Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć:multi: Paulina pojawiaj się szybciutko i wstawiaj fotki do komentowania do będzie setka:cool3:
Gassira, swietny ten bannerek:loveu:
A Milupa naprawdę jakoś nie buldozio wyszła na tym odbiciu;) Tak mi sie przypomniało, ostatnio Norka widziała mnie w lustrze, pomachałam do niej a ona chciała podejść i uderzyła nosem w lustro:megagrin::evil_lol: A myślałam że nie ma większych geniuszy niż Nes:shake::evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gassira napisał(a):
tak na szybciocha robione i bez napisu bo by brzydko wyglądał;)

PIĘKNY :loveu::loveu::loveu: Zaraz sobię zmiejsze i napewno wstawię ! Jak nie teraz to po świętach :loveu:

gassira napisał(a):
Może Paulina poradzi sobie ze zmniejszeniem,albo może wcale go nie będzie chciała;)

Oczywiscie, ze będzie chciala !

Czarna_Owieczka napisał(a):
Śliczny banerek :D

Nieprawdaż? :loveu:

despera napisał(a):
Cześć:multi: Paulina pojawiaj się szybciutko i wstawiaj fotki do komentowania do będzie setka:cool3:

A Milupa naprawdę jakoś nie buldozio wyszła na tym odbiciu;) Tak mi sie przypomniało, ostatnio Norka widziała mnie w lustrze, pomachałam do niej a ona chciała podejść i uderzyła nosem w lustro:megagrin::evil_lol: A myślałam że nie ma większych geniuszy niż Nes:shake::evil_lol:
Pozdrawiamy:multi:

Moze pózniej się postaram o jakieś fotki - narazie nie przypominam sobie zebym jakies miała :oops:

A co do geniuszy - zapomiałas o Milusińskiej :evil_lol:

Juz prawie święta, ale jakos słabo czuje ten nastrój. Byłam dzisiaj na zakupach prezentowych - moja mieścina nie grzeszy iloscią sklepów :roll:
Kupiłam tylko jeden prezent :shake:

Posted

Despera - minka rzeczywiście taka mało milkowa jakby przestraszona.
Pewnie dlatego, ze miała nakazane ładnie leżec :evil_lol:

Owieczka- skuś się, skuś :lol:

Obecnie legowisko leży na środku pokoju - a siedzą w nim pies i moja siostra oglądając telewizję :evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Paula, a mają większe rozmiary? Mojej mamie marzy się takie cosio żeby Nes nie brudził ścian;)

A to musisz sobie popatrzec na allegro. Jak nie będzie akurat takiego- to będzie jakies inne ze ściankami ;)

Posted

Dzięki Pimpkowa :loveu::loveu:

Zgadnijcie kto najbardziej pokochał kacanapkę...

... a że dziadek swojej ukochanej Sabuni nawet gwiazdkę z nieba da, to załoze się, ze Sabi niedługo będzie miała takie w domu :loveu:

Posted

[SIZE=2]O.....ktos Milci się na posłanko władował :evil_lol: :cool3:

100
:smilecol:
i przy okazji:
[FONT=Comic Sans MS]:tree1:
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia [/FONT][FONT=Comic Sans MS]upływających we wspaniałej atmosferze, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku.

[/FONT]

Posted

No naaareszcie :multi:

Dzięki dziewczyny :loveu:
Owieczko za życzenia :loveu:

Ja własnie jestem w trakcie nocnego pakowania prezentów :evil_lol:
Milka śpi na nożykach dla dziadka :evil_lol: