Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Werka napisał(a):
Witajta:):):)

Hello :cool3:

despera napisał(a):
Dzień dobry wieczór, my tylko wpadliśmy się przywitać i lecimy się pakować(to znaczy ja bo Nes zostaje:roll:):multi:

Wieczorek !! Juz jedziesz do nas ? :cool3: No to powodzenia w szukaniu, będziemy trzymac kciuki! I Nesika wymiziaj biedaka sam zostaje! :p

Anetka83 napisał(a):
dlaczego głupio??:)

No tak jakos... :oops::oops:

Wiecie co? Zakochałam się w wyżełku mojej koleżanki. Ma 3 lata i adoptowała go tydzień temu :lol: Jest słodki, własnie ode mnie wyszła, dał mi łapę i chciał, zebym go trzymała. A jak puszczałam to machał łapką, zebym go złapała i tak w kólko :loveu::eviltong:

Dobranoc !!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I na kuuniec takie oto cuś :cool3:

Własnie wróciłysmy z takiego samego spacerku :lol:
I Milka śpi, więc ja nareszcie mogę się zając czymś innym :p
Więc dowidzenia, dobranoc i w ogóle ! :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ile fotek:p
Witamy:loveu:

Ano tak jakos :cool3:
Czeeeesc madziuu :loveu:

Despery nie ma to i ruch w galerii mały..
Despera to był komplement... :D
My wybywamy! Paa :lol:

Posted

A przyszliśmy się przywitać:p:p:p

i zrobić trochę ruchu:evil_lol:

A dobry wieczorek :loveu:

Dziękujemy za ruch, bo ostatnio nikt nas nie luubi :placz:

Dzisiaj pańcia pozwoliła ostatni raz w tym roku wejsc do wody. Millosława strasznie lubi włazic tak po łokcie, tylko kurde, zimna ta woda jak dzisiaj sprawdziłam. Trudno, wytrzyma bez włazenia..:roll:

My idziemy na siku i pod kołderkę... Bo zimnoooo....

Posted

Paulinaaa napisał(a):
A dobry wieczorek :loveu:

Dziękujemy za ruch, bo ostatnio nikt nas nie luubi :placz:

Dzisiaj pańcia pozwoliła ostatni raz w tym roku wejsc do wody. Millosława strasznie lubi włazic tak po łokcie, tylko kurde, zimna ta woda jak dzisiaj sprawdziłam. Trudno, wytrzyma bez włazenia..:roll:

My idziemy na siku i pod kołderkę... Bo zimnoooo....

Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;):loveu:

Ja też się dziś zastanawiałam nad kąpielą, ale zrezygnowałam:roll:;)

Posted

Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;):loveu:

Ja też się dziś zastanawiałam nad kąpielą, ale zrezygnowałam:roll:;)

Ah jej jak nam miło :loveu::loveu::loveu::cool3:
Miło z Waszej strony :diabloti:

U nas kąpiel to za duzo powiedziane.. tzn. w upaly i w ogóle wchodziła głębiej, a teraz zazwyczaj tylko do łokci.. no ewentualnie do brzuszka.. Ale juz koniec.. :roll::p:oops:

Branooooc :lol:

Posted

Dzień dobry:multi: Paulina widzisz, Milcia ma już dwie najwierniejsze fanki:loveu: A może dwóch najwierniejszych (psich) fanów:evil_lol: Wpadliśmy się tylko przywitać, ale później też wpadniemy jak zwykle robić sztuczny tłum:cool3:

Jak nikt Was nie lubi - no co Ty, my Was koffamy;-):loveu:
My też, my też:multi::evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Dzień dobry:multi: Paulina widzisz, Milcia ma już dwie najwierniejsze fanki:loveu: A może dwóch najwierniejszych (psich) fanów:evil_lol: Wpadliśmy się tylko przywitać, ale później też wpadniemy jak zwykle robić sztuczny tłum:cool3:

My też, my też:multi::evil_lol:

Hello :cool3: Wróciliście! :multi:
Milci i mi jest b. miłoo :lol: Dopiero wróciłysmy do domu i zaraz znowu wyruszamy :cool3: Korzystac ze słoneczka :p
No to wpadnijcie wpadnijcie.... :cool1:

:loveu::loveu::loveu:

Posted

Anetka83 napisał(a):
no właśnie spacerek by się przydał... może wyciągne mojego mężusia nad wisłe :diabloti:

Wyciągaj! My jednak nie poszłysmy na taki dłuugi, bo się rozpadało, a jak wyszłysmy to nas mało nie zwiało :roll::cool1:
Czyli ze słoneczka nici :-(
Ale trudno jeden dzień sobie odpocznie, bo wszędzie tego biednego psa ciągam :evil_lol:

Czarna_Owieczka napisał(a):
Cześć ! :multi:
Przyszliśmy robić tłum :cool3:

Hello :loveu:
Dziękujemy !! :p
Wystarczy ponarzekac i ile ludzi od razu przyszło :evil_lol:

misiaczek napisał(a):
Kto wypina tego wina ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.
Ale z Mileczki robi się duże pannisko :).

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na większosci zdjęc jest jej zgrabna pupcia, bo ona lubi wypinac :diabloti:
No... duza kobietka juz jest.. a niedawno ważyłam ją na wadze kuchennej.. :loveu::-(

A chciałam Was poinformowac, ze nasza kochana Milupka skonsumowała dzisiaj termometr(naszczęscie elektryczny...) :shake:
A najbardziej cierpi mój ojciec, bo to on w tym domu jest chory :roll::eviltong:
I chodzi i jęczy, ze on jest umierający, a mój niewychowany pies jeszcze go dobija :roll::evil_lol:
A Milkę tak dopadło poczucie winy, ze leży w swoim legowisku i nie wychodzi.. Jak nigdy...

Posted

A chciałam Was poinformowac, ze nasza kochana Milupka skonsumowała dzisiaj termometr(naszczęscie elektryczny...) :shake:
Wiedziałam...wiedziałam, że oni z Nesem do siebie pasują:loveu::evil_lol: A tak na serio-zjadła dosłownie czy tylko przemieliła? Żeby się maleństwo nie rozchorowało:shake: bo będziesz miała dwóch chorowitków;) Całujemy Milcię w ten jej płaski pycholek:loveu::loveu::loveu:

Posted

despera napisał(a):
Wiedziałam...wiedziałam, że oni z Nesem do siebie pasują:loveu::evil_lol: A tak na serio-zjadła dosłownie czy tylko przemieliła? Żeby się maleństwo nie rozchorowało:shake: bo będziesz miała dwóch chorowitków;) Całujemy Milcię w ten jej płaski pycholek:loveu::loveu::loveu:

Ja juz to dawno wiedziałam :loveu::diabloti:
Przemieliła, chyba niczego nie połknęła mam nadzieje.

Ja chyba będe trzecia.. zimno mi jak nie wiem. Ostatnio nawet z racjii zimna Milka moze spac ze mną w łożku..(wczesniej ją wynosiłam tak kolo 23..) :lol:

A my Nesisława w ten wielki nochal :loveu: :diabloti:

Dobranoooc :eviltong:

Posted

Ja chyba będe trzecia.. zimno mi jak nie wiem. Ostatnio nawet z racjii zimna Milka moze spac ze mną w łożku..(wczesniej ją wynosiłam tak kolo 23..) :lol:
Biedna Milcia, zasypia w łóziu z pancią a budzi sie sama na posłanku:shake::evil_lol: Nie choruj, kto będzie z sunią wychodził?? Branocka:multi:

Posted

despera napisał(a):
Biedna Milcia, zasypia w łóziu z pancią a budzi sie sama na posłanku:shake::evil_lol: Nie choruj, kto będzie z sunią wychodził?? Branocka:multi:

Chefrenek napisał(a):
Paulina jak tak możesz się znęcąć nad Milką. Zgłoszę Cię do TOZ-u.:D

Upss.... wygadałam się :oops:
A jak mnie zapuszkują? kto sie zajmie Milką :placz:

Biedna nie biedna, wiecie jak mi szkoda ją taką cieplutką wynosic w nocy z łozka? A ona albo się nie budzi, albo robi takie wielkie oczy, ze az mi przykro :roll::lol:
No, ale trzeba byc konsekwentnym. I tak rozpieszczona do granic..

Branoooc!