Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 madzia i medor napisał(a):My się zajmiemy, my:multi::multi: A Wy mi nie zjecie psa? :cool3::mad: :diabloti: Branooc ide spac z tego zimna.. Quote
Medorowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paulinaaa napisał(a):A Wy mi nie zjecie psa? :cool3::mad: :diabloti: Branooc ide spac z tego zimna.. Eeee, my na diecie:diabloti::diabloti: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Eeee, my na diecie:diabloti::diabloti: To dobrze bo Milka tłuściutka... :diabloti: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Patrzcie co jeszcze znalazłam.... :loveu: Nie wklejałam chyba tego wcześniej.. Już wtedy nie była niewinna :lol: A w to łozeczko teraz ledwo jej się tylek miesci :cool1: :loveu::loveu::loveu: Moja Milusińska :loveu: Quote
Chefrenek Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 To ostatnie zjdęcie miałaś w awku. ;) Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Chefrenek napisał(a):To ostatnie zjdęcie miałaś w awku. ;) Fakt, ale to moje ulubione i nie mogłam się powstrzymac i musiałam je wkleic :oops: :loveu: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 A i jeszcze chciłam zameldowac, ze mnie nie zamkną, bo Milka całą noc przespała ze mną ! :cool3: Quote
Anetka83 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 jaka grzeczna psinka;) http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg Quote
Czarna_Owieczka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg Jakie maleństwo :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Anetka83 napisał(a):jaka grzeczna psinka;) http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg Na zdjęciu :loveu: Juz wtedy była małą diablicą :diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg Jakie maleństwo :loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: Kurczę.... złapały się dzisiaj z Sabą.. :shake: Milka zaczęła na nią skakac tak jak zwykle, a Sabie juz nerwy nie wytrzymały i kłapnęła zębami.. :roll: Nie wiem co mam robic w sytuacji gdy Milka skacze na Sabę.. Moze poradzicie cos, bo ja bezsilna.. :shake: Az mi się przykro dzisiaj zrobiło... Quote
drzalka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Witamy śliczną Milke i Sabke :loveu::multi::multi: Quote
despera Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg łiii:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że cię nie zamkną, my już tu na Milcię czekaliśmy:shake::eviltong: A co do Milci i Saby... Może jakoś odwróć uwagę Milci od boksi, kiedy przychodzi? Nie wiem, może zapytaj w "Wychowaniu"...? Quote
Paulina. Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='despera']http://images21.fotosik.pl/421/76a5d066b1a241aamed.jpg łiii:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że cię nie zamkną, my już tu na Milcię czekaliśmy:shake::eviltong: A co do Milci i Saby... Może jakoś odwróć uwagę Milci od boksi, kiedy przychodzi? Nie wiem, może zapytaj w "Wychowaniu"...? :loveu::loveu::loveu: Cos Ty... nie da się. Saba w drzwi, a Milka w krzyk :shake: Jeszcze jak S. siedzi w kuchni to jest w miare spokój.. ale jak się zbliza w stronę mojego pokoju to.. :shake: A co dziwne wczoraj złapały sie na spacerze.. na ulubionej łące za blokiem, moze dlatego, bo na wsi jest raczej spokój.. :roll: I skończyło się tym, ze obie siedziały zamkniete i odizolowane od siebie.. I głupio troche w stosunku do dziadka, bo ja ją wzięłam, a teraz co "Dziadek idz z Sabą i się zamknijcie, bo Milka sie denerwuje...?" A i tak wielokrotnie się zdarzało, ze Saba u nas mieszkała ponad tydzien, np. jak dziadek był w szpitalu czy gdzies. Nie moze tak byc. :shake: No nic... jak samej mi nie pójdzie, to załoze ten wątek w Wychowaniu.. Pozdrawiamy ! Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Trzymam kciuki , żeby się między dziewczynkami ułożyło:p:p Quote
Paulina. Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 [quote name='drzalka']Witamy śliczną Milke i Sabke :loveu::multi::multi: Helllloł ! Witamy! :multi: :loveu: Przegapiłyśmy Cię wczesniej :oops: [quote name='madzia i medor']Trzymam kciuki , żeby się między dziewczynkami ułożyło:p:p Dzięki.. :loveu: Quote
Paulina. Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Zamówiłam "Pies, który kochal zbyt mocno" i "Zapomiany jezyk psów w praktyce." Rodzice sypneli.. :eviltong: Nie twierdzę, ze ksiązki pomogą i w ogóle, ale chce je przeczytac ;) Dobranoooc :diabloti: Quote
Medorowa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='Paulinaaa']Zamówiłam "Pies, który kochal zbyt mocno" i "Zapomiany jezyk psów w praktyce." Rodzice sypneli.. :eviltong: Nie twierdzę, ze ksiązki pomogą i w ogóle, ale chce je przeczytac ;) Dobranoooc :diabloti: No to życzę miłej lekturki:p:p:p Chętnie przeczytałabym "Pies, ... ":cool3: Chyba sobie też sprezentuję:p:p Quote
Paulina. Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 madzia i medor napisał(a):No to życzę miłej lekturki:p:p:p Chętnie przeczytałabym "Pies, ... ":cool3: Chyba sobie też sprezentuję:p:p Dzięki :cool3: No własnie mnie juz kusiło od jakiegos czasu. (tytuł fajny nie :cool1:) A "Zapomiany..." wzbudza troche kontrowersji i w ogóle i chciałam sprawdzic. Tylko patrząc po opisach i formule wolę częsc drugą "....w praktyce" :p Quote
Paulina. Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Ah jaki dzisiaj był śliczny dzień. Cieplutko... słoneczko grzało.. cieczka się skończyła(dzisiaj 23 dzien...) więc poszlismy sobie z nowym kolegą Brunerem na spacerek :loveu::loveu::loveu: Brunuś :loveu: Milucha :loveu: Super ostrosc mają te zdjęcia.. a nowego aparatu narazie nie widac :angryy: Quote
Paulina. Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 Nes to nie to co myślisz :diabloti: Wodopój Moja maluszka :cool3: Jakosc oczywiscie super.. A teraz my spadamy, bo pięknego dnia koniec.. :roll: Leje i burza straszna.... :roll: Paaa ! Quote
despera Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Dzień dobry:multi: Fajne książki sobie zamówiłaś, u mnie niestety brak funduszy na rozrywki:grab: Świetne fotki z nowym kolegą, a że niewyraźne to szczegół:diabloti: Pozdrawiamy niegrzeczną pannicę:loveu: Quote
Paulina. Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Fajne książki sobie zamówiłaś, u mnie niestety brak funduszy na rozrywki:grab: Świetne fotki z nowym kolegą, a że niewyraźne to szczegół:diabloti: Pozdrawiamy niegrzeczną pannicę:loveu: Dooobry ! U mnie rodzice fundzielneli, za drobnym przymuszeniem :diabloti: Urodzinki niedługo.... :oops: Tia... jak miło posłuchac jak ktos Ci słodzi :evil_lol: Niewyrazne są, ale innych nie ma, a ja się nie moglam powstrzymac pochwalenia sie Brunkiem :cool1: Pozdrawiamy, ja idę prosic zeby ktoś mnie podwiózł :p Quote
despera Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witanko:multi: Nie ma to jak inteligencja, dopiero zauważyłam fotki "do rozwodu":shake: Nes to nie to co myślisz :diabloti: tylko winny się tłumaczy:mad: Ale Nes śpi, nie widział fotek:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/83/3c0df8e072939cdbmed.jpg cudna fotka:loveu: Wymiziaj koniecznie:loveu::loveu: Tak w ogóle jutro o 16 Nes idzie w końcu do weta pozbyć sie zębów:diabloti: (a dokładniej-kamienia z kłów:cool3:) Pozdrawiamy:multi: Quote
drzalka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Witamy, śliczneeee fotki :loveu:Brdzo misię Milka podoba :eviltong: Zapraszamy do nas, wybierzcie najladniejsze zdiątko ;) Quote
Recommended Posts