Paulina. Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Nie wiem czy ją widac z tych krzaków, ale wlazła tam i nie chciała wyjsc.. Więc ja usiadłam sobie na skarpie, a ona w tych krzakach.. :razz: Nie było krów.. przenieśli je troche dalej :p Quote
drzalka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam, ale śliczne fotki MIKI :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
despera Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Dzień dobry:multi: No ok, dwie przyzwoitki to wystarczające zabezpieczenie:diabloti: http://images23.fotosik.pl/68/292abdd93ec129a9med.jpg Milka-zdobywca:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia:multi: Quote
Medorowa Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ale wspaniale trafiłam - na nowe zdjęcia:p:p Quote
Czarna_Owieczka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witamy! :D Super nowe fotki :cool3: Strasznie podoba mi się umaszczenie Milsi :loveu: pzdr. ;) Quote
Paulina. Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 [quote name='drzalka']Witam, ale śliczne fotki MIKI :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Witamy :loveu: Dziękujemy bałłdzoo :p Tylko... MiLLki :cool1: [quote name='despera']Dzień dobry:multi: No ok, dwie przyzwoitki to wystarczające zabezpieczenie:diabloti: http://images23.fotosik.pl/68/292abdd93ec129a9med.jpg Milka-zdobywca:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia:multi: Tez tak myślę :lol: Dziękujemy, dzień był nawet miły.. Na wsi :eviltong: [quote name='madzia i medor']Ale wspaniale trafiłam - na nowe zdjęcia:p:p :cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']Witamy! :D Super nowe fotki :cool3: Strasznie podoba mi się umaszczenie Milsi :loveu: pzdr. ;) Dobry wieczorek :loveu: Dziękujemy.... ! A mi się nie podoba.. ciągle jest brudna :roll: :diabloti: Ja nie wiem jak własciciele westów albo puldi wytrzymują.. Milka nie jest cała biała a i tak dobija mnie fakt, ze ciągle jest szara... :shake: Quote
Paulina. Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 U Toffika :razz: Co ty robisz ?! Diana musiała zostac odizolowana.. Nie lubi Milki.. :roll: Najsłodszy psiak pod słoncem :loveu: Strasznie jest przytulaśna :loveu: Nawet do stawu u Toffików wlazła.. Toffi tez tam jest.. chodził za Milką krok w krok. Jest w krzakach :cool1: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Paulinaaa napisał(a): Ja nie wiem jak własciciele westów albo puldi wytrzymują Ja mam "prawie" pudla, ale czarnego :razz: Ale ciesz się że Twoja Milka nie łapie tyle rzepów :p Quote
Paulina. Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Owieczka, w sumie racja.. Ale i tak wolę ciemne psy.. Ale po śmierci Chrapki miał byc zupełnie inny pies nawet z wyglądu. Więc był czarny a teraz biały... ;) Madzia, jeszcze wam mało.. ? :shake: :diabloti: My zaraz idziemy na siku i paaciu.. Jutro nas nie będzie. Jedziemy do Wawki :cool3: Dobranooc :loveu: Quote
Medorowa Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 Paulinaaa napisał(a): Madzia, jeszcze wam mało.. ? :shake: :diabloti: Dzień dobry:loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze się pytasz... :diabloti: Quote
Paulina. Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 Wieczorek :cool1: Chyba... MAMY CIECZKĘ :roll: Milka stała się kobietą.. mój malutki szczeniorek, którego niedawno jeszcze wazyłam na wadze kuchennej i wazyl 2,5 kg.. Matko, jak to szybko zleciało.. :placz: Kupię jej cos na pocieszenie.. Moze szeleczki :cool3: A narazie idziemy sobie spaac zaraz. Dobranoc :loveu: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Witamy:multi: Gratulujemy dorosłości:cool3: Biedna mała kobietka... Pilnuj jej dobrze:diabloti: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Chefrenek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dobrze, że ja z Chefrenem nie mam takich "problemów";) Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 despera napisał(a):Witamy:multi: Gratulujemy dorosłości:cool3: Biedna mała kobietka... Pilnuj jej dobrze:diabloti: Pozdrawiamy:loveu: A dziękujemy. Ale nie chcemy byc dorosłe.. jeszcze nie teraz :roll: Nie martw się Nes, będe jej pilnowac :cool3: Chefrenek napisał(a):Dobrze, że ja z Chefrenem nie mam takich "problemów";) Wiesz, są wady i zalety psa i suczki. Pies np. ciągnie do cieczek. Ale myślę, ze i ja kiedyś nie będe miała takich problemów.. :p Jak narazie są niezłe jazdy co do chodzenia w majteczkach :cool1: :shake: Pozdrawiamy :loveu: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Pies np. ciągnie do cieczek.No co ty, mój nie ciągnie...:diabloti: Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='despera']No co ty, mój nie ciągnie...:diabloti: Bo Twój jest jedyny, niepowtarzalny i bardzo dobrze wychowany :loveu: Bez jajek :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 despera napisał(a):No co ty, mój nie ciągnie...:diabloti: Mój też. Nawet nie reaguje jak suka sąsiadów ma.:eviltong: Quote
despera Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Bo Twój jest jedyny, niepowtarzalny i bardzo dobrze wychowany :loveu: No tu chyba masz rację:loveu: Masz szczęście że Nes jest daltonistą i nie widział dopisku:diabloti: Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Despera, tez tak myślę :diabloti: Klaudia, Chefren tez jest bezjajeczny? ;) :oops: Quote
Chefrenek Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Paulinaaa napisał(a):Despera, tez tak myślę :diabloti: Klaudia, Chefren tez jest bezjajeczny? ;) :oops: Nie, on jest po prostu zniewieściały. Quote
Paulina. Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Chefrenek, rozumiem. To dobrze masz ;) I zamiana miejsc! Teraz ja cię wiozę ! Quote
despera Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 http://images13.fotosik.pl/53/74c11e88429a1fadmed.jpg nie ma to jak własny szofer:evil_lol: http://images28.fotosik.pl/70/0525470e65f3bc6fmed.jpg cudo moje malutkie:loveu: Quote
Paulina. Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dobry wieczór :lol: :lol: :lol: Despera, Twoje cudo malutkie lata teraz po całym domu z torebką foliową w gębie i próbuje sobie gacie zdjąc :roll: :evil_lol: Szłysmy sobie dzisiaj z Milką uliczką.. Taką z domkami jednorodzinnymi, ale jednak ulica dosyc ruchliwą. Na jakims podwórku był śliczny czarny spanielek. Taki 3 miesięczny na oko. A pod bramą była taka luka, ze zmiescił się cały na stojąco :shake: Wpadł na tą ulicę i do nas. Ja go zawołałam, i próbowałam zając zeby znowu nie poleciał na ulicę. Dobrze, ze na podwórku były dzieci to narobiły krzyku i tatus poleciał po pieska... Gdybym ja miała kupic szczeniaka i miała taką dziurę pod bramą to uh.. :roll: Nieodpowiedzialnosc ludzi jest czasami straszna..... Dobrze, ze się nic nie stało.. Musiałam się podzielic tym bulwersującym faktem ;) Pozdrawiamy ! :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mój też nie reaguje na cieczki:niewiem::niewiem::diabloti: Ludzie bywają nieodpowiedzialni:roll: Quote
Recommended Posts