Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooo świnka imieniem Pizza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehehe noo imię boskie,trzeba przyznać:evil_lol: choć ja świnkę to raczej nazwałabym Bekonik, Szyneczka albo Schaboszczak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Wow!!! Drugi prosiak!!! Boska!!!:loveu: Ja też chcę świnkę:placz:
http://img527.imageshack.us/img527/3107/073hz8.jpg a to to po prostu miodzio...:loveu:

Świnki to super zwierzątka. Chyba najbardziej komunikatywne z gryzoni :loveu: Takie małe pieski :cool1:

[quote name='eria']oooo świnka imieniem Pizza :evil_lol:hehehehe noo imię boskie,trzeba przyznać:evil_lol: choć ja świnkę to raczej nazwałabym Bekonik, Szyneczka albo Schaboszczak :evil_lol:

[quote name='gassira']Pizza jest najlepsza:evil_lol:

Imie wymyślone żeby do Frytki pasowało. Ale fakt, nie pomyślałam :evil_lol:
Następnym razem będzie coś bardziej wieprzowego :evil_lol:

[quote name='Dzaga']Fajne prosięta :loveu: i fajne fafulce. :loveu:

Z grzeczności nie zaprzeczę :cool1:

[quote name='Izabela124.']Witanko
Jak zwykle fajne fotki, zdrowka zycze

Dzięki, już dzisiaj w miare ok, wcześniej tak mnie ucho bolało, ze usiedziec w miejscu nie moglam :roll:

Sambucha

Posted

ale mi pizza się podoba:razz:nic nie przebije mojej koleżanki która yorka(którego jeszcze nie ma)chce nazwać jajko:crazyeye:i nie ma przebacz:diabloti::evil_lol:uparła się i koniec:evil_lol:

Posted

gassira napisał(a):
ale mi pizza się podoba:razz:nic nie przebije mojej koleżanki która yorka(którego jeszcze nie ma)chce nazwać jajko:crazyeye:i nie ma przebacz:diabloti::evil_lol:uparła się i koniec:evil_lol:

Ludzie to mają pomysły:roflt:

Dzisiaj mija miesiąc od śmierci Saby.... :-(

Posted

gassira napisał(a):

No dobra, moja koleżanka z klasy chce swojego przyszłego chomika nazwać plemnik :diabloti:

Hej wam ! :cool3:

Posted

[quote name='Pimpek']Dzieńdoberek :oops:
Bardzo mi przykro z powodu Saby :-(

• [quote name='Izabela124.']Sabunia pamietamy [']['][']

• [quote name='basia bonnie']Pizza :evil_lol: :loveu:
    http://img81.imageshack.us/img81/8875/074gs0.jpg dwie cudne,kochane mordki :loveu:

Oj kochane, bardzo kochane :loveu:

[quote name='Czarna_Owieczka']No dobra, moja koleżanka z klasy chce swojego przyszłego chomika nazwać plemnik :diabloti:

Hej wam !

Dobrze, ze to chomik. Gdybym usłyszła, ze ktoś woła na spacerze " Plemnik do mnie! " to bym chyba padła ze śmiechu :cool1:

[quote name='eria']muszę wymyślić równie szalone imiona do moich przyszłych myszek :diabloti:

Nie ma to jak szaleństwo :diabloti:

Ja już prawie tydzień uziemiona w domu :roll:
    Niedzielne lenistwo:

Posted

Dzisiaj śliczna pogoda - idealna żeby wyjśc na spacer, bo tygodniu :roll: lenistwa :loveu:

Miluśka była wyjątkowo grzeczna, więc wreszcie wyszły mi portrety.