Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia bonnie napisał(a):
http://img406.imageshack.us/img406/6168/piesy005qb4.jpg
ja nie moge, co za minka :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu::loveu::loveu:

Medorowa napisał(a):
Ale fajne zdjęcia:p:p

Dziękuję :lol:

Jestem wyrodna matka, byłam dzisiaj w wawie na zakupach i nawet do kakadu nie wstąpiłam.. :oops:
Szczerze mówiąc, to byłam drugi raz w złotych tarasach i wcale nie widzialam tam zoologa. A ponoc jest.. :roll:
No nic, kupiłam sobie bluzę i czuję niedosyt :evil_lol:

Posted

Paulina byłam raz w złotych tarasach i w biegu widziałam kakadu, nawet przebiegłam zobaczyć co jest w sklepie i szczerze mówiąc nic ciekawego :lol: jak nie możesz znaleźć to są tam "słupy" informacyjne (tam jest poziom podzielony na sektory z numerami i wypisane sklepy z numerkami :lol:)

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Paulina byłam raz w złotych tarasach i w biegu widziałam kakadu, nawet przebiegłam zobaczyć co jest w sklepie i szczerze mówiąc nic ciekawego :lol: jak nie możesz znaleźć to są tam "słupy" informacyjne (tam jest poziom podzielony na sektory z numerami i wypisane sklepy z numerkami :lol:)

No własnie patrzyłam na tych "słupach" i ślepa jestem nie widziałam :evil_lol:
No trudno, przynajmiej zaoszczędziłam :lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Heheh ja jestem z chemi tępy zreszta tak jak z reszty przedmiotów hehehe:P
Super Milka chyba jednyny aportujacy BF jakiego znam

Chemia... tez jestem tępa, mi trzeba wszystko łopatologcznie wytłumaczyc.. A możliwe, ze i tak nigdy nie zakapuje :roll:

A co do aportowania to chyba nie tylko Milka to robi, chociaz fakt jest taka :stupid: i za patyk da się zabic..

Posted

olekg18 napisał(a):
Nawet tutaj na forum nie moge patrzeć jak robią z psów zabawki.A ty masz do niej prawidłowe podejście jak do psa ,a nie lalki do przebierania

A to chyba aluzja do mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Paulinaaa napisał(a):
Olek, bo ona nie nadaje się na zabawkę :cool1:
Nie wyobrazam jej sobie innaczej...

A teraz lecę oglądac Jak stracic chłopaka w 10 dni :evil_lol:

A ja właśnie ogladam.;)

Posted

Chefrenkowa, z Tobą jeszcze nie jest tak źle :evil_lol:

Ale tu chyba nie chodzi, o ubranie dla psa żeby nie marzł tylko o przebieranie.
Ja Milki nie ubieram, bo nie chcę jej zaszkodzic... ;)

Posted

Paulina!!! Masz szczęście, że mnie nie było w Wawie, jak ty byłaś, bo bym cię chyba zamordowała:mad: :P A ja zwiedzałam Kakadu w Złotych Tarasach:multi: Tylko kasy nie miałam... ;)
Milcia jak zwykle śliczna, ucałuj ją w nochalek:loveu: Sabinkę też:loveu:
Pozdrawiam:multi:
A, wysłałam ci coś:diabloti:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
:loveu::loveu::loveu:

Szczerze mówiąc, to byłam drugi raz w złotych tarasach i wcale nie widzialam tam zoologa. A ponoc jest.. :roll:

no własnie, jak jeździłam do Wawy do szkoły, to kilka razy tam byłam i byłam zawiedziona bo zoologa nie znalazłam :shake::placz:

A teraz lecę oglądac Jak stracic chłopaka w 10 dni :evil_lol:

oglądałam!

Posted

despera napisał(a):
Paulina!!! Masz szczęście, że mnie nie było w Wawie, jak ty byłaś, bo bym cię chyba zamordowała:mad: :P A ja zwiedzałam Kakadu w Złotych Tarasach:multi: Tylko kasy nie miałam... ;)
Milcia jak zwykle śliczna, ucałuj ją w nochalek:loveu: Sabinkę też:loveu:
A, wysłałam ci coś:diabloti:

O cholera :-o Desperka wróciła :loveu:
Miałam do Ciebie napisac esa, ale w sumie byłam tylko przelotnie, nawet do babci nie zajrzałam....
Dziekujemy :loveu:

Czyżbys mi wysłała otrzęsnioną Agnieszkę? :diabloti:

eria napisał(a):
no własnie, jak jeździłam do Wawy do szkoły, to kilka razy tam byłam i byłam zawiedziona bo zoologa nie znalazłam :shake::placz:

oglądałam!

Podobno jest, ale moze go gdzies w jakims zakamarku ukryli :roll:
Tez byłam zawiedziona, bo juz się nastawilam, ze cus kupię...
Chociaz despera blondynka i go znalazła :diabloti:

Ja zasnęłam w trakcie.. zmęczona po zakupach byłam :oops:

Posted

Hej ! :lol:
Byłam dzisiaj na wystawie w Zamku Królewskim, niedawno wróciłam.
Wystawa była raczej nudna, ale za to znalazłysmy z koleżankami super sklepik na starówce. Taki malutki w starej kamieniczce, w indyjskim stylu, pachnący kadzidełkami. Kupiłam sobie cos w stylu chusteczko - opaski - jest śliczna :loveu:

Kocham warszawską starówkę, pierwszy raz tam bylam z moim apratkiem, więc mogę wtawic troszkę zdjęc - chcecie?

Posted

Gassira jak ty "dzień dobry" to ja już chyba "dobry wieczór"...?:evil_lol:
No i gdzie te fotki? U mnie to wstawiłaś nawet te co nie trzeba a u siebie żadnych, ładnie to tak?:eviltong: Ale wybaczam, dzięki że w ogóle pomogłaś w potrzebie:loveu:
Chcemy fotki Starówki, Milki i Sabinki:multi: I oczywiście nowej chusteczki:cool3: A wiesz co ja znalazłam niedaleko Nowego Światu? Sklep Kowbojski :razz: Jeszcze nie byłam ale na pewno zajrzę:lol:

Posted

a ja tam nie wiem czy chcę Warszawę oglądać :eviltong::eviltong:
często bywałam na starówce, bo tam jest Centralna Biblioteka Rolnicza z której książki wypozyczałam :lol:

Posted

despera napisał(a):
No i gdzie te fotki? U mnie to wstawiłaś nawet te co nie trzeba a u siebie żadnych, ładnie to tak?:eviltong: Ale wybaczam, dzięki że w ogóle pomogłaś w potrzebie:loveu:
Chcemy fotki Starówki, Milki i Sabinki:multi: I oczywiście nowej chusteczki:cool3: A wiesz co ja znalazłam niedaleko Nowego Światu? Sklep Kowbojski :razz: Jeszcze nie byłam ale na pewno zajrzę:lol:

Bo ja tak z wyprzedzenie m się witam:evil_lol:

Posted

Pimpek napisał(a):
dobry wieczór :D

Dzień dobry :lol:

gassira napisał(a):
to ja powiem dzień dobry:evil_lol:;)

Dobry wieczór :evil_lol:

despera napisał(a):

Dobry wieczór Desperro, raz Cię dłuuugo nie ma, a raz przychodzisz tak czesto? Ustal sobie jakies dyżury to pogadamy :diabloti:
A propos zdjęc - mam lenia, nie chce mi się akumulatorka naładowac i w ogóle.. Moze zrobie jakies jutro na spacerze. A Sabinna własnie u nas jest :loveu:
Kowbojski? Faaajnie, koniecznie zajrzyj - ja lubie takie sklepiki z duszą :loveu:

eria napisał(a):
a ja tam nie wiem czy chcę Warszawę oglądać :eviltong::eviltong:

często bywałam na starówce, bo tam jest Centralna Biblioteka Rolnicza z której książki wypozyczałam :lol:

To narazie nie pokazę :eviltong:
Skończył mi się okres próbny Corela i dziad nie chce działac :angryy:
A w photoshopa nie umiem obsługiwac i nie wiem jak obrobic fotki :placz:

Ja jeszcze ze starówek to bardzo lubię gdańską. Byłam 3 razy i baaardzo mi się podobała ;)

despera napisał(a):
A ja jeszcze tam nie byłam, choć ostatnio znajomy zafundował mi szybkie zwiedzanie miasta, na szczęście udało mi się szybko uciec;)

Czemu? Warszawa jest faaajna :evil_lol:

am-elle napisał(a):
ja też czekam na te obiecane zdjęcia...potem zajrzę :eviltong:

Jak się uporam z obrobieniem to wstawię :lol:
Zapraszamy!

Tak z nowosci to Milunia na spacerze pogoniła dzisiaj koteczka :loveu:
I w trakcie mojej nieuwagi wlazła do wody zeby się napic :shake:
Ale pózniej złapał nas deszcz, więc tak czy siak wróciłyśmy mokre :roll:

Pozdrawiam!