Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję iz piłka na sznurku, którą Milka dostała juz ma uszkodzony sznurek :roll::evil_lol: A i ze zaraz idę na korki z matmy :shake:

1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi

2. Nie zazdroszczę:shake: też to w liceum przeżywałam , tyle że ja zawsze szukałam korepetytora który do mnie dojedzie;) przynajmniej na tą nieprzyjemność wychodzić nie musiałam

Posted

[quote name='despera']Cześć, wpadłam tylko w odwiedziny i zmykam;) Pozdrów psiska:loveu:

Hej - pozdrowione :loveu:

[quote name='Pimpek']100 lat, i więcej, i żeby pańcia też tylu dożyła :evil_lol:
[SIZE=5]Wszystkiego Naj :multi:

Dzięki Pimpkowa.. Ale czy ja dożyję to nie wiem :lol:

[quote name='eria']1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi

2. Nie zazdroszczę:shake: też to w liceum przeżywałam , tyle że ja zawsze szukałam korepetytora który do mnie dojedzie;) przynajmniej na tą nieprzyjemność wychodzić nie musiałam

1. Eria, nam pękło to "trzymadełko" nie wiem czy ja tak pociągnęłam czy Milka:roll:. Rzucac się da, gorzej z łapaniem przeze mnie. Ale chyba to zszyję ;)

2. Moja pani od korepetycji mieszka na tym samym osiedlu co ja. I bardzo fajnie tłumaczy np. "a to tej chol.ry nie rozumiesz?" "No i dooopa - źle zrobilaś Aniołku" Więc jakos tak mi lepiej jak tak normalnie do mnie mówi :lol:

Posted

[quote name='eria']1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi

[/quote]

My też taką mamy-ale sznurka po godzinie zabawy już nie było:shake:

Posted

[quote name='eria']heheh to fajna ta korepetytorka :):)

Ano fajna, fajna :lol:

[quote name='gassira']My też taką mamy-ale sznurka po godzinie zabawy już nie było:shake:

Chyba wykrakałas, nasza tez juz nie ma .... :roll: Ale tylko puścił supeł, moze da sie naprawic ;)

Piłka jeszcze ze sznurkiem...

.... i juz bez.

Posted

[quote name='eria']zrób nowy supeł na zewnątrz piłki :)
kurcze a moja dzielnie się trzyma :cool3:[/quote]

Zrobiłam z obu stron na zewnątrz, mam nadzieję, ze sznurek jeszcze troche pożyje :roll::lol:
Kurcze, niemożliwe, zeby Milka miała więcej siły i brutalności niz Twoje kudłate :hmmmm:

Posted

Hej despera !! Fajnie, ze na Ciebie trafiłam :loveu:

Wstałam dzisiaj z 38 stopniową gorączką, ale musialam pójsc do szkoły poprowiac matmę. Poszłam, a facet mówi, ze jednak w poniedziałek. Wkurzyłam się i wróciłam do domu.... :angryy:

A co do niewiele starszych nauczycieli.. u nas w szkole tak jest. Np. mój wychowawca ma 26 lat... :roll::lol: Ale mi się akurat wydaje, ze nauczyciele od razu po studiach lepiej uczą..

Posted

Ooo ty znowu chora!! I przed kompem!!! Marsz do łóżka ale już!
Też się cieszę że cię "widzę":loveu:
Co do młodych nauczycieli, może mają większą wiedzę, ale na pewno mniejsze doświadczenie i z reguły mniejszy autorytet, więc jeśli trafią na klasę oszołomów to tylko współczuć:roll: A mój korepetytor nie był nauczycielem, fizykę jakoś dodatkowo studiował;)

Posted

dzień dobry !marsz do łóżka !!!!

jak to mówił mój geograf z liceum : "na przeziębienie to tylko RUMIANEK - rum wypić, Janek do łóżka i się wypocić ":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciągle coś mi jest :roll: Przez chore zatoki :roll: Raz nie załoze czapki, a potem cierpie :angryy: A do kompa przyszłam na chwilę...

Nasz facet ma ponad 180 wzrostu i trenuje koszykówkę - więc chłopaki się go boją :lol: A klase oszołomów owszem mam...

Eria - widocznie geograf ma racje :evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Eria, fajny sposób:evil_lol: Tylko skąd takiego Janka wziąć :roll::diabloti:

Miałam to napisac, ale się powstrzymałam :roll::evil_lol:

Zaraz pójdę, długo jeszcze będziesz siedziec? :cool3:

Posted

despera napisał(a):
Już powoli się wytaczam, możesz spokojnie się kłaść;) Zdrowiej szybko i ucałuj Milupę:loveu:

To i ja idę, tylko znajdę świnkę, bo znowu gdzies wlazła i narobi :roll::evil_lol:

A Milupie to by się spacer przydał, ucałowan ma duzo....

Posted

Dzięki dziewczyny :loveu: Pimpkowa, nie lubie miodu...

Pojechali na zakupy do Wawy i mnie nie wzięli :placz:
Więc leze sobie z psem i komputerem w łozku... i pije najgorsze fuj na świecie - Gripex w saszetce :roll:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Dzięki dziewczyny :loveu: Pimpkowa, nie lubie miodu...

Pojechali na zakupy do Wawy i mnie nie wzięli :placz:
Więc leze sobie z psem i komputerem w łozku... i pije najgorsze fuj na świecie - Gripex w saszetce :roll:

te wszystkie saczetkowe są fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj