despera Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cześć, wpadłam tylko w odwiedziny i zmykam;) Pozdrów psiska:loveu: Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 100 lat, i więcej, i żeby pańcia też tylu dożyła :evil_lol: [SIZE=5]Wszystkiego Naj :multi: Quote
eria Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Melduję iz piłka na sznurku, którą Milka dostała juz ma uszkodzony sznurek :roll::evil_lol: A i ze zaraz idę na korki z matmy :shake: 1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi 2. Nie zazdroszczę:shake: też to w liceum przeżywałam , tyle że ja zawsze szukałam korepetytora który do mnie dojedzie;) przynajmniej na tą nieprzyjemność wychodzić nie musiałam Quote
Paulina. Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [quote name='despera']Cześć, wpadłam tylko w odwiedziny i zmykam;) Pozdrów psiska:loveu: Hej - pozdrowione :loveu: [quote name='Pimpek']100 lat, i więcej, i żeby pańcia też tylu dożyła :evil_lol: [SIZE=5]Wszystkiego Naj :multi: Dzięki Pimpkowa.. Ale czy ja dożyję to nie wiem :lol: [quote name='eria']1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi 2. Nie zazdroszczę:shake: też to w liceum przeżywałam , tyle że ja zawsze szukałam korepetytora który do mnie dojedzie;) przynajmniej na tą nieprzyjemność wychodzić nie musiałam 1. Eria, nam pękło to "trzymadełko" nie wiem czy ja tak pociągnęłam czy Milka:roll:. Rzucac się da, gorzej z łapaniem przeze mnie. Ale chyba to zszyję ;) 2. Moja pani od korepetycji mieszka na tym samym osiedlu co ja. I bardzo fajnie tłumaczy np. "a to tej chol.ry nie rozumiesz?" "No i dooopa - źle zrobilaś Aniołku" Więc jakos tak mi lepiej jak tak normalnie do mnie mówi :lol: Quote
ariss Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='eria']1. kurcze to jakiś chyba felerny egzemplasz - mój się dzielnie trzyma przy hipopotamiej szczęce Kreona i przeciąganiu się z Foxi [/quote] My też taką mamy-ale sznurka po godzinie zabawy już nie było:shake: Quote
Paulina. Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='eria']heheh to fajna ta korepetytorka :):) Ano fajna, fajna :lol: [quote name='gassira']My też taką mamy-ale sznurka po godzinie zabawy już nie było:shake: Chyba wykrakałas, nasza tez juz nie ma .... :roll: Ale tylko puścił supeł, moze da sie naprawic ;) Piłka jeszcze ze sznurkiem... .... i juz bez. Quote
eria Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 zrób nowy supeł na zewnątrz piłki :) kurcze a moja dzielnie się trzyma :cool3: Quote
Paulina. Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 [quote name='eria']zrób nowy supeł na zewnątrz piłki :) kurcze a moja dzielnie się trzyma :cool3:[/quote] Zrobiłam z obu stron na zewnątrz, mam nadzieję, ze sznurek jeszcze troche pożyje :roll::lol: Kurcze, niemożliwe, zeby Milka miała więcej siły i brutalności niz Twoje kudłate :hmmmm: Quote
despera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 http://img246.imageshack.us/img246/6360/piesy001nl3.jpg moje słoneczko kochane:loveu: Ach te ślepka, cudowna jest:loveu: A że piłeczkę popsuła, no cóż, zdarza się:evil_lol: Ja na szczęście z matmą nie miałam problemów, za to chodziłam na korki z fizyki, masakra źle mi było, facet sympatyczny ale niewiele starszy ode mnie i miałam wrażenie, że niewiele więcej wiedział:roll: Quote
Paulina. Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Hej despera !! Fajnie, ze na Ciebie trafiłam :loveu: Wstałam dzisiaj z 38 stopniową gorączką, ale musialam pójsc do szkoły poprowiac matmę. Poszłam, a facet mówi, ze jednak w poniedziałek. Wkurzyłam się i wróciłam do domu.... :angryy: A co do niewiele starszych nauczycieli.. u nas w szkole tak jest. Np. mój wychowawca ma 26 lat... :roll::lol: Ale mi się akurat wydaje, ze nauczyciele od razu po studiach lepiej uczą.. Quote
despera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Ooo ty znowu chora!! I przed kompem!!! Marsz do łóżka ale już! Też się cieszę że cię "widzę":loveu: Co do młodych nauczycieli, może mają większą wiedzę, ale na pewno mniejsze doświadczenie i z reguły mniejszy autorytet, więc jeśli trafią na klasę oszołomów to tylko współczuć:roll: A mój korepetytor nie był nauczycielem, fizykę jakoś dodatkowo studiował;) Quote
eria Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 dzień dobry !marsz do łóżka !!!! jak to mówił mój geograf z liceum : "na przeziębienie to tylko RUMIANEK - rum wypić, Janek do łóżka i się wypocić ":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina. Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Ciągle coś mi jest :roll: Przez chore zatoki :roll: Raz nie załoze czapki, a potem cierpie :angryy: A do kompa przyszłam na chwilę... Nasz facet ma ponad 180 wzrostu i trenuje koszykówkę - więc chłopaki się go boją :lol: A klase oszołomów owszem mam... Eria - widocznie geograf ma racje :evil_lol: Quote
despera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Eria, fajny sposób:evil_lol: Tylko skąd takiego Janka wziąć :roll::diabloti: Paulina, idź się kuruj, w końcu w niedziele WOŚP:cool3: Quote
Paulina. Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 despera napisał(a):Eria, fajny sposób:evil_lol: Tylko skąd takiego Janka wziąć :roll::diabloti: Miałam to napisac, ale się powstrzymałam :roll::evil_lol: Zaraz pójdę, długo jeszcze będziesz siedziec? :cool3: Quote
despera Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Już powoli się wytaczam, możesz spokojnie się kłaść;) Zdrowiej szybko i ucałuj Milupę:loveu: Quote
Paulina. Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 despera napisał(a):Już powoli się wytaczam, możesz spokojnie się kłaść;) Zdrowiej szybko i ucałuj Milupę:loveu: To i ja idę, tylko znajdę świnkę, bo znowu gdzies wlazła i narobi :roll::evil_lol: A Milupie to by się spacer przydał, ucałowan ma duzo.... Quote
Pimpek Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Hej :D Zdrowiej szybko ! :D I wiesz co ? Zrób sobie herbaty z miodem i cytryną! :D Quote
Paulina. Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Dzięki dziewczyny :loveu: Pimpkowa, nie lubie miodu... Pojechali na zakupy do Wawy i mnie nie wzięli :placz: Więc leze sobie z psem i komputerem w łozku... i pije najgorsze fuj na świecie - Gripex w saszetce :roll: Quote
ariss Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Paulinaaa napisał(a):Dzięki dziewczyny :loveu: Pimpkowa, nie lubie miodu... Pojechali na zakupy do Wawy i mnie nie wzięli :placz: Więc leze sobie z psem i komputerem w łozku... i pije najgorsze fuj na świecie - Gripex w saszetce :roll: te wszystkie saczetkowe są fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Quote
Paulina. Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 gassira napisał(a):te wszystkie saczetkowe są fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj O przyszłaś :multi: I Szaszetkowe i musujące tez są fuj :shake: Quote
eria Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 ja tam wole gripex w tabletkach mimo że saszetkowego nigdy nie piłam;) Quote
Paulina. Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Ja ogólnie wolę tabletki :cool3: Łyka się szybko i smaku w ogóle nie czuc.. :loveu: Quote
Recommended Posts