Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Cudne, cudne pieseczki:multi::multi::multi::loveu: Quote
misiaczek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Śliczne dziewczyny :loveu:. A Mileczka,to urwis od szczeniaczka :lol:. No no... miała przygodę z pływaniem :evil_lol:. Quote
Paulina. Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 No urwis, urwis :shake: :diabloti: Czasami nie wiem jak nad nią zapanowac tak szaleje. Jak sie było wczesniej włascicielką cichutkiej, nieśmiałej, grzeczniutkiej buldozki to teraz to ja sie zastanawiam czy Milka to oby napewno bulwa... Cuda - niewidy wymyślam, zeby ją wyszalec, wymęczyc i czymś zając :roll: Ale w sumie, kiedyś chciałam miec psa, z którym mogłabym robic duzo rzeczy np. aportowanie, pływanie, bieganie i chciałam miec jednoczesnie bulwe. I co ? Mozliwe? Mam 2 w 1 :cool1: Jeszcze chciałam o Sabie, musze się wyżalic. Strasznie smutno mi się dzisiaj zrobiło jak zobaczyłam na spacerze, ze ona nie ma siły, ledwo idzie, utyka na tylne lapki a wycięte guzy odrastają :-( Starośc nie radosc, ale wczesniej jak sie juz wykurowała i przyzwyczaiła to był prawdziwy bosker, spacery, kijki butelki to był jej żywioł. Teraz? Teraz to juz nie to samo, kijki i butelki tylko przez chwilkę pozniej oddaje Milce, są takie dni jak dzisiaj, kiedy nie ma nawet siły isc. Psia starośc, którą przezywam pierwszy raz.. I najgorsze jest to, ze nie wiem jak jej pomóc :-( Quote
misiaczek Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Przeczytałam właśnie historię śmierci Chrapci :-(.I tak smutno mi się zrobiło.A teraz jeszcze historia z Sabą.Ciężko patrzyć jak ukochany przyjaciel się starzeje,jak traci siły :-(.Dobrze,że Saba ma wspaniałą pańcię,która z taką miłością pisze o swoich pieskach.Napewno jest jej lżej,starzeć się u boku kochających ludzi. Trzymajcie się dziewczyny :calus:. Quote
Paulina. Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Dziękujemy za miłe słowa. Ja ciągle tęsknie za Chrapką, ciągle mi smutno z jej powodu :-( A Saba... Raczej szczęsliwa jest, bedąc nieskromnym, dobrze, ze z tej ulicy trafiła do nas, a nie do kolejnego rozmnazacza albo kata... :roll: W poniedziałek pojdziemy do weta (eh...) ciekawe co powie na te guzy. I strasznie martwią mnie jej nogi, ale nie wiem jak jej pomóc :-( Dobranoc wszystkim, przesyłamy zaślinione buziaczki :lol: Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Dla miłosników wiejskiej przyrody: MOJA WIOCHA :cool1: Jako przerywnik między zdjęciami psów.... tak naprawde to juz nie moge zadnych znalesc, a nie chce, zeby galeria pustkami świeciła :oops: Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Jeszcze cos... :cool1: Żaba :razz: Mlecz Jaszczurka, któea zamieszkała u nas na podwórku Błękit nieba ;) I na koniec prawdziwa wieś :diabloti: Quote
Chefrenek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 eeeeee tam wiocha przynajmniej masz gdzie z psami pospacerować ;) Quote
misiaczek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Paulinaaa'] I na koniec prawdziwa wieś :diabloti: http://images26.fotosik.pl/13/fe04bc9fa26d0e2fmed.jpg Hi hi...dawno na wsi nie byłam i nie wiedziałam,ze jeszcze takie stoją ;) Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Chefrenek, wiocha to tak zdrobniale :diabloti: Strasznie lubię te tereny gdzie jest działka i prawda, spacerowac mamy gdzie. Dzięki za informacje o tych szelkach. Ja jade we wtorek na tydzien do wawy, to zobacze jeszcze w Kakadu na Wilenskiej i moze w arkadii, a jak nie to i tak mam zamawiac te dog square :razz: Misiaczek, stoją, stoją. Ta u nas to juz ledwo ;) Na szczęscie u nas jest normalna toaleta i nie trzeba robic w tym czyms :evil_lol: Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Paulina, wiem że się powtarzam, ale wybacz-muszę... CUDOWNE masz te tereny na działce!!!! Pozazdrościć:D I masz własna przydomową jaszczurkę;) Ucałowanka dla małego żywiołu i Sabci:loveu: Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Będe nieskromna, ale masz racje, wiocha to jest raj dla psów :cool3: No, a przydomowiona jaszczurka ma całą swoją przydomowioną jaszczurzą rodzinkę :evil_lol: Ale powoli sie juz wyprowadza, wczesniej mieszkała w deskach, które czekały na remont. No i sie doczekały, a my stracilismy jaszczurkę :placz: Ale czasem przychodzi :diabloti: My tez przesyłamy zaslinione buziaczki :p Fajnie to określiłas "Mały żywioł" :cool1: Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ja tylko nazywam rzeczy(i zwierzaki;)) po imieniu:D Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 No fakt, bardzo trafnie zresztą :diabloti: Merdamy tyłeczkami (brak ogonków) i zyczymy dobrej nocy :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Paulinaaa napisał(a):No fakt, bardzo trafnie zresztą :diabloti: Merdamy tyłeczkami (brak ogonków) i zyczymy dobrej nocy :evil_lol: A Milka nie ma takiego odruchu machania w ogonie? Mój jak chce to mu zadrży ten ogon. Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Czasami ma, tez jak jej się chce to tak troszkę merdnie tym kikutkiem, ale woli to co podpatrzyła u Saby czyli typowo bokserze machanie dupką, u niej to czasami całe ciało jest w ruchu :cool3: Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A mój Nes macha i dupką, i ogonem, czyli 2 in 1:razz: Dobrej nocki życzymy:hand: Quote
Paulina. Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Despera, widze, ze Eria zrobiła juz Ritce bannerek :razz: Moze i ja mogłabym pomóc i wziąsc go do siebie do podpisu? Czy wolisz tylko ty ją "reklamowac" ? No, branoc branoc wszystkim :p Quote
despera Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Paulina, oczywiście że weź! Ważne, żeby jak najwięcej osób ją zobaczyło, wtedy będzie większe prawdopodobieństwo, że ktoś ją zaadoptuje... A najlepiej zrób z tego linka do tematu Rity:) Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Widze, ze już nie musze brac linka ani bannerka :loveu: Rita ma domek! Tak sie cieszymy .... Quote
Medorowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Witamy:multi::multi: Byliśmy i ,,wiejskie klimaty";) widzieliśmy:loveu: Quote
despera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wpadłam się przywitać :D Wiesz, że na tej stronie nie ma jeszcze ani jednej fotki?:diabloti: Quote
Paulina. Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 CHYBA jade sobie dzisiaj do Wawki, więc wstawie zdjęcia, bo przez najblizszy tydzien nie będzie mozliwosci.. Wygrzebałam jakies sprzed miesiąca... Jestem grożny i poważny buldozer. Podskoczysz? :diabloti: Jestem piękna z tej strony... I z tej tez... I jeszcze pilnuje domu... W ogóle jestem najlepsza! Przepraszam za słabą jakosc. Ale lepsze takie niz wcale nie? :roll: Quote
despera Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No lepsze lepsze:evil_lol: A pesia masz obronnego tylko w wersji mini :D Pozdrawiamy i czekamy na fotki po powrocie! Quote
Recommended Posts