drzalka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cześć dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Quote
drzalka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 cześć dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']http://img140.imageshack.us/img140/9117/piesy002xz6.jpg jakie spojrzenie :evil_lol: :razz: Zazdrosc az kipi :lol: :roll: [quote name='despera']Cześc!!! Świetne fotki,Milcia jest cudowna ale to już wiesz:loveu: Ucz sie pilnie i nie słuchaj Erii, matma ważna rzecz:evil_lol: Zwłaszcza jeśli będziesz ją miała na maturze...:shake: Bannerek świetny, cały czas mam wrażenie że Milcia na mnie patrzy:loveu: Pozdrawiam:multi: Hej desperkoo :loveu: Wiem, wiem :lol: Uczę sie pilnie :roll: Własnie skonczyłam referat :placz: haha, kocham intereneet :multi: Matma na maturze mnie zabije.. nie zadam :shake: Bo się patrzy :loveu: Swymi ślicznymi wyłupiastymi oczkami :eviltong: [quote name='drzalka']cześć dziewczynki :loveu::loveu::loveu: Helloo :loveu: [quote name='drzalka']cześć dziewczynki :loveu::loveu::loveu: I jeszcze raz czeeeesc :evil_lol: Quote
eria Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 trzeba przyznać że ślipka ma rozczulające :loveu: Quote
Paulina. Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Medorowa napisał(a):Jakie oczka:loveu:;) Po paniusi :loveu: :eviltong: eria napisał(a):trzeba przyznać że ślipka ma rozczulające :loveu: Nieprawdaz? :loveu: gassira napisał(a):wybauszone gały:evil_lol::loveu: No wiesz co :obrazic: :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Cześć, wpadamy w szybkie odwiedzinki, patrze że u kolejnej zaraz będziemy świętować, ale u was 100 :razz: Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 dawaj jeszcze fotki tych niesamowitych ślipek:loveu:;) Quote
Paulina. Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć, wpadamy w szybkie odwiedzinki, patrze że u kolejnej zaraz będziemy świętować, ale u was 100 :razz: To pogadajcie trochi, będzie szybciej :lol: [quote name='gassira']dawaj jeszcze fotki tych niesamowitych ślipek:loveu:;) Ślipków ni ma, jest takie wybrzebane cos... Przydało by się do ksiązek zajrzec, bo mam jutro KLASÓWKĘ z MATEMATYKI :placz::angryy: .... ale jakos mi się nie chce.. Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 już Ci Eria chyba coś pisała o matmie;) Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://img512.imageshack.us/img512/227/piesy008pi2.jpg jakie genialne !!! na odbiciu na pierwszy rzut oka wyszła jak...bernardyn !!!!!!! :loveu::loveu: tylko szumi trochę....może da radę odszumić...;) Quote
Paulina. Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 [quote name='gassira']już Ci Eria chyba coś pisała o matmie;) No w sumie ma racje :evil_lol: [quote name='eria']http://img512.imageshack.us/img512/227/piesy008pi2.jpg jakie genialne !!! na odbiciu na pierwszy rzut oka wyszła jak...bernardyn !!!!!!! :loveu::loveu: tylko szumi trochę....może da radę odszumić...;) Że słucham jak coo? :evil_lol: :loveu: No własnie miałam pisac, ze zaszumiałe te zdjęcia, złe ISO było ustawione jak na zdjęcia w domu :shake: [quote name='eria']zrobilim 'artystycznie' :evil_lol: Dzięki :loveu: Tak chyba lepiej :lol: Bardziej nastrój pasuje :loveu: Quote
Chefrenek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Użyj w psp digital camera noise removal ;) albo one step noise removal Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 no tak własnie zrobiłam z tą powyższą moja przeróbką 1. one step noise removal -ale że zrobiło się bardzo rozmyte i nieostre jak u Chefrenka to : 2. Adjust-Sharpness- high pass sharpen ;) 3. sepia ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A po co przeróbki Milcia i tak wygląda świetnie :loveu: :D Quote
Paulina. Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Heh, dziewczyny dzięki, wy się na tym znacie, ja niebardzo... Ale chyba juz taki urok tego zdjęcia, ze będzie troche zaszumione i rozmyte.. ;) Czarna_Owieczka napisał(a):A po co przeróbki Milcia i tak wygląda świetnie :loveu: :D Ale moze wyglądac jeszcze świetniej :loveu: Quote
olekg89 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Polcia ja czekam :P Na to co mi obiecałaś:P Quote
Paulina. Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 olekg18 napisał(a):Polcia ja czekam :P Na to co mi obiecałaś:P A grzeczny byłes? :cool3: Juz, juz... Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 tak na szybciocha robione i bez napisu bo by brzydko wyglądał;) Quote
eria Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jak to banerek to za wysoki :lol: max 100 pixeli ma być ;) a w ogóle jest prześliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 eria napisał(a):jak to banerek to za wysoki :lol: max 100 pixeli ma być ;) a w ogóle jest prześliczny :loveu::loveu::loveu::loveu: :Cool!:dziękuję:Cool!: wiem kochana ale ja zmniejszać nie umiem:-( tak jak Ci kiedyś pisałam coś mi się w tym programie pochszaniło i zamiast zmniejszać to wielkie robi jak wpisuje to co kiedyś mówiłaś:niewiem:. Może Paulina poradzi sobie ze zmniejszeniem,albo może wcale go nie będzie chciała;) Quote
Recommended Posts