Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='despera']Fajne książki i czas na czytanie, super:cool3: Rozmawiam co chwilę, narazie muszę jeszcze obgadać z tatą sprawę Kluchy i jej ewentualnej przeprowadzki do "szkoły":roll:
My też lecimy na szpaczerek a potem albo lulu, albo tivik-w Wawie mam ograniczony dostęp do tego urządzonka:shake:;)
Pozdrawiamy:loveu:

Ja juś wymyta :cool3:

Czas na czytanie moze jeszcze znajdę, ale tivika juz nie mam czasu oglądac.. chociaz M jak miłosc dobrze się ogląda odrabiając lekcje :lol:

A Klucha będzie się szkoliła do jazdy tak? I gdzie miałaby się przeprowadzic? Daleko?
A i miałam się jeszcze zapytac.. Despera jest zrebna czy nie?

Na dobranoc dzisiejszy Sabuszek, o którym zapomiałam.. :oops:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A propos Sabuszka.
Byliśmy dzisiaj na spacerze nad rzeczką i Saba chyba sobie na za duzo pozwoliła. Biegała z prędkoscią światła, latała razem z Milką za patykami, ganiały się i bawiły jak nigdy. Ja byłam szczęsliwa, ze tak się dogadadują, rzucałam im patyki i w ogóle..
I wszyscy zapomieliśmy, ze Saba ma juz swoje lata i cos z tylnymi łapkami.
No i własnie zadzwonił do mnie dziadek :
"Paulinka, co ona dzisiaj na spacerze robiła, ze znowu chodzi na trzech łapach?"

Kurde, ona ma tak czasami, moze ją tylko poprostu nadwyręzyła i jutro juz będzie ok? Chociaz niepokoją mnie te tylnie łapy.. :shake:
Bylismy z tym u weta, to stwierdził, ze to reumatyzm i dał jej witaminy dla seniorów.. jakos nie pomagają :roll:

Dobra, lece oglądac Tańca z gwiazdami i spac.. Pozdrawiamy !! :p:p:p

Posted

Biedna Sabuszka, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku... Trzymam kciuki za zdrówko!
Co do twoich pytań-Klucha mieszkałaby kilkanaście km od babci, zajmowałaby się nią moja instruktorka-najpierw zaufanie, praca z ziemi, a później na wiosnę siodło i jazda;) A Des źrebna, brzuszek już duży, maluszek się rusza:loveu: Byłam przeciwna tej ciąży, nie powinna była być zaźrebiana, ale skoro już wiem, że jest, to mam nadzieję, że będzie wszystko ok, i cieszę się jak dziecko-dotykam brzuszka a tam maleństwo sie rusza:loveu:
Jutro już muszę się uczyć... Nie chce mi się, ale moje nowe zwierzątko(wiesz już?:diabloti:) mi pomoże:evil_lol: Dobranocka!!

Posted

Co to za porządki.. zwiała z zajęc i sie cieszy. A inni chodzą do szkoły! :placz:
Dopiero wróciłam ;)

Saba juz raczej ok, ona ma czasami z tą nogą, ze kuleje. Jeszcze pózniej zadzwonie do dziadka, bo juz dzisiaj pewnie nie przyjdzie.

Hm.. to kiedy poród? A to nie zaszkodzi jej zdrowi itp? Nie znam się na koniach. A maleństwo zostanie u twojej babci jako 4 konik?
Kurde juz nie mogę sie doczekac fotek takiego ślicznotka :loveu:

Nie wiem nic o zwierzątku?
Zaintrygowałas mnie juz lecę.. :multi:

A do zdjęc, moze wstawię wieczorem, teraz nie mam czasu za bardzo, bo niedługo wychodzę na angielski..
pozdrawiamy!!

Posted

Wróciłam, mam dla Was zdjęcia reszti z weekendu i lecę się uczyc :roll:
Kurde tak nie moze byc.. wracam ze szkoły i juz jest prawie ciemno i nie bardzo mozna na łąki isc..

I juz gorszej jakosci. Jeszcze mi wtedy do głowy nie przyszło, co trzeba nacisnąc, zeby były ładne zdjęcia w pochmurny dzien :p

Piciu, dalej paniusia nie dała wejsc..

Odrobimy lekcje na M jak miłosc, potem polecimy na spacerek w świetle latarni(chodzimy sobie tak często nawet godzinę..) a potem się uczyc.
Pozdrawiamy !

PS. Czy u Was tez są takie dziwne godziny na dogo? Np. u mnie teraz jest 23.58 :roll:

Posted

wpadłam sobie z wizytą :razz:
fajniaste te Twoje morduchny :loveu:

widzę że tu ostatnio same rozmowy Desperackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']wpadłam sobie z wizytą :razz:
fajniaste te Twoje morduchny :loveu:

widzę że tu ostatnio same rozmowy Desperackie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jak miło :loveu:
Przyznam się, ze ja do Was zaglądam codziennie, tylko wstydzę się ujawnic :roll::lol:
A juz szczególnie jak nie ma Despery, to lubię sobie popatrzec na Kreosia :p Ideał sznaucerka.. Ale nie mów Agnieszce....

Desperackie rozmowy o życiu :diabloti:
Wczoraj mnie ochrzaniła i nie ma jej od tamtego czasu :shake:

Posted

pewnie cały dzień u kobylastych ;) myślę że się zjawi :lol:

to lubię sobie popatrzec na Kreosia :p Ideał sznaucerka

miło mi :lol: nic nie powiem:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Ooo Paulina zdrajco!!! Ja tu wpadam często jako jedyna na desperackie rozmowy, Eria wpadła raz i już macie przede mną sekrety:-( O ja biedna nieszczęśliwa:placz:

Moja malutka desperka :loveu: Tak to w życiu jest..
A tak w ogóle to jakos nie mozemy na siebie trafic.. bo mnie teraz nie ma tu na dogo.. bo ja się uczę z historii.. wiesz.. :oops:
[quote name='Werka']Cześć! :helo:

2x :loveu:
http://img231.imageshack.us/img231/3288/piesy001yd0.jpg
http://img102.imageshack.us/img102/3756/piesy013st7.jpg

Czeee Werka :lol:
Cieszę się iz podobają Ci się moje brzydulki :loveu:

Czeee Werka !!

Posted

Ja teraz jestem i przez ciebie i Erię wpadłam w depresję i aż sobie drinka zrobiłam z tej rozpaczy:evil_lol: (a wiesz że "despera" znaczy po łacinie rozpacz?:diabloti:) A zaraz lecę na "CSI", potem na spacerek i lulu.

A historii nie zazdroszczę, nienawidzę!!!:shake:

Posted

despera napisał(a):
Ja teraz jestem i przez ciebie i Erię wpadłam w depresję i aż sobie drinka zrobiłam z tej rozpaczy:evil_lol: (a wiesz że "despera" znaczy po łacinie rozpacz?:diabloti:) A zaraz lecę na "CSI", potem na spacerek i lulu.

A historii nie zazdroszczę, nienawidzę!!!:shake:

O ja... jeszcze chyba nikogo w alkoholizm nie wpędziłam.. pójdę sobie zrobic herbatkę :p
Nie wiedziałam.. zawsze myślałam, ze to jest od desperacka, bo kon taki był.. A to ciekawe :diabloti:

My juz byłysmy dzisiaj na ląkach(mimo tego, ze poszłam od razu po szkole czyli ok. 16 to i tak wracałysmy było ciemno jak... :shake:)
no i teraz chodziłysmy sobie ponad pól godziny po osiedlu.. ;)

Ja lecę sie uczyc, mimo tego, ze lubię historię to jakos mi się nie widzi klasówka z tematów od począku roku :roll:
A ja Ci nie zazdroszczę histologi ( czy jakus tak..) i częsci ciała Muci :diabloti:

Posted

Oj zaraz alkoholizm, niedobór promili we krwi, czasami trzeba uzupełnić:diabloti:
Jeśli chodzi o mój login, to od takiej wrednej kobyły, ale znaczenie przytoczyłam jako ciekawostkę:cool3:
Dobrze ma ta Milcia z tobą, chyba ci podrzucę mojego kudłacza, ja z nim po ciemku w pola ani na plażę nie chodzę:shake:;)
Części ciała Muci, koników i pesiów, czyli anatomia(;)), to cuś ciekawego, choć masa rzeczy do zapamiętania:roll: Histologia jest gorsza, natłok informacji i do tego nudne... Ale i tak wolę to od historii:eviltong:
Idę spać bo rano chyba jednak pójdziemy na plażę, mam tylko nadzieję, że nie będzie za dużo mew:mad: Dobranocka!!:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Dobrze ma ta Milcia z tobą, chyba ci podrzucę mojego kudłacza, ja z nim po ciemku w pola ani na plażę nie chodzę:shake:;)

Kiedys trzeba.. a jak jest jasno to w szkole trzymają biedne dzieci :roll:

Jaki dzisiaj jest piękny dzien :loveu: Słoneczko, cieplutko..
Tylko zastanawiam się czy zdązymy na łąki poleciec.. bo zerwałam się z 2 lekcji, zaraz idę do lekarza, nie wiem o której wrócę, a muszę o 16.30 z domu wyjsc... hm :roll:

Mam nadzieję, ze poszliscie na plazę, bo chcem zdjęc., to co, ze mi się nie otwierają :diabloti:

Posted

Zdązyłysmy leciec na łąki i nawet dosyc długo byłysmy :lol:
Zdjęcia raczej mi marnie wyszly, bo zanim doszłysmy do słoneczko się juz schowało :roll:
Pozdrawiamy !!

Posted

despera napisał(a):
:loveu:Milcia, miód na moje skołatane nerwy... Czyżby nowe szeleczki:cool3:

Że skołatane to się nie dziwie :shake:
Niooo nowe.. zabuliłam troszkę jeszcze dokupię brązową smyczkę z rogza i koniec.. zbankrutuję :roll: