Hellady Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Śliczna. Pierwsze zdjęcie mi się najbardziej podoba Quote
Obama Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 http://www.imagebanana.com/img/hhak4ioq/zDSC02720.jpg jakie piękne oko! konie cudowne! Quote
Paulina. Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 miło widziec nowych gości :) dziękujemy :) Lapeno - już dawno podziwiałam Twojego bulla, fajnie, że się odezwałaś :) w ramach "odstresowania" dodam zdjęcia. jakby za mało było mojego całorocznego męczenia się z fizyką, w piątek piszę sprawdzian z całego roku i okropnie mnie to cieszy :roll: dodatkowo spadłam z konia wczoraj i mam cudownego siniaka na biodrze. ponoc nie umiem spadac więc zawsze spadam na tyłek, ostatnio miałam złamaną kośc ogonową, teraz skończyło się na siniaku na szczęście :) już sobie ulżyłam więc tak dla odmiany może Samba tym razem więc Saba ma się tak : ewentualnie tak : no może czasem tak : lub tak : jak widac po chorobie już nie ma śladu, znów wygląda jak pączek w maśle Tasza : spadam do tej fizyki, pozdrawiamy ! :multi: Quote
olekg89 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Jaka Samba jest śliczna ah oh ah :P A Tasza brzydka :P Quote
Paulina. Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 witam wszystkich wakacyjnie, mimo że jakoś ostatnio nie umiem się dogadac z moim aparatem, trochę zdjęc :) może zacznę od początku wakacji : Budapeszt Bieszczady i nasze warszawskie zoo Quote
Paulina. Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 no i kończymy na dzisiejszej Miluni : Quote
Paulina. Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 wiejskie foty pecjalnie dla Olka, gdyż tylko on zagląda zdjęcia robione podczas albo po zachodzie słońca także jakośc pozostawia wiele do życzenia ;) Quote
olekg89 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Foteczki i pływającu Bulgotek. A gdzie szczota ryżowa? Quote
Paulina. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Szczota ryżowa jest mało fotogeniczna i jakoś nie wpada w obiektyw. Quote
Obama Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Paulina. napisał(a):wiejskie foty pecjalnie dla Olka, gdyż tylko on zagląda wcale nie!zdjęcia fajne!:razz: Imię Pumeks boskie! Quote
Paulina. Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Obama, ona nazywa się Puma tylko ja do niej mówię Pumeks :lol: tak samo jak do Samby - Szambiarka, a do Milki - Mimoza, jak się wkurzę to Mineta :eviltong: Quote
Recommended Posts