Paulina. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Imie podobne, ale dziadek i tak mówi na nią Saba... Zdjęcia słabiuchne. :loveu: Quote
eria Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ale ma mordke przeslodka :loveu: bardzo mi sie podoba:loveu:a jak kontakty z Milka:loveu:? Quote
Paulina. Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 eria napisał(a):ale ma mordke przeslodka :loveu: bardzo mi sie podoba:loveu:a jak kontakty z Milka:loveu:? Mi też się ta mordzia podoba :loveu: Z Milką w miare dobrze, muszę je wziąc na wspólny spacer - powinny się dogadac, bo Samba też lubi szlalec ;) Quote
Izabela124. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witanko Ale sliczne malenstwo A skad ja masz? Quote
despera Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dopiero przeczytałam o Sabie, przykro mi... Ale dobrze, że wzięliście Sambę, na pewno choć trochę wypełniła pustkę, nie wspomnę o korzyściach dla niej;) Fotki Milki cudne, stęskniłem się za jej plaskatą mordką:loveu: Pozdrawiam!!! Quote
Paulina. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Dzaga napisał(a):Gratulujemy :loveu: Izabela124. napisał(a):Witanko Ale sliczne malenstwo A skad ja masz? Dziękuję. Iza, pisałam wcześniej :razz: despera napisał(a):Dopiero przeczytałam o Sabie, przykro mi... Ale dobrze, że wzięliście Sambę, na pewno choć trochę wypełniła pustkę, nie wspomnę o korzyściach dla niej;) Fotki Milki cudne, stęskniłem się za jej plaskatą mordką:loveu: Pozdrawiam!!! Oj Aga, dużo się zmieniło u nas odkąd ostatnio byłaś.... Fajnie Cię widziec :cool3: gassira napisał(a):ale śliczna jest:loveu: Też tak uważam :loveu: Quote
Madzik93 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Pocałowałaś? :diabloti: http://img515.imageshack.us/img515/4629/043wl7.jpg Quote
Paulina. Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Madzik93 napisał(a):Pocałowałaś? :diabloti: http://img515.imageshack.us/img515/4629/043wl7.jpg Takiego przystojniaka? :loveu: Oczywiście ! Quote
Czarna_Owieczka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://img515.imageshack.us/img515/4629/043wl7.jpg super żabek :cool3: Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko Chyba ci juz to pisalam, ale powtorze: ROBISZ CUDNe FOTKI Quote
Paulina. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dzięki dziewczęta :loveu: Gass, ja już bym pewnie nie zajrzała,ale nocuje u koleżanki od Bruna. Własnie jesteśmy na etapie odrabiania geografii, jeszcze trzeba się z fizyki pouczyc, ale coś nam słabo idzie :cool1: Odeśpię jutro na niemieckim :evil_lol: Quote
ariss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Paulinaaa napisał(a):Dzięki dziewczęta :loveu: Gass, ja już bym pewnie nie zajrzała,ale nocuje u koleżanki od Bruna. Własnie jesteśmy na etapie odrabiania geografii, jeszcze trzeba się z fizyki pouczyc, ale coś nam słabo idzie :cool1: Odeśpię jutro na niemieckim :evil_lol: błaahhahahaha....nie uczcie się już:crazyeye::evil_lol:teraz pora na jakieś szaleństwa:eviltong: Quote
Paulina. Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 gassira napisał(a):błaahhahahaha....nie uczcie się już:crazyeye::evil_lol:teraz pora na jakieś szaleństwa:eviltong: Juź poszalałyśmy :cool1: Brunera juz wymolestowałam :eviltong: Ale przypomiała nam się jutrzejsza kartkówka :roll: Quote
eria Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ale fota zaby swietna wyszla! tez sie musze zaczac czaic na zabole :loveu: Quote
ariss Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 i ja pozdrawiam i całuje w czarnego nochala;):loveu: Quote
despera Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/7099/025iy6.jpg moje śliczności:loveu: Cudna jest:loveu: Zabrałaś w końcu sunie na wspólny spacerek?:cool3: Pozdrawiam:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Cześć :) Milupa slicznie wygląda w rogzowej krówce :loveu: Quote
Paulina. Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Gassira, Iza, Owieczka - :loveu::loveu: Despera - byłyśmy już kilka razy na spacerze wszystko ok, ale w domu Milka zamienia się w małą terrorystkę.... Jedyne wspólne zdjęcie I efekt sobotnich zakupów w Kakadu :oops: Pizza :razz: I Frytka Szczotka :evil_lol: Musze siedziec w domu, bo mam zapalenie ucha..... :shake: Quote
Recommended Posts