Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
U nas też brzydka pogoda, ale dzisiaj mam zalatany dzień 9goście) i weekend mi bardzo szybko minął :(
Czekamy na jakieś foteczki :]
Pozdrawiamy! :multi:

Mi tez. Z tym, ze ja pól weekendu przespałam i przelezałam.... :p:oops:
Foteczki... mam jakies robione w domu Sabie i w ogóle, ale nie są zbyt atrakcyjne :roll::oops:

Pozdrawiamy Owieczkę i Baranka :loveu:

despera napisał(a):
Dzień dobry poniedziałkowo:multi: Ojej, czyżbyś była w szkole?:diabloti: Pozdrawiamy i czekamy na focie:loveu:

Nie denerwuj mnie...:placz:
Dopiero weszłam, a zaraz wychodzę.... :angryy:
Nienawidzę, nienawidzę, nienawidzę matematyki :placz::angryy::placz:

A tak w ogóle dzień dobry :loveu::loveu::loveu:

W sprawie fotek patrz wyżej...

Pozdrawiamy !

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Az wstyd się przyznac. W pokrzywdzonym przez Giertycha roczniku, który musi nosic ostatni rok "mundurek" i zdawac maturę z matematyki :placz::placz:

No to szczerze współczuję. A już nosicie mundurki?

Posted

Chefrenek napisał(a):
No to szczerze współczuję. A już nosicie mundurki?

Nie.. a zresztą takie te mundurki, ze naprawdę lepiej zeby ich nie było. Kazali nam kupic samemu bluzę granatową bez napisów i dadzą nam jakies zwykłe koszulki, które są tak wielkie, ze wszystkie dziewczyny z mojej klasy łącznie ze mną wzięły rozmiar 140 :roll:

A Ty z tych szczęsciarzy co juz szkołę skończyli tak?

Posted

despera napisał(a):
Paulina, a jak będziesz już miała mundurek to wstawisz fotkę, prawda?:cool3: Matematyka... Ja tam nienawidzę historii:shake:

Przeciez juz Ci mówiłam zebys mnie nie denerwowała :placz:
Mundurek.. zwykła bluza i bluzka-worek....
Dziękuję Ci tak mnie podnosisz na duchu :loveu:

A ja historię bardzo lubię.. ale matury bym raczej z niej nie zdawała, bo za duzo materiału do opanowania. Ale WOS... moze :cool3:
Co ja planuję, matura dopiero za 3 lata... :roll:

Pozdrawiamy i dobranoc! Ja dopiero wróciałam do domu, ale chyba zaraz spac pójdę... :roll::lol:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Na szczęście tak.:multi::multi::multi::multi:

Tak myślałam :p Gratuluję ;)
Studiujesz juz?

Idę zaraz z Milupą na dwór.
Ale wczoraj była akcja :diabloti:
Wychodzę sobie wieczorem z Milką na dwór, patrze a tam pod klatką czterech psich kawalerów.. No to ja Milkę na ręce i dawaj spowrotem do domu. "Mamooo, tam ich stoi czterech jak ja mam ją wysikac?"
"To ja wezme psa, a ty pójdziesz w drugę stronę z tym towarzystem szemranym..."
No to ja wylazłam i zaczęłam ich ganiac, a oni wracają.. Mama z Milką wychodzą i pies w krzyk, ze ja się bawie z czteroma innymi bez niej. A ja znowu zaczęłam ich odganiac. I co oni do Milki to ja leciałam.. Wkońcu wyszło, ze ganialam ich po całym osiedlu ledwo idąc ze smiechu. A Milka się darła :roll: Fajnie było :cool1:

Pańcia dzisiaj szła po szkole na drugi koniec miasta do biedronki. I nic tam ciekawego nie było.. Smycze i obroze chyba jeszcze cieńsze niz 1 cm, wątpliwej jakosci. Poszłam po zabawki(freesbe i gumowe ringo) i wcale nie było. Kupiłam tylko jakis przymak pedigree....

Posted

Witamy się:multi:
Paulina, ciekawy miałaś ten spacer:evil_lol: Nie martw sie, że nic nie znalazłaś w biedronce, Milcia na pewno doceniła twój trud:loveu: Nawiasem mówiąc, moja koleżanka kupiła kiedyś końskie ogłowie w netto... Tyle, że w Niemczech;)
Pozdrawiamy:loveu:
P.S. Może jakieś fotki...?:cool3:

Posted

[quote name='Chefrenek']To by było piękne.

Na wecie nie ma magisterki :cool3::cool3::cool3:

Z ekonomii :angryy::angryy::angryy:

Oj, to się wykazałam wiedzą :oops::oops::oops:
Aha, to nie wiem czy mam wspólczuc? W kazdym razie powodzenia :p

[quote name='despera']Witamy się:multi:
Paulina, ciekawy miałaś ten spacer:evil_lol: Nie martw sie, że nic nie znalazłaś w biedronce, Milcia na pewno doceniła twój trud:loveu: Nawiasem mówiąc, moja koleżanka kupiła kiedyś końskie ogłowie w netto... Tyle, że w Niemczech;)
Pozdrawiamy:loveu:
P.S. Może jakieś fotki...?:cool3:

Przed chwilką wróciłysmy ze spaceru, i niedługo pod pretekstem oglądania M jak miłosc wstawie moze zdjęcia :p
Ja się nie martwie tylko na ulotce pokazali te zabawki za 3,29 a u mnie w zoologu są za prawie 10 i poleciałam tam z duszą na ramieniu a tu... niczo!
Konskie ogłowie? :-o:roll: Czyli? :oops:

Pozdrawiamy !

Posted

Wyczekane fotki.... :roll: :p

Z wczoraj :cool1: W czwartek będą z dzisiejszej wyprawy nad rzeczkę :cool3:
ładnie zaplanowałam nie? :diabloti:

Domowe Sabucha...

I są jeszcze, ale strasznie niewyrazie. Jakich używacie programów do ulepszania zdjęc? :cool3:

Proszę bardzo. Stara kroowa, a zasypia z nosem miśka w mordce i jeszcze go soka :roll::evil_lol:

Posted

:loveu: :loveu:

Wytrzeszcz.. Ona ma kijek !

I to by było na tyle :p
We wszystkich zdjęciach w tle jeszcze flexi.. Ale boję się ją jeszcze spuścic.. Ciągle się kręcą jeszcze jakies psy :roll::roll:
Dzisiaj szkoda mi było bo taki pies, najwierniejszy z wiernych odprowadził nas nad calą rzeczkę i ciągle czaił się w krzakach, albo po drugiej stronie strugi.. :cool1: Ale w koncu sobie poszedł...

Musze Wam to powiedziec. Mam taką wewnętrzną potrzebę.
Ogolili spaniela !! Przy drodze, którą idzie się do szkoły i nad rzeczkę mieszka sobie śliczny złoty spanielek. I wracam dzisiaj ze szkoły patrze, a on krótkowłosy :roll: Nie wiedziałałam czy się smiac czy płakac.... Pierwszy raz cos takiego widziałam :roll::cool1:

Pozdrawiamy i dobranoc!

Posted

http://images27.fotosik.pl/79/9609474621293e01med.jpg Sabusia:loveu:
http://images23.fotosik.pl/79/c7f77d7888e41320med.jpg , http://images13.fotosik.pl/82/c116bfeea49d4d1fmed.jpg Słoneczko moje najcudniejsze:loveu::loveu::loveu:
Końskie ogłowie to takie skórzane rzemyki, które zakłada się koniowi na głowę podczas jazdy... nieco przypomina halti;) http://horse-planet.ghost.pl/sprzet/o_budowa.jpg
Biedny spanielek... Rozumiem, na upały, ale teraz to już chyba dla wygody właścicieli:roll: A mówiłam, że w sezonie widziałam w Kołobrzegu FARBOWANE pudle duże...? Jeden był lekko różowawy, drugi-zielonkawy...:angryy: A kiedyś chyba białe:shake:
Pozdrawiamy:multi:

Posted

Dzięki despera :loveu:.. Twoje słoneczko własnie przybrało pozy typowo wieczorowe czyli połozenie się na mojej siostrze i ma mnie głęboko w nosie ;)
Juz rozumiem.. przepraszam. Jak powiedziałas końskie ogłowie to najpierw pomyślałam o takich głowach-trofeum co się wiesza na ścianie, a pozniej o włosach z grzywy albo cus w tym stylu :oops::oops::oops::oops: Ale ty tylko ja.. ja tak mam :oops::evil_lol:
Hm.... ja nawet nie słyszałam o spanielach golonych na upały. Nigdy nie slyszłam o ogolonych spanielach. Komicznie wyglądał.. i tak.. przerazająco :cool1:
A farbowane rózowe pudle to zawsze w bajkach były :p Ale na żywo nie widziałam chyba.... :roll:
Dobra ja idę, bo dzisiaj znowu przesiedziałam większą częsc czasu na dogo.. :roll:

A apropo tego psa co nas odprowadził nad rzeczkę. Ostatni raz go widziałam na odludziu, na polu biegnącego w nieokreślonym kierunku. Ale wrócił.. przed chwilą wychodziłysmy na siku i patrze a on jest.. Coz :diabloti:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
http://images13.fotosik.pl/82/9dd9f5ca2967f32cmed.jpg

Paulinko - cudna ta twoja Mileczka i jaki ma skromny patyczek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dziękujemy, dziękujemy :loveu: A patyczek ma ulubioną wielkosc :cool3:
Jest jeszcze dłuższy niz widac, tylko się w kadrze nie zmieścił :evil_lol:

Anetka83 napisał(a):
witam:)
Muszę przyzna że masz śliczne psiaki:) a co do tego Flaminga to moja propozycja jest nadal aktualna...serio:)

Dziękujemy Anetko :loveu:
Hm widzę, ze uparta jestes :razz: to moze tak: ja się przejdę jeszcze raz jak nie będzie to mozę się wtedy zgłoszę...
Ale to tak głupio...
Ale dziękujemy :loveu:

My lecimy na spacerro, pozdrawiamy !