Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
Gasska ma 2 takie kumpele jak Twoja łobuzica i to co one uwielbiają to drapanie po tyłeczku:evil_lol: ale wtedy mruczenia jest;)

Mój pies strasznie lubi drapanie po tyłeczku :cool3: Mruczenie jest, ale jeszcze tyłkiem wywija :evil_lol:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
A na zdjęciu z ringiem widać jakie Milunia ma mięśnie na łapkach, no no pakuje dziewczyna :razz:

Ja tez pakuje i nie mam takich mięsni :placz:

A co do lubienia drapania po tyłeczku to wszystkie moje bezogoniaste psy to kochają/ły :loveu: Szczególnie Saba zawsze pakuje pupe zeby ją drapac :evil_lol:

Ale Blaki ma ogon i widac, ze tez lubi, więc moja teoria się nie sprawdza :oops::eviltong:

Posted

http://img413.imageshack.us/img413/5333/piesy027mc9.jpg moje kochane maleństwo:loveu: figura niczego sobie, tylko pozazdrościć:cool3: Nie to co Nes, fałdy tłuszczu na brzuchu... I jeszcze na mnie krzyczą że psa odchudzam, "biedny niuniu nie martw się,jak pancia sobie pojedzie to dostaniesz porządnie jeść":mad:
Paulina, ja też obalę twoją teorię, Nenio też lubi drapanie po tyłeczku:eviltong:
Pozdrawiamy i życzymy udanego sylwestra:multi:

Posted

Despera - kilka spacerów z Milką i Nes miałby taką samą figure :cool3:

Ja dzisiaj wybywam z domu, tylko posprzątam - własnie jestem w fazie wyciągania świnkowych koopek spod łozka :roll::evil_lol:,
więc tez życze wszystkim:
Udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku :loveu:

Posted

Hej Pimpkowa :multi:

Happy New Year !
Jak tam zabawa sylwestrowa? Ja godzinę temu wróciłam do domu z bolącą od niewyspania głową :evil_lol: :roll:

Wspominając mijający rok - nie wiem czy był dobry czy zły...
Straciliśmy Chrapkę i zawsze będziemy pamiętac, ale trafiła do nas istotka, która zmieniła moje życie :loveu: No i zawitałam na dogo :multi:

Pozdrawiam noworocznie !

Posted

ooj.. znowu tak dłuuugo okrutnie nas nie byłoo... :roll:

no to.... na dobry początek;) witajcie w nowym roczku!! :multi::multi::multi:
wszystkiego dobrego życzymy:) oby ten 2008 roczek był dla Was szczęśliwszy, pogodniejszy, bogatszy i lepszy pod każdym względem od starego :loveu: :BIG:

zdjęcioszki nadrobiłam:) psisko urocze:loveu:
ale nie mogłam się zdecydować, co zacytować... :razz:

zaglądnę tu znowu :loveu:
buźka ode mnie i Zuzanki:)

Posted

Gasirra - heej :lol:
u nas też odrobinkę biało :loveu:

Basiu - witamy znowu :multi: Dziękujemy za życzonka, tego samego życzymy Wam :loveu: I zaglądaj, zaglądaj zapraszamy !! :p

Medorowa - czeeeśc :p:p

Zrobiłam sobie kolejny ubogi banner :roll:

Posted

Jeteśmy :multi: Jeden dzień mnie nie ma i juz wszyscy tęsknią :loveu:

[quote name='Mada&Teodor']http://img183.imageshack.us/img183/4288/piesy022ou6.jpg

Rewelacyjne to zdjęcie :loveu:
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku :multi:

Dziękuje Mada :loveu: I nawajem ! :multi:

[quote name='despera']Cześć:multi: Główka z "niewyspania" bolała, tak to się teraz nazywa...:evil_lol::eviltong: Ważne że zabawa się udała, i oby ten rok był lepszy!!!

Zawsze lepsza jest wymówka nie? :evil_lol:
Nawzajem :loveu:

[quote name='Pimpek']Serwus! :cool3:

Hello! :lol:

[quote name='despera']Paulinaaa, gdzie jesteś jak cię nie ma:(
Teraz widzisz co ja czuję jak Ciebie nie ma!

[quote name='eria']właśnie, gdzie zniknęłaś ? :lol:

Przeżywałam moje oceny na połrocze :shake:

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć! :multi:
Gdzie jesteście ? :razz:
U na biało nie jest, tylko mróz -15 :shake:

Brr.. u nas tez mróz :shake:
Wyszłam dzisiaj z Milką nad rzeczkę i od razu stwierdziłam, ze to zły pomysł :roll::eviltong:

Posted

Paulinaaa napisał(a):

Brr.. u nas tez mróz :shake:
Wyszłam dzisiaj z Milką nad rzeczkę i od razu stwierdziłam, ze to zły pomysł :roll::eviltong:

Ja jak wychodzę z psem na dwór to na ubieram się w jakaś puchową kurtkę, owijam szalikiem (prawie po oczy) czapkę, a na nią kaptur, zimowe butki i dwie pary rękawiczek :lol:
Myślę żeby może i Blakiemu sprawić jakiś kubrak bo widzę że ostatnio mu tez nie za ciepło na dworze :shake: mimo że rusza się (aktywny-bardzo) to potrafi usiąść i się trząść z zimna :-?

Posted

ja mam kurtkę zimową plus dwa swetry pod spodem , kaptur, rękawiczki, gumiaki + worek coby nie przemokły skarpetki :evil_lol::evil_lol:
spacer poranny ograniczam przy tej pogodzie do minimum -popołudniowy trwa ok 1 - 1,5 godziny .
Kreoś w kubraczku mimo że nigdy mu zimno nie bylo ;)

Posted

Dziewczyny ja podobnie ubrana - gdyby jeszcze wymyślili cos na policzki i nos - bo wracam z dworu jak dorodny buraczek :shake:

A Milce zimno nie jest, więc nie chciałam jej szkodzic ubrankiem, ale teraz tak zimno.... moze na wieczorny spacer załoze jej sweterek- mam takowy po Chrapce ;)

A zapraszam wszystkich na imprezę w niedzielę !
Pozdrawiam!

Posted

Wiem co czujesz, ja jak wyjdę z domu rano do szkoły, to tak mi zimno w nos xD Ale w sumie to dobrze że nie ma takiego czegoś nosowiczki, bo to by głupio wyglądało :evil_lol:

Posted

hehe a ja kiedyś musiałam jechać do Warszawy o 4 rano a było -20 :shake: zresztą nie raz się tak zdarzyło, bo zima długa a kursowałam co tydzień

Posted

Ja tez idę do szkoły to mnie mało nie zwieje... :roll:

Pamiętam tą zimę, co było tak strasznie zimnoo... Ale jej nie doświadczyłam, bo siedzialam wtedy u babci w wawie i miałam zapalenie oskrzeli. W telewizji trąbili jak to zimno, kazdy wracał do domu zamarzięty, a ja przez całe mrozne ferie byłam zamknięta :placz: Do tej pory to rozpamiętuje :shake::evil_lol:

Eria, mój tata codziennie rano o 5 jedzi do Wawy w te mrozy, więc mniej więcej wiem co czujesz :roll:

Wróciłam przed chwilą z miasta, kupiłam prezent dla jutrzejszej jubilatki, kolby dla świnki i ksiązke sobie :loveu: "Posłuszeństwo na codzień" nie mogłam się oprzec :multi: