despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cześć:multi: Paulina pojawiaj się szybciutko i wstawiaj fotki do komentowania do będzie setka:cool3: Gassira, swietny ten bannerek:loveu: A Milupa naprawdę jakoś nie buldozio wyszła na tym odbiciu;) Tak mi sie przypomniało, ostatnio Norka widziała mnie w lustrze, pomachałam do niej a ona chciała podejść i uderzyła nosem w lustro:megagrin::evil_lol: A myślałam że nie ma większych geniuszy niż Nes:shake::evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 gassira napisał(a):tak na szybciocha robione i bez napisu bo by brzydko wyglądał;) PIĘKNY :loveu::loveu::loveu: Zaraz sobię zmiejsze i napewno wstawię ! Jak nie teraz to po świętach :loveu: gassira napisał(a):Może Paulina poradzi sobie ze zmniejszeniem,albo może wcale go nie będzie chciała;) Oczywiscie, ze będzie chciala ! Czarna_Owieczka napisał(a):Śliczny banerek :D Nieprawdaż? :loveu: despera napisał(a):Cześć:multi: Paulina pojawiaj się szybciutko i wstawiaj fotki do komentowania do będzie setka:cool3: A Milupa naprawdę jakoś nie buldozio wyszła na tym odbiciu;) Tak mi sie przypomniało, ostatnio Norka widziała mnie w lustrze, pomachałam do niej a ona chciała podejść i uderzyła nosem w lustro:megagrin::evil_lol: A myślałam że nie ma większych geniuszy niż Nes:shake::evil_lol: Pozdrawiamy:multi: Moze pózniej się postaram o jakieś fotki - narazie nie przypominam sobie zebym jakies miała :oops: A co do geniuszy - zapomiałas o Milusińskiej :evil_lol: Juz prawie święta, ale jakos słabo czuje ten nastrój. Byłam dzisiaj na zakupach prezentowych - moja mieścina nie grzeszy iloscią sklepów :roll: Kupiłam tylko jeden prezent :shake: Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Wczoraj doszło nasze legowisko - nie wytrzymałam do świąt i juz dałam..:roll: Najbardziej jej się podoba podusia, którą mozna memłac :lol: Quote
despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Ale świetne to legowisko!!! I widać że Milci się podoba:loveu: Tylko ta minka na drugiej focie jest... hmmm... oryginalna:p Quote
Czarna_Owieczka Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Świetne te legowisko, chyba się na takie skuszę :lol: Blaki lubi spać tak jak Milcia na pierwszym zdjęciu :evil_lol: Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Despera - minka rzeczywiście taka mało milkowa jakby przestraszona. Pewnie dlatego, ze miała nakazane ładnie leżec :evil_lol: Owieczka- skuś się, skuś :lol: Obecnie legowisko leży na środku pokoju - a siedzą w nim pies i moja siostra oglądając telewizję :evil_lol: Quote
despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Paula, a mają większe rozmiary? Mojej mamie marzy się takie cosio żeby Nes nie brudził ścian;) Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 despera napisał(a):Paula, a mają większe rozmiary? Mojej mamie marzy się takie cosio żeby Nes nie brudził ścian;) A to musisz sobie popatrzec na allegro. Jak nie będzie akurat takiego- to będzie jakies inne ze ściankami ;) Quote
eria Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 http://img137.imageshack.us/img137/2306/piesy005rb5.jpg legowisko pierwsza klasa , Milka widzę zachwycona!!:loveu: Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 No niestety legowisko jak narazie nie ostudziło jej miłosci do mojego łóżka :roll::evil_lol: Quote
despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dziwisz się jej? Milka dobrze wie, że i tak ją eksmitujesz do legowiska więc zdąży się nim nacieszyć:evil_lol: Quote
Paulina. Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Nie dziwie się jej- tez lubie moje łoozio :loveu: Ale teraz ta eksmisja nie jest tak brutalna - legowisko ma podobny standard jak łozko :evil_lol: Quote
despera Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Podobny nie znaczy taki sam:eviltong: A poza tym, w łóżku jesteś ty, a w posłanku mała kruszynka musi spać sama...:diabloti: Quote
Pimpek Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 http://img137.imageshack.us/img137/2306/piesy005rb5.jpg Jak widać legowisko bardzo mięciutkie i wygodne :cool3: Z Okazji Nadchodzących Świąt i Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności, Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: Quote
Paulina. Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Dzięki Pimpkowa :loveu::loveu: Zgadnijcie kto najbardziej pokochał kacanapkę... ... a że dziadek swojej ukochanej Sabuni nawet gwiazdkę z nieba da, to załoze się, ze Sabi niedługo będzie miała takie w domu :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [SIZE=2]O.....ktos Milci się na posłanko władował :evil_lol: :cool3: 100 :smilecol: i przy okazji: [FONT=Comic Sans MS]:tree1: Białych, miłych, radosnych, pogodnych, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku. [/FONT] Quote
eria Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ooo gratulujemy setnej stronki :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Paulina. Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 No naaareszcie :multi: Dzięki dziewczyny :loveu: Owieczko za życzenia :loveu: Ja własnie jestem w trakcie nocnego pakowania prezentów :evil_lol: Milka śpi na nożykach dla dziadka :evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Życzenia:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9148010&postcount=217 Quote
Paulina. Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Dzięki za życzonka :loveu: Wesołych Świąt wszystkim :tree1: Milka próbująca się dostac do pierniczka. Jednego prawie wchłonęła :mad: ... i w trakcie ubierania choinki... A tutaj życzonka jeszcze raz :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9149220&postcount=222 Pozdrawiamy świątecznie !! Quote
am-elle Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego co sobie wymarzycie żeby wam sie spełniło :evil_lol::evil_lol::evil_lol: życzymy i Tobie i Mleczce Quote
Anetka83 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Zdrowych, spokojnych oraz pełnych radości Świąt Bożego Narodzenia !!! Quote
Recommended Posts