Paulina. Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Dzięki bardzo ;) A ja stoje dzisiaj cały dzien i prasuje.... prasuje... i prasuje.... i chyba tak do jutra :roll: Quote
despera Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Mówie z doświadczenia-pewnie i tak się pogniecie w podróży:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ja tez to niestety z doswiadczenia znam.. :roll: A Milka własnie jak nigdy w dzien spi w swoim legowisku. Az poszlismy z tatą podziwiac to cudowne i zadkie zdarzenie :evil_lol: Quote
KarolaBox Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hehehe u nas legowisko służy tylko do trzymania tam zabaweK :) Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No więc galeria zawiesza swoją marną działalnosc na 2 tyg. Bye :hand: Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Dzięki despera :cool1: Moze mnie odwiedzisz? Blisssko :diabloti: Quote
despera Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Miało cię już nie być:eviltong: A może i odwiedzę, ale nie na pewno bo mi się rodzinka zwala... 4 dzieciaki do męczenia Nesa:placz: Quote
Paulina. Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No juz ide, ide :razz: Hie, pilnuj lepiej Nesa, bo będzie biedny :cool1: Ale jak będe w Ustroniu, to nie przepuszcze :mad: Paaa :cool1: Quote
despera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wpadłam w odwiedziny żeby galeria się nie zakurzyła;) Quote
Paulina. Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 WIELKI POWRÓT :cool1: Ktoś się cieszy? Piesy będą pózniej :diabloti: Jak zajrzy tu Despera, to raczej nie będzie zachwycona.. morze :diabloti: Quote
Paulina. Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Może ktos reflektuje na niemojego, nieplaskatkowego piesa? eee, nie przekręcone, ale trudno. Państwo u których mieszkaliśmy mieli dwa psy. Wyzej przedstawioną beagelkę Tosię i kudłatą kundelkę Milę, ale niestety nie mam jej zdjęc... Quote
Paulina. Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 No to na dzisiaj chyba koniec :cool1: Zdjęcia moich piesów jutro... :diabloti: Eh, wiecie jak Milagros zbuldoziała przez te 2 tygodnie? Zmęzniała mi niezle dziewczyna :loveu: I znowu ją nauczyli ciągnąc. Wyjezdzałam to była powoli oduczona, odstawiłysmy flexi, chodziłysmy na przedłuzanej było w miare ok. A wracam, ciągnie gorzej niz jakis doberman :shake: Nie wiem, moze jest niewybiegana zobaczymy, ale jak naraznie to jestem strasznie zła. Tyle pracy na marne :roll: Ogólnie mamy problem na spacerach. W domu jest grzeczna, karna, reaguje na komendy, a na dworzu jakby diabeł w nią wstępował. Ze schodów to mnie sciąga, z klatki to prawie wybiegamy, ciągnie przeokropnie :shake: O mnie to w ogóle zapomina.. Wszystko ją intreresuje, ale nie moje komendy, nawet nie jedzenie.. Nie da się z nią cwiczyc na dworzu :roll: Nie wiem czemu.... :oops: Quote
despera Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Witaj Paulina:multi: Nareszcie trochę fotek w twojej galerii:multi: Co do fotek morza-ja bardzo lubię morze, plażę, szum fal... Tylko niecierpię, kiedy w sezonie nie da sie przejść po Ustroniu, bo jest taki tłok, i o 5:40 już są ludzie na plaży i Nes nie może pobiegać:angryy: Fotki śliczne, fajne rybki:loveu: Nes już się stęsknił za Milcią i niecierpliwie czeka na fotki:D Trzeba go jakoś pocieszyć po tygodniu męczarni... A co do zachowania Milci-mam wrażenie, że jakoś kontaktuje się z Nestorem, bo u mnie jest to samo:shake: Od jakiegoś czasu-szkolenia-robił postępy, ale po najeździe dzieciaków cofnął się baaardzo daleko...:placz: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Paulina. Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Moze byc pojutrze? :cool1: Kurde, ja nadal nie mam nowego aparata, więc znowu słaba jakosc. Ale nie moge zyc, wiedząc ze takie pustki u nas w galerii :diabloti: Błotna krowa.. Quote
despera Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja ci dam błotna krowa!! Maseczka na łapeczki i tyle:evil_lol: http://images26.fotosik.pl/41/0eceafc000497fb1med.jpg Brzuszek też pobrudziła?:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Nie przypominaj mi w ogóle :roll: :cool1: Cała byla w tym błocie, a pozniej stwierdziła, ze jestem za czysta i rzuciła sie na mnie...:evil_lol: Myślałam, ze nas zlinczują, jak wróciłysmy takie do domu :diabloti: Co taki mały odzew? Tylko despera o nas pamięta? :-( Quote
basia2202 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 witaaamyyy, odwiedzaaamyyyy :) hehe.... słodkie psiaki:) a Milka to niezła była, jak była mała... pulpecik taki z wielkimi radarami :lol: hihi... jak nietoperek...:p miziamy Twoje piękności i dobrej nocki życzymy:) będziemy czasem wpadać:) pozdrawiamy zuzankowo;) P.S. fajne rybki :p byłaś w Gdyni w akwarium?? i fajne zdjęcia zachodu... i poznałam Grand Hotel w Sopocie;) Quote
Mada&Teodor Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Jakie śliczne zdjęcia i jak dużo :loveu: :multi: :loveu: :multi: Quote
despera Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Dzień dobry śpiochy:loveu: Wstawać i focić, ale to migiem:mad::evil_lol:;) Quote
Recommended Posts