Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Co sie dzieje? Miałam ponad 200 postów teraz mam 142, znowu czegoś nie naliczają? :roll: :roll: I jeszcze moje ulubione zdjęcie :loveu: Zastanawiam się czy nie dac go do konkursu Najpiękniejsze zdjęcie z dzieckiem? Co myślicie? Quote
despera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Słodkie :loveu: Chyba możesz spróbować, tylko czy dziecko nie za duże...? Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 despera napisał(a):Słodkie :loveu: Chyba możesz spróbować, tylko czy dziecko nie za duże...? Hm.. dziecko ma ponad 8 lat. No nie wiem, pewnie i tak większe dzieci tez dadzą.. juz zresztą widziałam ktos dał takie duuze dzieci.. Nie wiem, mi sie podoba strasznie to zdjęcie... Quote
despera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Paulina, byłam na stronce tego konkursu a tam foci jeszcze nie ma, co to za porządki??:mad: Quote
Chefrenek Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Paulinaaa']Co sie dzieje? Miałam ponad 200 postów teraz mam 142, znowu czegoś nie naliczają? :roll: :roll: Kilka działów zostało przeniesionych na offtopic ;) Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 despera napisał(a):Paulina, byłam na stronce tego konkursu a tam foci jeszcze nie ma, co to za porządki??:mad: No bo zastanawiam się czy sie nadaje to zdjęcie... Chefrenek, juz zauwazyłam :roll: . Dzięki ;) Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Już wyruszam do Wawy.... I jednak Milcia nie jedzie ze mną :placz: To paaa :bye: Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zdjęcie z dzieckiem rewelacja:cool2::cool2::cool2: Udanej wyprawy;) Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wyprawy...przyjechałam do babci sobie :eviltong: Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Paulinaaa napisał(a):Wyprawy...przyjechałam do babci sobie :eviltong: Zawsze to jakaś wyprawa;);):evil_lol: Witam:loveu: Quote
Paulina. Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Czesc :loveu: Mam nadzieje, ze zajrzy tu Klaudia od Chefrenka, bo chciałam jej o szelkach powiedziec, a na tym wątku, który jest do tego przeznaczony ciągle są kłotnie :roll: Co tam słychac? Ja zostawiłam Milkę w Węgrowie i dostaje rozalone telefony od mamy, ze jej nie wychowałam :roll: Nie moja wina, ze ona się jej nie słucha :evil_lol: Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Paulinaaa napisał(a):Czesc :loveu: Mam nadzieje, ze zajrzy tu Klaudia od Chefrenka, bo chciałam jej o szelkach powiedziec, a na tym wątku, który jest do tego przeznaczony ciągle są kłotnie :roll: Co tam słychac? Ja zostawiłam Milkę w Węgrowie i dostaje rozalone telefony od mamy, ze jej nie wychowałam :roll: Nie moja wina, ze ona się jej nie słucha :evil_lol: Tam nie ma żadnych kłótni;):loveu::loveu: Hi Milka daje popalić:cool3::cool3::diabloti: Quote
Chefrenek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Paulinaaa napisał(a):Czesc :loveu: Mam nadzieje, ze zajrzy tu Klaudia od Chefrenka, bo chciałam jej o szelkach powiedziec, a na tym wątku, który jest do tego przeznaczony ciągle są kłotnie :roll: Co tam słychac? Ja zostawiłam Milkę w Węgrowie i dostaje rozalone telefony od mamy, ze jej nie wychowałam :roll: Nie moja wina, ze ona się jej nie słucha :evil_lol: Już czytałam. Kupiłaś czerwone? Ale ferplast czy takie normalne? Jak to nie warto niczego planować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 No nie :evil_lol: A jak wybrzydzałam.. najpierw rogz.. pozniej RD, pozniej jeszcze ferplasty, pozniej dog squary i co? Nic :roll: Poszłam do Kakadu, zdenerwowałam sie, nie mogłam się zdecydowac, wszystko mi się za małe wydało i koniec. Wziełam jakies Dingo najzyklwejsze, bo stwierdziłam ze i tak urosnie :roll: Matko, i po co ja Cię męczyłam?:evil_lol: Quote
Paulina. Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Co tu tak smutno? :shake: Matko, jak mnie denerwuje ta pogoda, gorzej niz w pazdzierniku :angryy: Gwizdzi, .... , chlusta deszczem i to mają byc wakacje? Mi to sie nawet na dwór nie chce wychodzic :roll: A za tydzien jade nad morze.... Quote
Paulina. Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Noo, straszna, mam nadzieje, ze sie poprawi :roll: A ja juz wracam do Millosławy dzisiaj :cool3: Szkoda, tak mi było tu dobrze bez niej :diabloti: Quote
despera Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Oj Paulina, grabisz sobie... Poczekaj, powiem Nesowi, jeszcze porwiemy ci sunie jak ci bez niej lepiej;) A tak w ogóle, witam po przerwie:multi: Quote
Paulina. Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 No witamy, fajnie, ze wróciłas :evil_lol: W sumie... mozecie porwac, wybiegac nad morzem, zaprowadzic na szkolenie a potem zwrócic :diabloti: ee, tak naprawde to się stęskniłam troszki... :razz: Quote
despera Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wybiegać nad morzem=slalom między ludźmi:diabloti: Jak zabieram to nie oddaję, Chyba że z moim Szczeniakiem bo pewnie się zakocha:evil_lol: No ja myślę że tęskniłaś bo jestes porządna pancia;) Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Zaraz będą :razz: Dopiero dzisiaj kolo 14 wylądowałam w domu i na moje (nie)szczęscie były akurat 2 psy. Jak sie rzuciły mnie witac po tym tygodniu to myślałam, ze cała i zdrowa to nie wyjde :roll: :diabloti: Milka tak skakała i szalała jakby mnie z 10 lat nie było i posikała sie na łozko :roll: :roll: A Saba... pokręciła dupką, poskakała zeby dac mi buzi, wylizała i tyle. Psi Aniołek :multi: No więc wziełam sie do zrobienia zdjęc, Saba to sie chyba nawet bała tego aparatu, a Milka zaczeła szczekac i sie na niego rzucac, ja nie wiem co w tego psa wstępuje :roll: Najpierw mój grzeczny psi aniołek... :angryy: Ciągle odrasta :angryy: :loveu: :loveu: :loveu: Robi miny jakbym ją conajmiej krzywdziła :roll: :evil_lol: cdn. Quote
Recommended Posts