Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wiecie co :placz: Tyle zdjęciów.. chyba i ja się fochnę

Witamy w ten niedzielny poranek, mnie dzisiaj obudziła Milka, która namiętnie gryzła plastikową butelkę na moim łozku :roll:
A na moje nieprzytomne "Spadaj mi z tym..." przyniosła gumową kaczkę i koniec spania, rzucaj jej :shake::evil_lol:

Miałysmy się dzisiaj na wieś wybrac, ale jeszcze zobaczę, bo cus mi pogoda nie odpowiada.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']http://img132.imageshack.us/img132/2915/zm007zy8.jpg
mi to Foxi przynosi w kudłach, głównie za uszami kilka zaplątanych sztuk :cool1: to gorzej niż w szelkach :cool3:

Milki się na szczęscie nic nie czepia..
Raz się tylko wytarzała w zdechłym jeżu i wrócila z kilkoma igiełkami :cool1:

Takiego Milunia prezenta na gwiazdkę dostanie:
http://www.allegro.pl/item280948462_trwale_legowisko_fotel_dla_psa_60x80x35_cm_od_s_s.html

I jednak pojedziemy na tą wies...

Pozdrawiamy :multi:

Posted

Aaa, niech stracę.

Sabunia tez była na wsi, tylko musiała się zadowolic naszym lasem z wiadomych powodów..

.. własnie mi się przypomiało, ze mam jutro klasówkę z niemieckiego i kartkówkę z matmy :roll: więc spadam...

Posted

Milka to tylko w tą wodę patrzy :evil_lol: zamiast się wykąpać :evil_lol:
nasza znajoma sznupka-Figa, łysa po trymowaniu dzisiaj zaliczyła pływanko :diabloti: zresztą codziennie zalicza jakieś bajoro :evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']ile fajnych fotek:cool3:

:loveu::loveu::p

[quote name='eria']Milka to tylko w tą wodę patrzy :evil_lol: zamiast się wykąpać :evil_lol:
nasza znajoma sznupka-Figa, łysa po trymowaniu dzisiaj zaliczyła pływanko :diabloti: zresztą codziennie zalicza jakieś bajoro :evil_lol:

Podejrzewam, ze i Milka gdzieś w środku by chciała, ale nie moze :eviltong:

[quote name='Czarna_Owieczka']Zdjęcia super :D
http://img403.imageshack.us/img403/3343/piesy022zmhu7.jpgBoberek próbuje wyłowić patyka językiem :evil_lol:

Taa.. paczkę po papierosach :evil_lol:
Wodę piła ;)

Dobra, to ja wracam do matematyki :shake:

Posted

no co Ty ?! :crazyeye: Matmy się uczysz ?! nie ucz się matmy ! ja żem za czasów liceum co semestr miała po sześć pał i dwie tróje i mnie przepuszczali :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']no co Ty ?! :crazyeye: Matmy się uczysz ?! nie ucz się matmy ! ja żem za czasów liceum co semestr miała po sześć pał i dwie tróje i mnie przepuszczali :evil_lol::evil_lol:

Hah. Ja się zawsze pod koniec semestru poprawiam.. ale az tylu pał nie mam :evil_lol:

A dzisiaj się niezle zemocjonowałam. Piszę sobie spokojnie klasówkę z niemieckiego i nagle facet do mnie : Paulina masz zagrożenie z geografi.
A ja nie wiedziałam czy mam się smiac czy co... Bo jedyną moją oceną było 4+... Tylko, ze facet od geo mi jej nie wstawił.
Więc, złapałam go na przerwie, byłam miła, uśmiechnęłam się - poszedł po dziennik, wstawił 4 i skreślił zagrożenie. Ja zdziwiona, a on do mnie " Nie mam żadnych podstaw żeby Ci nie ufac.. " :multi:
Co nie zmienia faktu, ze i tak go nie lubie.

Tak teraz wygląda nasza wieś. Smutno i brzydko. Chcę juz lato :placz:

Wyostrzone po granice możliwosci.. Strasznie mi te foty z lasu powychodziły, ale chciałam wam pokazac Sabcię.

Posted

A wg. mnie Milka tu dziwnie wyszła. Jakos szeroko :diabloti:

Milcia jest z białoruskiej hodowli i ma tylko białoruską metrykę. Za duzo zachodu z tym wszystkim.... ;)

Dobra, lecę się szykowac na angielski.

Posted

[quote name='gassira']http://img114.imageshack.us/img114/3...esy011zfn8.jpg

brak mi słów:loveu:

Miło nam :loveu::loveu:

Miliśka przechodzi samą siebie. Ja próbuje jej poświęcic duzo czasu, wymęczam ją jak moge na spacerach, a ona i tak w domu dokazuje.
Gryzie, gania moją siostrę i szczeka :angryy:
Dla kogoś kto się uczy własnie fizyki to moze byc denerwujące... Chciało się miec psa, trzeba cierpiec :evil_lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Miło nam :loveu::loveu:

Miliśka przechodzi samą siebie. Ja próbuje jej poświęcic duzo czasu, wymęczam ją jak moge na spacerach, a ona i tak w domu dokazuje.
Gryzie, gania moją siostrę i szczeka :angryy:
Dla kogoś kto się uczy własnie fizyki to moze byc denerwujące... Chciało się miec psa, trzeba cierpiec :evil_lol:

ona sugeruje,że fizyki nie ma co się uczyć po to znudów umrzeć można i poprostu dba o wasze zdrowie:evil_lol:

Posted

[quote name='gassira']ona sugeruje,że fizyki nie ma co się uczyć po to znudów umrzeć można i poprostu dba o wasze zdrowie:evil_lol:

No i ma rację ! :placz:
Cały wieczór i pól nocy się uczyłam do tej fiyzki, jak juz wszystko było ok, babka wyleciala z jakims zadaniem z kosmosu i doopa. 3 dostałam :shake:

[quote name='Mada&Teodor']http://img114.imageshack.us/img114/3858/piesy011zfn8.jpg REWELACYJNE jest to zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękujemy :oops::oops: :loveu:

[quote name='eria']noo to jest święta prawda :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zawsze to powtarzam :evil_lol:

Jak usunąc niebieskie oczy?