Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez to niestety z doswiadczenia znam.. :roll:
A Milka własnie jak nigdy w dzien spi w swoim legowisku. Az poszlismy z tatą podziwiac to cudowne i zadkie zdarzenie :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Może ktos reflektuje na niemojego, nieplaskatkowego piesa?

eee, nie przekręcone, ale trudno.

Państwo u których mieszkaliśmy mieli dwa psy. Wyzej przedstawioną beagelkę Tosię i kudłatą kundelkę Milę, ale niestety nie mam jej zdjęc...

Posted

No to na dzisiaj chyba koniec :cool1:
Zdjęcia moich piesów jutro... :diabloti:

Eh, wiecie jak Milagros zbuldoziała przez te 2 tygodnie? Zmęzniała mi niezle dziewczyna :loveu:
I znowu ją nauczyli ciągnąc. Wyjezdzałam to była powoli oduczona, odstawiłysmy flexi, chodziłysmy na przedłuzanej było w miare ok. A wracam, ciągnie gorzej niz jakis doberman :shake: Nie wiem, moze jest niewybiegana zobaczymy, ale jak naraznie to jestem strasznie zła. Tyle pracy na marne :roll:
Ogólnie mamy problem na spacerach. W domu jest grzeczna, karna, reaguje na komendy, a na dworzu jakby diabeł w nią wstępował. Ze schodów to mnie sciąga, z klatki to prawie wybiegamy, ciągnie przeokropnie :shake: O mnie to w ogóle zapomina.. Wszystko ją intreresuje, ale nie moje komendy, nawet nie jedzenie.. Nie da się z nią cwiczyc na dworzu :roll: Nie wiem czemu.... :oops:

Posted

Witaj Paulina:multi: Nareszcie trochę fotek w twojej galerii:multi: Co do fotek morza-ja bardzo lubię morze, plażę, szum fal... Tylko niecierpię, kiedy w sezonie nie da sie przejść po Ustroniu, bo jest taki tłok, i o 5:40 już są ludzie na plaży i Nes nie może pobiegać:angryy:
Fotki śliczne, fajne rybki:loveu: Nes już się stęsknił za Milcią i niecierpliwie czeka na fotki:D Trzeba go jakoś pocieszyć po tygodniu męczarni... A co do zachowania Milci-mam wrażenie, że jakoś kontaktuje się z Nestorem, bo u mnie jest to samo:shake: Od jakiegoś czasu-szkolenia-robił postępy, ale po najeździe dzieciaków cofnął się baaardzo daleko...:placz:
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

Moze byc pojutrze? :cool1:
Kurde, ja nadal nie mam nowego aparata, więc znowu słaba jakosc.
Ale nie moge zyc, wiedząc ze takie pustki u nas w galerii :diabloti:

Błotna krowa..

Posted

Nie przypominaj mi w ogóle :roll: :cool1:
Cała byla w tym błocie, a pozniej stwierdziła, ze jestem za czysta i rzuciła sie na mnie...:evil_lol:
Myślałam, ze nas zlinczują, jak wróciłysmy takie do domu :diabloti:

Co taki mały odzew? Tylko despera o nas pamięta? :-(

Posted

witaaamyyy, odwiedzaaamyyyy :)

hehe.... słodkie psiaki:) a Milka to niezła była, jak była mała... pulpecik taki z wielkimi radarami :lol: hihi... jak nietoperek...:p
miziamy Twoje piękności i dobrej nocki życzymy:)
będziemy czasem wpadać:)
pozdrawiamy zuzankowo;)

P.S. fajne rybki :p byłaś w Gdyni w akwarium?? i fajne zdjęcia zachodu... i poznałam Grand Hotel w Sopocie;)