Czarna_Owieczka Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 http://images25.fotosik.pl/69/754c29f724e0fbe8med.jpg świetne :evil_lol: Quote
despera Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Despera, Twoje cudo malutkie lata teraz po całym domu z torebką foliową w gębie i próbuje sobie gacie zdjąc :roll: :evil_lol: Bo ona lubi przewiewną bieliznę a nie jej jakieś wielkie gacie założyłaś:mad::evil_lol: Dobrze, że pieskowi nic się nie stało-i oby coś zrobili z tą dziurą:shake: Pozdrawiamy Milencję:loveu: Quote
Paulina. Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Mój też nie reaguje na cieczki:niewiem::niewiem::diabloti: Ludzie bywają nieodpowiedzialni:roll: [quote name='Czarna_Owieczka']http://images25.fotosik.pl/69/754c29f724e0fbe8med.jpg świetne :evil_lol: Dzięki :lol: [quote name='despera']Bo ona lubi przewiewną bieliznę a nie jej jakieś wielkie gacie założyłaś:mad::evil_lol: Dobrze, że pieskowi nic się nie stało-i oby coś zrobili z tą dziurą:shake: Pozdrawiamy Milencję:loveu: Niech się cieszy, ze chociaz w gaciach chodzi! Chrapcia chodziła w body, bo zdejmowała sobie gacie.... :roll: Nie wiem czy zrobią cos z tą dziurą, bo to było pod bramą. A luka była dlatego, ze brama była wysoko zawieszona.. No nie wiem... nie będe się przejmowac czyjąs bramą.. Tylko psiaka szkoda, taki fajny.... :roll: Pozdrawiamy wszystkich :loveu: Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ej, nikt tu nie zaglądał od 24h, co to ma być!! Chcemy fotki:placz: Quote
Paulina. Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 despera napisał(a):Ej, nikt tu nie zaglądał od 24h, co to ma być!! Chcemy fotki:placz: Moja wina, ze nikt nie zagląda :placz: Jakos nas ta cieczka rozleniwia.. Mozę cos wstawie, bo idę dzisiaj z Sabkiem na spacer :p Pozdrawiamy! Quote
Mada&Teodor Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No to czekamy na te obiecane fotki ;) Quote
despera Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Moja wina, ze nikt nie zagląda :placz: Pewnie, że twoja, fotek nie wstawiasz:eviltong: Czekamy na foteczki z Sabcią, mizianko dla obu panienek:loveu: Quote
Paulina. Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No i dooopka... Nie ma Sabucha :roll: Chciałysmy zrobic suprise i wziąsc na niespodziewany spacerek, a tu dziadek z suką wybyli.. Ale to nic pójdziemy jutro :p Będzie duzo zdjęc Sabucha na jesieni i na wiosnę, bo wtedy Saba czuje się najlepiej.. Upały nie zbyt dobrze znosi. Moze byc mniejsza suczyna? Ty patrz! On na mnie szczeka! :oops: :oops: :oops: Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Ona jest cudowna:mdleje::loveu: Ano jest :loveu: Jak śpi.. :p Dzięki :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://images24.fotosik.pl/72/999fd553bab2cf97med.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Jakie gustowne majteczki :cool3: Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Wyszłam z tym niewyzytym psem na rolki.. I tak jej się to spodobało, ze jak mnie zaczęła ciągnąc po asfalcie to az rolki skrzypiały... Chciałam ją wychamowac ale... skończył się asfalt :placz: Więc wylądowałam z hukiem na kolanach i podarłam moje ulubione całkiem nowe spodnie :placz: A tak wygląda moje kolanko :roll: No nic.. Na drugi raz będe wiedziala, ze na rolki juz nie pójdziemy. (przepraszam, musialam się wyzalic..) :roll: :roll: :roll: Owieczka, stringi :diabloti: Quote
despera Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 http://images27.fotosik.pl/72/fb7c3fcea92d7084med.jpg moje słoneczko:loveu: Porwę ci ją kiedyś:cool3: Kto by pomyślał, że buldożątko takie silne:shake::evil_lol: Nieźle sobie kolano rozwaliłaś... Ale do wesela się zagoi;) Pozdrawiamy:multi: Quote
Paulina. Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Despera bierz, oddam Ci ją z całym wyposazeniem ! :evil_lol: Wiesz ile ona ma siły.. kiedys jak chciałam wypróbowac z nią jazdę na rowerze to tez tak ciągnęla. Jak nie mocniej :roll: :diabloti: Dobrze, ze ma chociaz poczucie winy :razz: Połozyła mi się przy nodze :loveu: Tez pozdrawiamy Nesiątko :loveu: Quote
moon_light Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Trzeba było puścić smycz :evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Ojj biedna Paulinka:loveu::loveu: Nie biedna tylko głupia :roll: Mogłam przewidziec, ze takich narwańcow się nie bierze na rolki... moon_light napisał(a):Trzeba było puścić smycz :evil_lol: Mogłam. Tylko, ze wtedy piesek by miał kuku, bo wpadł by na rondo.. Dobrze, ze sie zatrzymałam na kolanach, bo by mnie jeszcze dalej ciągnęla leżącą :roll: :cool1: Quote
Paulina. Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Byłysmy dzisiaj z dziewczynami na wsi na spacerku :cool3: To.. wstawie jutro zdjęcia Sabuszka :p Pozdrawiamy idziemy sobie. Paa :loveu: Quote
despera Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Dlaczego jutro?? Dzisiaj kcemy:mad: A po Milcię wpadnę jak już będę w Warszawie:diabloti: Pozdrawiamy:multi: Quote
Paulina. Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Dzień dobry :cool3: Ostatnie wakacyjne zdjęcia :placz: Wez mnie na kolankaaa, ja tak ładnie prosee :loveu: Ładna jestem nie? Quote
Paulina. Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Sabuszek :loveu: i mój cien... Wąchamy.... Znajdz 10 róznic... Jeszcze troszkę powąchamy... Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 [quote name='Paulinaaa'] Dobrze, ze sie zatrzymałam na kolanach, bo by mnie jeszcze dalej ciągnęla leżącą :roll: :cool1: Buhahahhaaaaa:evil_lol::evil_lol::diabloti: Piękna:loveu: http://images21.fotosik.pl/397/d6753e62b9f8ddfcmed.jpg Quote
Paulina. Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Zejśc czy nie? A co mi szkodzi. Zejdę, powącham... Quote
Paulina. Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Poczekajcie! Za długo wąchałam! Z mojej miski! Chomiczek :razz: Taki fajny chomicek! :p I juz wsio :lol: Dziękujemy za uwagę. Saba własnie do nas przyszła, a ten mały pies jest tak zazdrosny, ze jak tylko Saba do mnie podejdzie, a juz nie daj Boze ją pogłaszcze to jest wielki krzyk :roll: :roll: Pozdrawiamy :loveu: Quote
Medorowa Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jak dużo fotek:multi: Zazdrosny szkrab o swoją pańcię;) Quote
Recommended Posts