eria Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 cieszę się że komplecik się podoba :loveu::lol: Quote
Izabela124. Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Witanko po malej nieobecnosci Piekny komplik fotki tez, buziaczki Quote
Paulina. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Dzień dobry :loveu: Eria, bardzo bardzo mi się podoba ! Z braku jakichkolwiek fotek daję jakąs parapetówkę Mieliśmy dzisiaj jechac na wies, bo tam mogłabym spuścic Milupę, ale ta pogoda :angryy: Bo co to będzie jak Emma nas zastanie w lesie albo w polu? :eviltong: Quote
ariss Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 my też jeździmy z Gass poza miasto,żeby mogła się wybiegać...a dziś ten spacer miał być wyjątkowo długi,ale ta ulewa:mad::angryy: Quote
Paulina. Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 gassira napisał(a):my też jeździmy z Gass poza miasto,żeby mogła się wybiegać...a dziś ten spacer miał być wyjątkowo długi,ale ta ulewa:mad::angryy: Ja w sumie to i tam gdzie zawsze chodzimy mogłabym ją spuścic, ale w czasie cieczki mam za bujną wyobraźnię :roll: A na wsi mamy kawał ziemi ogrodzony + takie odludzie, ze nic się nie stanie :p Quote
Czarna_Owieczka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Śliczna Milcia :D :loveu: U nas od rana leje :sad: o Emmie usłyszałam wczoraj w radiu: "Emma zbliża się do Polski" :question: Quote
Izabela124. Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Witanko U mniv tez caly dzie leje, ale jak ptzestalo na chwilv padac to wykorzystalam oakzje i porobilam fotki na powdorku Quote
despera Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Cześć:multi: Super fotki:loveu: I nowy bannerek boski:loveu: Co słychać?? I gdzie fotki?? Emma już sobie poszła;) Pozdrawiam!! Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja jednak wolę emme - teraz sypie śnieg :shake::shake::placz: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Żyjemy, wszystko w porządku . Nie chce się nam odzywac :oops: Dziękujemy wszystkim :loveu: Emma poszła - w chwili obecniej śnieży :roll: A mamy teraz rekolekcje, więc wolne od szkoły, więc miałabym czas pójsc z psem na dłuuugi spacer, bo ta cieczka nas dobija :placz: Może zaraz przejdzie ;) Quote
despera Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 W Warszawie jest strasznie mokro, a w Ustroniu leży sporo śniegu a mnie tam nie ma!!:placz: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 despera napisał(a):W Warszawie jest strasznie mokro, a w Ustroniu leży sporo śniegu a mnie tam nie ma!!:placz: Nie lubie zimy w mieście - jedna wielka kałuża i plucha :roll: Hej Eria, wyprzedziłaś mnie z tym śniegiem.. Masz boooooski komplecik ! :loveu: Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 cieszę się ze się podoba :lol:łepetynę sznupiastą sama rysowałam:eviltong: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 eria napisał(a):cieszę się ze się podoba :lol:łepetynę sznupiastą sama rysowałam:eviltong: Ale zdolniacha jesteś ! :crazyeye: Nawet ta łepetyna do Kreona podobna :evil_lol: Zamówiłam Milce komplecik od taks :oops: I chyba będę go musiała ukrywac, zeby mnie z domu nie wykesmitowali... Quote
ariss Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 przybiegłam się przywitać,też dziś jestem mało rozmownna:roll:;) Quote
eria Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Taks robi cudeńka :loveu: ale rzeczywiście rodzicom może się nie spodobać ten fakt że Milka ma xxxx obroży,smyczy,szelek :evil_lol: Quote
Paulina. Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 gassira napisał(a):przybiegłam się przywitać,też dziś jestem mało rozmownna:roll:;) Ja ogólnie mam tak ostatnio... Hej :loveu: eria napisał(a):Taks robi cudeńka :loveu: ale rzeczywiście rodzicom może się nie spodobać ten fakt że Milka ma xxxx obroży,smyczy,szelek :evil_lol: Zgadzam się :loveu: już im się to bardzo nie podoba :roll: Ale powoli się przyzwyczajają :evil_lol: Tylko ten komplecik i narazie koniec... :siara: Quote
basia bonnie Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 http://img147.imageshack.us/img147/9094/012bu9.jpg na ten pyszczek to ja mogę patrzeć i patrzeć :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dzień dobry :multi: Dzisiejsze fotki : Quote
Czarna_Owieczka Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Widzę że u was dzisiaj słonko świeciło :cool3: http://img385.imageshack.us/img385/2263/075ff3.jpg wiosna :loveu: Quote
Recommended Posts