Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co sie dzieje? Miałam ponad 200 postów teraz mam 142, znowu czegoś nie naliczają? :roll: :roll:

I jeszcze moje ulubione zdjęcie :loveu:
Zastanawiam się czy nie dac go do konkursu Najpiękniejsze zdjęcie z dzieckiem? Co myślicie?

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

despera napisał(a):
Słodkie :loveu: Chyba możesz spróbować, tylko czy dziecko nie za duże...?

Hm.. dziecko ma ponad 8 lat. No nie wiem, pewnie i tak większe dzieci tez dadzą.. juz zresztą widziałam ktos dał takie duuze dzieci..
Nie wiem, mi sie podoba strasznie to zdjęcie...

Posted

[quote name='Paulinaaa']Co sie dzieje? Miałam ponad 200 postów teraz mam 142, znowu czegoś nie naliczają? :roll: :roll:

Kilka działów zostało przeniesionych na offtopic ;)

Posted

despera napisał(a):
Paulina, byłam na stronce tego konkursu a tam foci jeszcze nie ma, co to za porządki??:mad:

No bo zastanawiam się czy sie nadaje to zdjęcie...

Chefrenek, juz zauwazyłam :roll: . Dzięki ;)

Posted

Czesc :loveu:

Mam nadzieje, ze zajrzy tu Klaudia od Chefrenka, bo chciałam jej o szelkach powiedziec, a na tym wątku, który jest do tego przeznaczony ciągle są kłotnie :roll:
Co tam słychac? Ja zostawiłam Milkę w Węgrowie i dostaje rozalone telefony od mamy, ze jej nie wychowałam :roll: Nie moja wina, ze ona się jej nie słucha :evil_lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):

Mam nadzieje, ze zajrzy tu Klaudia od Chefrenka, bo chciałam jej o szelkach powiedziec, a na tym wątku, który jest do tego przeznaczony ciągle są kłotnie :roll:
Co tam słychac? Ja zostawiłam Milkę w Węgrowie i dostaje rozalone telefony od mamy, ze jej nie wychowałam :roll: Nie moja wina, ze ona się jej nie słucha :evil_lol:

Tam nie ma żadnych kłótni;):loveu::loveu:
Hi Milka daje popalić:cool3::cool3::diabloti:

Posted

Paulinaaa napisał(a):

Już czytałam. Kupiłaś czerwone? Ale ferplast czy takie normalne?

Jak to nie warto niczego planować :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No nie :evil_lol:
A jak wybrzydzałam.. najpierw rogz.. pozniej RD, pozniej jeszcze ferplasty, pozniej dog squary i co? Nic :roll: Poszłam do Kakadu, zdenerwowałam sie, nie mogłam się zdecydowac, wszystko mi się za małe wydało i koniec. Wziełam jakies Dingo najzyklwejsze, bo stwierdziłam ze i tak urosnie :roll:
Matko, i po co ja Cię męczyłam?:evil_lol:

Posted

Co tu tak smutno? :shake:
Matko, jak mnie denerwuje ta pogoda, gorzej niz w pazdzierniku :angryy:
Gwizdzi, .... , chlusta deszczem i to mają byc wakacje? Mi to sie nawet na dwór nie chce wychodzic :roll:
A za tydzien jade nad morze....

Posted

No witamy, fajnie, ze wróciłas :evil_lol:
W sumie... mozecie porwac, wybiegac nad morzem, zaprowadzic na szkolenie a potem zwrócic :diabloti:
ee, tak naprawde to się stęskniłam troszki... :razz:

Posted

Wybiegać nad morzem=slalom między ludźmi:diabloti:
Jak zabieram to nie oddaję, Chyba że z moim Szczeniakiem bo pewnie się zakocha:evil_lol:
No ja myślę że tęskniłaś bo jestes porządna pancia;)

Posted

Zaraz będą :razz:
Dopiero dzisiaj kolo 14 wylądowałam w domu i na moje (nie)szczęscie były akurat 2 psy. Jak sie rzuciły mnie witac po tym tygodniu to myślałam, ze cała i zdrowa to nie wyjde :roll: :diabloti:
Milka tak skakała i szalała jakby mnie z 10 lat nie było i posikała sie na łozko :roll: :roll:
A Saba... pokręciła dupką, poskakała zeby dac mi buzi, wylizała i tyle. Psi Aniołek :multi:

No więc wziełam sie do zrobienia zdjęc, Saba to sie chyba nawet bała tego aparatu, a Milka zaczeła szczekac i sie na niego rzucac, ja nie wiem co w tego psa wstępuje :roll:

Najpierw mój grzeczny psi aniołek...

:angryy: Ciągle odrasta :angryy:

:loveu: :loveu: :loveu:

Robi miny jakbym ją conajmiej krzywdziła :roll: :evil_lol:

cdn.