Paulina. Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Werka napisał(a):Witajta:):):) Hello :cool3: despera napisał(a):Dzień dobry wieczór, my tylko wpadliśmy się przywitać i lecimy się pakować(to znaczy ja bo Nes zostaje:roll:):multi: Wieczorek !! Juz jedziesz do nas ? :cool3: No to powodzenia w szukaniu, będziemy trzymac kciuki! I Nesika wymiziaj biedaka sam zostaje! :p Anetka83 napisał(a):dlaczego głupio??:) No tak jakos... :oops::oops: Wiecie co? Zakochałam się w wyżełku mojej koleżanki. Ma 3 lata i adoptowała go tydzień temu :lol: Jest słodki, własnie ode mnie wyszła, dał mi łapę i chciał, zebym go trzymała. A jak puszczałam to machał łapką, zebym go złapała i tak w kólko :loveu::eviltong: Dobranoc !! Quote
Paulina. Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Dzień doberek :loveu: Cooo tooo? Fajne! Quote
Paulina. Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 A pańcia krzyczała nie wchódz! I dobrze mówiła. Wyjmij mnie stąd!! Dłuuuuugo się błąkałysmy po krzakach. Ale w końcu znalazłysmy cos do przejścia.. Quote
Paulina. Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 I na kuuniec takie oto cuś :cool3: Własnie wróciłysmy z takiego samego spacerku :lol: I Milka śpi, więc ja nareszcie mogę się zając czymś innym :p Więc dowidzenia, dobranoc i w ogóle ! :loveu: Quote
Paulina. Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Ile fotek:p Witamy:loveu: Ano tak jakos :cool3: Czeeeesc madziuu :loveu: Despery nie ma to i ruch w galerii mały.. Despera to był komplement... :D My wybywamy! Paa :lol: Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 A przyszliśmy się przywitać:p:p:p i zrobić trochę ruchu:evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):A przyszliśmy się przywitać:p:p:p i zrobić trochę ruchu:evil_lol: A dobry wieczorek :loveu: Dziękujemy za ruch, bo ostatnio nikt nas nie luubi :placz: Dzisiaj pańcia pozwoliła ostatni raz w tym roku wejsc do wody. Millosława strasznie lubi włazic tak po łokcie, tylko kurde, zimna ta woda jak dzisiaj sprawdziłam. Trudno, wytrzyma bez włazenia..:roll: My idziemy na siku i pod kołderkę... Bo zimnoooo.... Quote
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Paulinaaa napisał(a):A dobry wieczorek :loveu: Dziękujemy za ruch, bo ostatnio nikt nas nie luubi :placz: Dzisiaj pańcia pozwoliła ostatni raz w tym roku wejsc do wody. Millosława strasznie lubi włazic tak po łokcie, tylko kurde, zimna ta woda jak dzisiaj sprawdziłam. Trudno, wytrzyma bez włazenia..:roll: My idziemy na siku i pod kołderkę... Bo zimnoooo.... Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;):loveu: Ja też się dziś zastanawiałam nad kąpielą, ale zrezygnowałam:roll:;) Quote
Paulina. Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;):loveu: Ja też się dziś zastanawiałam nad kąpielą, ale zrezygnowałam:roll:;) Ah jej jak nam miło :loveu::loveu::loveu::cool3: Miło z Waszej strony :diabloti: U nas kąpiel to za duzo powiedziane.. tzn. w upaly i w ogóle wchodziła głębiej, a teraz zazwyczaj tylko do łokci.. no ewentualnie do brzuszka.. Ale juz koniec.. :roll::p:oops: Branooooc :lol: Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dzień dobry:multi: Paulina widzisz, Milcia ma już dwie najwierniejsze fanki:loveu: A może dwóch najwierniejszych (psich) fanów:evil_lol: Wpadliśmy się tylko przywitać, ale później też wpadniemy jak zwykle robić sztuczny tłum:cool3: Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;-):loveu:My też, my też:multi::evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Dzień dobry:multi: Paulina widzisz, Milcia ma już dwie najwierniejsze fanki:loveu: A może dwóch najwierniejszych (psich) fanów:evil_lol: Wpadliśmy się tylko przywitać, ale później też wpadniemy jak zwykle robić sztuczny tłum:cool3: My też, my też:multi::evil_lol: Hello :cool3: Wróciliście! :multi: Milci i mi jest b. miłoo :lol: Dopiero wróciłysmy do domu i zaraz znowu wyruszamy :cool3: Korzystac ze słoneczka :p No to wpadnijcie wpadnijcie.... :cool1: :loveu::loveu::loveu: Quote
Anetka83 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 no właśnie spacerek by się przydał... może wyciągne mojego mężusia nad wisłe :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć ! :multi: Przyszliśmy robić tłum :cool3: Quote
misiaczek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Paulinaaa napisał(a): http://images21.fotosik.pl/417/1d1d15c3d47d1b73med.jpg Kto wypina tego wina ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Ale z Mileczki robi się duże pannisko :). Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Anetka83 napisał(a):no właśnie spacerek by się przydał... może wyciągne mojego mężusia nad wisłe :diabloti: Wyciągaj! My jednak nie poszłysmy na taki dłuugi, bo się rozpadało, a jak wyszłysmy to nas mało nie zwiało :roll::cool1: Czyli ze słoneczka nici :-( Ale trudno jeden dzień sobie odpocznie, bo wszędzie tego biednego psa ciągam :evil_lol: Czarna_Owieczka napisał(a):Cześć ! :multi: Przyszliśmy robić tłum :cool3: Hello :loveu: Dziękujemy !! :p Wystarczy ponarzekac i ile ludzi od razu przyszło :evil_lol: misiaczek napisał(a):Kto wypina tego wina ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Ale z Mileczki robi się duże pannisko :). :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na większosci zdjęc jest jej zgrabna pupcia, bo ona lubi wypinac :diabloti: No... duza kobietka juz jest.. a niedawno ważyłam ją na wadze kuchennej.. :loveu::-( A chciałam Was poinformowac, ze nasza kochana Milupka skonsumowała dzisiaj termometr(naszczęscie elektryczny...) :shake: A najbardziej cierpi mój ojciec, bo to on w tym domu jest chory :roll::eviltong: I chodzi i jęczy, ze on jest umierający, a mój niewychowany pies jeszcze go dobija :roll::evil_lol: A Milkę tak dopadło poczucie winy, ze leży w swoim legowisku i nie wychodzi.. Jak nigdy... Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A chciałam Was poinformowac, ze nasza kochana Milupka skonsumowała dzisiaj termometr(naszczęscie elektryczny...) :shake: Wiedziałam...wiedziałam, że oni z Nesem do siebie pasują:loveu::evil_lol: A tak na serio-zjadła dosłownie czy tylko przemieliła? Żeby się maleństwo nie rozchorowało:shake: bo będziesz miała dwóch chorowitków;) Całujemy Milcię w ten jej płaski pycholek:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Wiedziałam...wiedziałam, że oni z Nesem do siebie pasują:loveu::evil_lol: A tak na serio-zjadła dosłownie czy tylko przemieliła? Żeby się maleństwo nie rozchorowało:shake: bo będziesz miała dwóch chorowitków;) Całujemy Milcię w ten jej płaski pycholek:loveu::loveu::loveu: Ja juz to dawno wiedziałam :loveu::diabloti: Przemieliła, chyba niczego nie połknęła mam nadzieje. Ja chyba będe trzecia.. zimno mi jak nie wiem. Ostatnio nawet z racjii zimna Milka moze spac ze mną w łożku..(wczesniej ją wynosiłam tak kolo 23..) :lol: A my Nesisława w ten wielki nochal :loveu: :diabloti: Dobranoooc :eviltong: Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ja chyba będe trzecia.. zimno mi jak nie wiem. Ostatnio nawet z racjii zimna Milka moze spac ze mną w łożku..(wczesniej ją wynosiłam tak kolo 23..) :lol: Biedna Milcia, zasypia w łóziu z pancią a budzi sie sama na posłanku:shake::evil_lol: Nie choruj, kto będzie z sunią wychodził?? Branocka:multi: Quote
Chefrenek Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Paulina jak tak możesz się znęcąć nad Milką. Zgłoszę Cię do TOZ-u.:D Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Biedna Milcia, zasypia w łóziu z pancią a budzi sie sama na posłanku:shake::evil_lol: Nie choruj, kto będzie z sunią wychodził?? Branocka:multi: Chefrenek napisał(a):Paulina jak tak możesz się znęcąć nad Milką. Zgłoszę Cię do TOZ-u.:D Upss.... wygadałam się :oops: A jak mnie zapuszkują? kto sie zajmie Milką :placz: Biedna nie biedna, wiecie jak mi szkoda ją taką cieplutką wynosic w nocy z łozka? A ona albo się nie budzi, albo robi takie wielkie oczy, ze az mi przykro :roll::lol: No, ale trzeba byc konsekwentnym. I tak rozpieszczona do granic.. Branoooc! Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A jak mnie zapuszkują? kto sie zajmie Milką :placz: MY!!!!:loveu: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):MY!!!!:loveu: O nie, nie nie! Nie mogę jej zostawic na Waszą pastwę.. :shake: Ty ją zagłaszczesz i zamiziasz, a Nes ją zje :placz: :diabloti: Quote
despera Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Ty ją zagłaszczesz i zamiziasz, a Nes ją zje :placz: Oooj tam, marudzisz:diabloti: Quote
Paulina. Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 despera napisał(a):Oooj tam, marudzisz:diabloti: Wcale nie :obrazic::obrazic: Brrr.... marznę :placz: Quote
Recommended Posts