nawet czułe, delikatne buziaki :lol:
fajnie było słyszec "a Milka mnie luuuuubiii !" :lol: