Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']
Piękna:loveu:
http://images21.fotosik.pl/397/d6753e62b9f8ddfcmed.jpg

[quote name='madzia i medor']jak dużo fotek:multi:
Zazdrosny szkrab o swoją pańcię;)

Ano troszkę jest. Ale to tak na koniec wakacji..
Nie moge tej jej zazdrosci. Wystarczy, ze powiem Saba, albo poprostu ją pogłaszcze to jest wielki szczek, skamlenie i skok na Sabę. Próbuje ją tego oduczyc. A na spacerach tez na nią skacze i skamle, ale to chyba w celach zabawowych. Najgorsze, ze Saba to jeda wielka ciapa i nie potrafi jej pokazac, zeby sobie nie pozwalała :roll: Znosi z cierpliwoscią :loveu:

Dziękujemy Madziu :loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poszukiwanie... Jeśli nic nie znajdę, to mam lokum u "rodziny rodziny" na pierwszy miesiąc, ale daleko od uczelni i bez Nesa:roll:(tzn na początek i tak jadę bez niego, ale to na tydzień-dwa, żeby się zaaklimatyzować). Dzisiaj mam dzwonić do "znajomej znajomej ciotki", ona ma mieszkanie do wynajęcia, może sie dogadamy co do psa...? Tylko wtedy potrzebowałabym jeszcze kogoś do drugiego pokoju, ale wstępnie chętnych do wspólnego mieszkania mam już od jakiegoś czasu.;) Także trzymaj kciuki:D

Posted

despera napisał(a):
Poszukiwanie... Jeśli nic nie znajdę, to mam lokum u "rodziny rodziny" na pierwszy miesiąc, ale daleko od uczelni i bez Nesa:roll:(tzn na początek i tak jadę bez niego, ale to na tydzień-dwa, żeby się zaaklimatyzować). Dzisiaj mam dzwonić do "znajomej znajomej ciotki", ona ma mieszkanie do wynajęcia, może sie dogadamy co do psa...? Tylko wtedy potrzebowałabym jeszcze kogoś do drugiego pokoju, ale wstępnie chętnych do wspólnego mieszkania mam już od jakiegoś czasu.;) Także trzymaj kciuki:D

To będe trzymac :p
A Nes przeszedł juz operację wycięcia ząbków i pazurków? :cool3: :diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Eee, jeszcze nie:siara: ale musimy jechać pozbyć się kamienia nazębnego, może przy okazji pozbędziemy sie wszystkiego:evil_lol:

No co Ty! Szukasz mieszkania z psem, który ma zęby i pazury? :shake:
Nie dziwie się, ze znalesc nie mozesz! To Wy się pozbędziecie ząbków, a ja wam pomogę przy pazurach. Akurat przy ucinaniu za duzo jestem dobra :roll: :diabloti:
Pozdrawiamy !

PS. Nes nie martw się.. Milka i bezzębów Cie zechce :evil_lol:

Posted

Akurat przy ucinaniu za duzo jestem dobra :roll: :diabloti:
To zupełnie jak ja...:diabloti:

P.S. Nesa nie ma, został wygnany na podwórko-spał od 22 do 8, wyszedł na spacer, zjadł śniadanie i znowu spał, ile można:shake::evil_lol:-gdyby był, to by mnie chyba pożarł żywcem za takie sadystyczne "plany":evil_lol:

Posted

Odłączyli mi internet...nie to zebym się tak uczyła :roll:
Jestem odcieta od świata, pisze od kolegi.... :roll:
Ale zyjemy, mam problem, bo Saba teraz codziennie do nas przychodzi i Milka jest okropnie zazdrosna :shake: Probuje ją oduczuc, ale nie bardzo wiem jak :roll:
Pozdrawiamy, odezwiemy się jak będzie internet :p

Posted

nie to zebym się tak uczyła :roll:
No to by była hańba:shake::evil_lol::eviltong:

No to ładnie cię załatwili:shake: Biedna Milcia, takie stresy-nie dość że panci w domu nie ma przez pół dnia, to jeszcze Sabcia przychodzi... Ale pewnie sie przyzwyczai;) Pozdrawiamy!!:loveu:

Posted

despera napisał(a):
No to by była hańba:shake::evil_lol::eviltong:

No to ładnie cię załatwili:shake: Biedna Milcia, takie stresy-nie dość że panci w domu nie ma przez pół dnia, to jeszcze Sabcia przychodzi... Ale pewnie sie przyzwyczai;) Pozdrawiamy!!:loveu:

Jest !! Jest internet :multi: Ciekawe na jak długo :roll:
Biedna.. ona mnie denerwuje jak nigdy. Drze się jak dotknę albo zawołam Sabę... :shake:
Do czego ma się przywyzajac? Saba przychodzi od zawsze i nigdy nie było awantur.. Nie wiem :roll:
No, ale :lol:
Dziewczynki miały dzisiaj dzień urody, obinarka do pazurków i zgrzebło poszło w ruch :p śliczne są jak nigdy :evil_lol:
Pozdrawiamy, musze odejsc od komputera, bo sie wszyscy rzucili na internet :roll: :p

Posted

Do czego ma się przywyzajac? Saba przychodzi od zawsze i nigdy nie było awantur.. Nie wiem :roll:
A może to jest związane z cieczką Milci? W końcu panienka dorasta, burza hormonów i te sprawy:cool3: Pozdrawiamy i niecierpliwie(:mad::evil_lol:) czekamy na fotki:multi:
eee... Czemu u mnie w FB masz bannerek, a tu nie...?

Posted

[quote name='despera']A może to jest związane z cieczką Milci? W końcu panienka dorasta, burza hormonów i te sprawy:cool3: Pozdrawiamy i niecierpliwie(:mad::evil_lol:) czekamy na fotki:multi:
eee... Czemu u mnie w FB masz bannerek, a tu nie...?

Nie wiem, tez tak myślałam, ale wczesniej tez się cos takiego zdarzało...
Zobaczymy jak przejdzie cieczka.. Tylko nie bardzo wiem jak ją tego oduczyc.. :roll:
Dobranoooc :loveu:
Nie wiem, pewnie dlatego, ze posta napisałam wczesniej niz wkleiłam banner?
Narazie mam problem, zeby go wkleic podlinkowanego :roll:

Posted

despera napisał(a):
Może Milcia chce coś zmienić w hierarchii?:cool3: No chyba że już jest wyżej od Sabci;) Dobranoc:multi:

Nie wiem... moja mama twierdzi, ze jak mnie nie ma w domu i przychodzi Saba to wszystko jest Ok. Więc chyba chodzi o mnie. Ale nie moze tak zostac, bo jak w przyszłosci będe chciała mniec drugiego psa, juz całkiem w domu(nie u dziadka :roll: :oops: ) to nie będzie wesoło.. :shake:
Nie wiem czy jest wyzej od Sabci.. Napewno jest rozpieszczona..(moja wina :oops: )
Zobaczymy co będzie dalej. Dobranoc! :loveu:

Posted

To może Milcia uważa, że jest wyżej od ciebie?:cool3: Ja ostatnio dopatruję sie wszystkiego w hierarchii, od początku mam takie jazdy z Nesem:roll::evil_lol: Dobranoc(po raz ostatni:evil_lol:)

Posted

despera napisał(a):
To może Milcia uważa, że jest wyżej od ciebie?:cool3: Ja ostatnio dopatruję sie wszystkiego w hierarchii, od początku mam takie jazdy z Nesem:roll::evil_lol: Dobranoc(po raz ostatni:evil_lol:)

Ja juz nie wiem co ona uwaza :roll: :cool1: Trzeba ją tego oduczyc, bo tak nie moze byc ! No :p
No to jedziemy na tym samym wózku, obie mamy "dziwne" psy :roll: :evil_lol:
Od początku wiedziałam, ze Milka i Nes do siebie pasują :diabloti:
No dobranoc, dobranoc ;)