Paulina. Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Ja dalej stosuję lekarstwo łożko + komputer + pies, ale wygrzebałam jakies fotki, mam nadzieję, ze kolezanka tutaj nie zajrzy :lol: Nie ma to jak uczyc się z psem... tu akurat przerwa w szaleństwach. Dobra, usiąde nawet z Nią :roll: na jednym legowisku tylko daj mi to wkońcu ! Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Widzę że legowisko wspólne :razz: Quote
Paulina. Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Widzę że legowisko wspólne :razz: Pod przymusem owszem ;):roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Paulinaaa napisał(a):Pod przymusem owszem ;):roll: A ja myślałam że Saba lubi Limulowe wyrka :cool3: Quote
Paulina. Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Owieczka , Saba kocha takie wyrka, ale Milka nie kocha Saby - dlatego ten przymus ;) Widzę, ze tęskniliście :evil_lol: Teraz miałam cięzki tydzień, ale dzisiaj nie robię juz nic z ksiązkami.... .... bo poprawiłam matme i chemię na czwórę :Cool!::Cool!::Cool!: Mam tylko tą fotkę - moja tapeta w telefonizacji :loveu: Pozdrawiamy ! Quote
eria Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://img223.imageshack.us/img223/7112/piesy020cf6.jpg ale się uśmiałam z tej miny ! przekomicznie wyszła ! Quote
Paulina. Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Ostatnio jakoś nie chce mi się pisac na dogo.. Może dlatego, ze rok temu o tej porze siedziałam z Chrapcią, która zamiast odzyskiwac siły po zabiegu - słabła.. :-( To juz rok odkąd jej z nami nie ma.. Tak szybko to minęło, a ja myślałam, ze bez niej nie da się życ. Boże, jak za ja nią tęsknię.... Chrapuniu ! [SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=72961 Quote
Paulina. Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Wspomienia.... Ok. 6 lat temu byłam najszczęśliwszym dzieciakiem pod słońcem... A Chrapka najdumniejszym szczeniakiem, bo umiała "siad" :loveu: Z dalmatem mojej babci Oskarem. Tez za TM (*) Ja złamany obojczyk.... Teraz jestem starsza, ale chyba nadal szczęśliwa. Mam Milkę. A za Chrapką tęsknię... Quote
ariss Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 jak wspominam moje zwierzaki które odeszły za TM to zawsze mam uśmiech na twarzy i łezkę w oku.... Quote
Paulina. Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 gassira napisał(a):jak wspominam moje zwierzaki które odeszły za TM to zawsze mam uśmiech na twarzy i łezkę w oku.... Ja tak samo... Wczoraj wspominaliśmy jak przywieźliśmy taką małą czarną żabkę do domu. Jak ten czas szybko leci... Już zdążyliśmy przywieśc drugą żabkę, która urosła nie wiadomo kiedy. Ona jakoś strasznie szeroko na zdjęciach wychodzi.. W rzeczywistości jest drobniejsza. Quote
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wszystkie super :loveu: http://img251.imageshack.us/img251/6843/piesy007zfw1.jpg ale to takie radosne i szalone :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):ale to takie radosne i szalone :loveu: :loveu: Bo taka też jest Milupa :lol: Quote
eria Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 jee identyczna piłeczka!! jakbym Foksika mojego widziała !!! :loveu::loveu: śliczne fotki ! Chrapka cudna była:loveu: Quote
Paulina. Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 eria napisał(a):jee identyczna piłeczka!! jakbym Foksika mojego widziała !!! :loveu::loveu: śliczne fotki ! Chrapka cudna była:loveu: Ale zdolniacha jestem nie? Naprawiłam piłeczkę :lol: Oj, śliczna była, śliczna :loveu: Jak ja ją kochałam... Ja tez byłam ładna jako dziecko nie? :evil_lol: Quote
eria Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 widać na fotach że byłaś rozrabiaka jako dziecko -> ten obojczyk :diabloti: po drzewach skakałaś ?:evil_lol: Quote
Paulina. Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 eria napisał(a):widać na fotach że byłaś rozrabiaka jako dziecko -> ten obojczyk :diabloti: po drzewach skakałaś ?:evil_lol: No własnie mi się zawsze samo z siebie coś działo :evil_lol: Miałam 5 razy gips, nie pamiętam ile stłuczeń i raz leżałam 2 tyg w szpitalu z ręką na wyciągu :shake: Quote
eria Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a ja nigdy nic nie miałam złamanego ;) a w szpitalu byłam cały jeden dzień w życiu, na wycinaniu migdałków :evil_lol: okaz zdrowia hihi :evil_lol: Quote
despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Cześć! Paulina, gratuluję udanych poprawek:multi: Fotki Milci boskie:loveu: A co do złamań, ja miałam raz złamaną rękę po upadku z konia;) A zaraz połamię biurko w kawiarence, nie mam wyczucia i ciągle w nie uderzam:evil_lol: Wymiziaj psiska!!:loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Widzę, ze tylko ja byłam dziecko wojny :roll::evil_lol: Eria, tez miałam wycinane migdałki, ale o ile pamiętam to byłam w szpitalu więcej niz jeden dzień :hmmmm: A i raz miałam wstrząsnienie mózgu :roll: Despera, uważaj na biurko i dodaj do tego maila coś nasrobała, zdjęcia - musze miec co wstawic !! Quote
despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dodałam, drugiego wysyłałam koleżance i doszedł... Trochę techniki i człowiek się gubi:shake: a w czw kolokwium z informatyki:evil_lol: Od czego wstrząs mózgu??:crazyeye: Quote
Paulina. Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 despera napisał(a):Dodałam, drugiego wysyłałam koleżance i doszedł... Trochę techniki i człowiek się gubi:shake: a w czw kolokwium z informatyki:evil_lol: Od czego wstrząs mózgu??:crazyeye: Oj, to nie wiem czemu. Myślałam, ze ty tez taka roztrzepana blondynka jak ja i zapomiałaś.. :evil_lol: W każdym bądz razie, próbuj - ja muszę na angielski leciec, odbiorę jak wrócę ! Wstrząs mózgu - uderzyłam głową o dno basenu. :roll: Quote
despera Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 O matkooo... Nie wiesz że do płytkiej wody się nie skacze?:eviltong: Leć i pilnie się ucz!:lol: Quote
basia2202 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 oj jaka śliicznaaaa:) urocze fotki:) http://img69.imageshack.us/img69/2215/piesy003mi3.jpg http://img251.imageshack.us/img251/4863/piesy012eg6.jpg pozdrawiamy Was:) Quote
Recommended Posts