Paulina. Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 despera napisał(a):Paulina-spójrzmy prawdzie w oczy, czym jest taki yoreczek dla Milci:diabloti: Maleństwo, może myślała, że szczeniaczek...;) Ona woli większych, a do yorka jej się instynkt macierzyński odezwał:evil_lol: Dobranoc, zmykamy na spacerek:loveu: No... takie to było malutkie.. takie chudziutkie... takie chucherkowate przy niej. Jednak nie ma to jak umięsnione bary i buldozia postura :evil_lol: No rzeczywiscie wychowywała się z Sabą i jedak woli duzych lub takich średniej wielkości :cool1: Dobranoc... Ja tez musze Milkę zwlec na sikuu... Quote
Paulina. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Zdjęcia z wczorajszego wieczornego spacerku. Takie tereny mamy 10 minut drogi z domku :cool3: Quote
Mada&Teodor Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Cudna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: http://images21.fotosik.pl/376/ec36c27948a39b2fmed.jpg Quote
Czarna_Owieczka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ładne foteczki :cool3: Już mówię to któryś raz na dogo, mamy podobne szelki ;) pzdr. Quote
Paulina. Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Mada i Owieczka dzięki :loveu: A szelki pewnie faktycznie mamy podobne, bo to chyba najbardziej dostępne szelki, które duzo osób ma. Czesto takie widzę. My mamy je do latania po krzakach, wodzie i ogólnie do brudzenia :diabloti: Quote
despera Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ale fane macie tereny:cool3: My też tak chcemy:placz: http://images13.fotosik.pl/44/8f3a8cd74b0cbb25med.jpg mój potworek wodny:loveu::loveu: Quote
Ewa_17 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 swietny uszatek :loveu: ostatnio zachwycalam sie podobnymi buldozkami na rzeszowskiej wystawie :lol: prosimy wiecej foteczek :diabloti: Quote
Paulina. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Ewa dziękujemy bardzo :loveu: Despera :loveu: A cicho było... bo wyszłysmy wczoraj i dopiero wróciłysmy :diabloti: Na wsi sobie byłysmy :p Ja juz nie moge nerwowo.. dopiero co wykąpałam, a ona juz szara, zzołknięta i jakies fioletowe plamy ma. Wlazła gdzies :roll: Bialego psa mi się zachciało...! A jeszcze na dodatek wczoraj sie wkurzyłam, bo tam gdzie chodzę z Milką sie kąpac postawili krowy. Jakies 20 krów, ogrodzili je drutem i jeszcze schodzą sobie do tego Liwca i nie powiem co robią.. :shake: Nawet psa spuscic nie mozna, bo ona ma zamiłowanie do krów... Ale fajne są.. podeszłam do ogrodzenia, a te wszystkie małe cielaczki podeszły :loveu: Normalnie tylko trochę większe od Milki, ale identyczne :diabloti: Dobra, koniec o krowach, bo i tak sie ze mnie smieli, ze tak się nimi zachwcam... Pozdrawiamy! Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No dobra, jesteś usprawiedliwiona;) Krowy są fajne, a cielaczki to już w ogóle:loveu: Jakies 20 krów, ogrodzili je drutem i jeszcze schodzą sobie do tego Liwca i nie powiem co robią.. :shake: A ja wiem, a ja wiem:multi: Pewnie się kąpią:cool3::evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Taaaak. Kąpią się, pozostawiając po sobie piękną duzą, brązową pamiątke :p Quote
Paulina. Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Tia.. nie mamy gdzie się kąpac i tarzac w piasku :placz: Mamy jeszcze takie jedno miejsce, Milka je lubi, ale nie trzeba schodzic po skarpie. A to jest najfajniejsze! Quote
despera Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Wiesz, mam wrażenie, ze jakbyś Milci zapytała, to ona nie miałaby nic przeciwko kąpieli w starym miejscu:evil_lol: Dobrze że w ogóle macie inną opcję, inaczej musiałabyś basenik kupić:eviltong: Quote
Paulina. Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Despera, tez tak myślę. Dobrze, ze nie muszę jej się pytac :cool1: Miałysmy basenik tj. taką wielką białą miskę, która miała ok. 17 lat i jeszcze ja się w niej myłam :evil_lol: Ale, ktos po nocy po niej szedł i pękła... :roll: A Milka ją lubiła, sama tam sobie właziła i sadzała tylek... Madzia czeeeesc :loveu: Quote
Paulina. Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Czesc Owieczko :p Miałysmy jechac na wies, ale chyba będzie burza... :roll: No ale to nic, znudziła mi się ta wies :evil_lol: Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Witajcie buldożkowe :multi: A może jakieś fotki?:cool3: Quote
Paulina. Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Dzieńdoberek :multi: :multi: :multi: Dobry wieczorek :loveu: despera napisał(a):Witajcie buldożkowe :multi: A może jakieś fotki?:cool3: Witajcie sznaucerkowi ! :multi: Fotki będą... jak nie dzisiaj to jutro.. pojechaliśmy jednak na tą wieś, bo pogoda się poprawiła. To wstawie jakies zdjęcia ze spacerku, odwiedzin u Toffika i w ogóle... Chociaz nie chce mi się bardzo.. Pozdrawiamy ! :p Quote
despera Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Taaa, Nes sam w domu siedzi a Milcia Toffika:placz: odwiedza ładnie to tak??:mad::evil_lol: Quote
Paulina. Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Nie będzie fotek USB mnie wkurza idę spac ! Nes nie martw się, oprócz Toffika była jeszcze Diana.. I pilnowała wszystkich zza siatki ;) A ja latałam za nimi po całym podwórku, bo było podejrzenie cieczki i balam sie, ze cos zajdzie :roll: Ale spokojnie Nes tylko się bawili :p Dobranoc :oops: Quote
Paulina. Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Witamy w ten piękny i słoneczny poranek :cool1: Odpoczywająca.... cdn.. Quote
Recommended Posts