Paulina. Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 Jestem w trakcie odmarzania, umyśliło mi się, ze pójdziemy z Brunerem na długi spacer :roll::lol: Nie brałam aparatu mam tylko jakieś zdjęcia z komórki... Milka jednak w sweterku... Jestem dumna z mojej komórki :diabloti: I domowy Sabuszek + świnka Morducha :loveu: Quote
eria Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Twoja komórka robi super foty !!! :crazyeye::crazyeye: w życiu bym nie zgadła że to z komórki są ! Kim jest ten wyżełek bo się nie orientuję ? http://img185.imageshack.us/img185/9743/piesy018zmnf9.jpg fajna ta wspólna fotka ! :loveu: i ładnie wygląda Milka w czerwieni ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 O wyżełek :cool3: Milunia boska w sweterku :loveu: Sabulka ze świnką też super :D Quote
Paulina. Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='eria']Twoja komórka robi super foty !!! :crazyeye::crazyeye: w życiu bym nie zgadła że to z komórki są ! Kim jest ten wyżełek bo się nie orientuję ? http://img185.imageshack.us/img185/9743/piesy018zmnf9.jpg fajna ta wspólna fotka ! :loveu: i ładnie wygląda Milka w czerwieni ;) Komórkę dostałam od Mikołaja :grins: Wyżełek jest psem mojej dobrej koleżanki ze szkoły, ale daaaawno nie byliśmy razem na spacerze, bo jakos nie ma okazji się po szkole spotkac... Dziękuję :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']O wyżełek :cool3: Milunia boska w sweterku :loveu: Sabulka ze świnką też super :D Hieh, dziękuję :loveu: :multi: Quote
Paulina. Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Tak jak w temacie !! Happy Brithday Milusiu !! :cunao: Kiedyś była taka... Teraz jest troszkę większa, ale charakterek pozostał taki sam. O ile się nie pogorszył :stupid::stupid: Pozdrawiamy urodzinowo !! :multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Śliczna mała Milunia :loveu: Wszystkiego NajPsiego!!! :multi: :bigcool: Quote
eria Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ale był słodki prosiaczek z Milki :cool3::loveu::loveu::loveu::loveu: a teraz już taka duża panna !! Życzymy wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSIEJSZEGO :multi::multi::multi: Quote
ariss Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 NAJ,Naj,Naj:multi::multi::multi: stara baba już z niej:cool3:dobrze,że charakterek się nie zmienia:cool3: Quote
Paulina. Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 Ojej, dziękuję Wam wszystkim za życzonka :loveu: Nawet nie wiem kiedy ona tak urosła :shake: Ten czas tak szybko leci... Quote
eria Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 prezencik :cool3: łączyć można dowolnie :eviltong: Quote
Paulina. Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 :Rose::Rose:Eriuś kochana, dziękuję ! Głupio mi było prosic, a tu proszę az tyle :multi: Zaraz sobie wstawię pierwszy zestaw :loveu: EDIT: Jaka jestem juz ładna :loveu::cool3: Quote
basia bonnie Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 wszystkiego najlepsiego! :multi: :multi: :multi: oprawe graficzną :evil_lol: macie boską :loveu: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Eria jak zwykle nie zawiodła:loveu: To i może ciotce Ewce i czarnej duszy chcesz zrobić jakieś cudo:oops:;) Quote
Paulina. Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='basia bonnie']wszystkiego najlepsiego! :multi: :multi: :multi: oprawe graficzną :evil_lol: macie boską :loveu:[/quote] Dziękujemy :loveu::loveu: Mi tez się podoba :multi::loveu: [quote name='gassira']Eria jak zwykle nie zawiodła:loveu: To i może ciotce Ewce i czarnej duszy chcesz zrobić jakieś cudo:oops:;)[/quote] Racja :loveu: A macie urodziny? :evil_lol: :lol: Quote
ariss Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Paulinaaa']Dziękujemy :loveu::loveu: Mi tez się podoba :multi::loveu: Racja :loveu: A macie urodziny? :evil_lol: :lol:[/quote] Gassula 2 stycznia skończyła 7 miesięcy:evil_lol: Quote
Paulina. Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 [quote name='gassira']Gassula 2 stycznia skończyła 7 miesięcy:evil_lol:[/quote] Wszystkiego naj :loveu: Poczekajcie jeszcze 3 mies,akurat będzie wiosna :evil_lol: [quote name='Medorowa']Najlepszego:p:p[/quote] Dzięki !! :loveu: Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 mraaau.. jakie sexi wdzianko :loveu: :evil_lol: http://img185.imageshack.us/img185/4677/piesy024zmls0.jpg witanko witanko!!:) zmieniłaś tytuł i nie wiedziałam, gdzie wlazłam :cool3: urodziny.. diabelskie dziecko... znaczy, że Milka taki pomiot szatański? :diabloti: a nie wygląda :) :loveu: no to... zdrówcia, mizianka i jeszcze raz smakołyków!! :multi::multi::multi: Stooooo laat stoooo laaat.... :loveu: Quote
despera Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Łaaa spóźniłam się na urodziny!!! Ja to mam pecha:placz: Milciu, zdrówka, szczęścia, pysznych smaczków, dobrej panci, żeby cię z łózia nie wyrzucała, żebyś nie dokuczała Sabuci i żebyś nie miała za dużo psich smutków...:loveu::loveu::loveu: 100 LAT!!!:new-bday: Quote
eria Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='gassira']Eria jak zwykle nie zawiodła:loveu: To i może ciotce Ewce i czarnej duszy chcesz zrobić jakieś cudo:oops:;)[/quote] ale cioteczka przecież sama potrafi !!!!!! Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='eria']ale cioteczka przecież sama potrafi !!!!!![/quote] No niby tak,ale ja rozdaje moje innym to też bym chciała dostać:eviltong:Twoje mi się bardzo podobają:loveu: Quote
Paulina. Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='basia2202']mraaau.. jakie sexi wdzianko :loveu: :evil_lol: http://img185.imageshack.us/img185/4677/piesy024zmls0.jpg witanko witanko!!:) zmieniłaś tytuł i nie wiedziałam, gdzie wlazłam :cool3: urodziny.. diabelskie dziecko... znaczy, że Milka taki pomiot szatański? :diabloti: a nie wygląda :) :loveu: no to... zdrówcia, mizianka i jeszcze raz smakołyków!! :multi: Stooooo laat stoooo laaat.... :loveu: Hej :loveu::evil_lol: Wygląd myli - Miluśka to mały szatanek :cool3::diabloti: W sexy wdzianku :loveu: Dziękujemy !! :multi::loveu: [quote name='despera']Łaaa spóźniłam się na urodziny!!! Ja to mam pecha :placz: Milciu, zdrówka, szczęścia, pysznych smaczków, dobrej panci, żeby cię z łózia nie wyrzucała, żebyś nie dokuczała Sabuci i żebyś nie miała za dużo psich smutków...:loveu: 100 LAT!!!:new-bday: Było przyjsc w sobote wieczorem !! O ! Dzięki Aga - najbardziej to my mi pasowało to przedostatnie :lol: [quote name='eria']ale cioteczka przecież sama potrafi !!!!!! [quote name='gassira']No niby tak,ale ja rozdaje moje innym to też bym chciała dostać:eviltong:Twoje mi się bardzo podobają:loveu: Ewa - widzę, ze Eria się zlitowała :loveu::evil_lol: Melduję iz piłka na sznurku, którą Milka dostała juz ma uszkodzony sznurek :roll::evil_lol: A i ze zaraz idę na korki z matmy :shake: Quote
Recommended Posts