Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misiaczku, Milka ma dokładnie 2 lata i 10 miesięcy :)
bardzo szybko leci ten wspólny czas, bo przecież jeszcze niedawno była małą łaciatą kulką :)
zmieniła się i fizycznie, i psychicznie, z czystym sumieniem mogę powiedziec, że wydoroślała w pełnym znaczeniu tego słowa.

Posted

Ślicznie ubarwiona bulwa! A jakie ma cudowne imię :diabloti::lol:

Co do uciekającego czasu - zdecydowanie się zgadzam. Ja pamiętam dzień kiedy jechaliśmy po psa jakby to było wczoraj, pamiętam jak przywieźliśmy do domu małą, puchatą, białą kuleczkę, która chodziła jak pokara, a tu już 12 lat minęło. :mdleje:

• 3 weeks later...
Posted

Infortune, miło Cię tu widziec :)
ja pamiętam każdy szczegół, nawet ten charakterystyczny zapach szczeniaka, który poczułam jak pierwszy raz ją wzięłam na ręce. no a potem zobaczyłam ten cwany błysk w oczach i zaczęło się rodeo.
chyba się wzruszyłam :cool1:

przyszłam zobaczyc jak tu się teraz zdjęcia wstawia

chyba się nawet udało :)

• 4 weeks later...
Posted

feigned, dziękuję :)

ostatnio napisałam długą notkę, chciałam dodac zdjęcia i mi się nie udało.

teraz chciałam życzyc wszystkim :
spokojnych, miłych Świąt Bożego Narodzenia (chciałabym życzyc białych, ale z racji tego co się dzieje za oknem, przemilczę)
w miarę możliwości nie przejedzenia się
i prawdziwej świątecznej atmosfery ! :)

zdjęcia w linkach, bo nadal mam problem z ich dodaniem...

http://img5.imagebanana.com/view/dde3gmto/zDSC00832.jpg
http://img5.imagebanana.com/view/uw9q3slg/zDSC00866.jpg
http://img5.imagebanana.com/view/fa6u86oc/zDSC00868.jpg

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj mamy specjalną okazję, moje łaciate krówsko obchodzi 3 urodziny ! :tort:

od 3 lat codziennie dostarcza mi nowych wrażeń, emocji, non stop jest w zasięgu wzroku nie dając mi zapomiec, że ją mam.
i chyba jest nam dobrze razem :)

ja wracam do nauki, są dopiero 3 dni po feriach świątecznych, a ja już jestem skrajnie wymemłana.
no cóż jeszcze miesiąc do następnych ferii...
pozdrawiam ! :lol:

Posted

[SIZE="3"]

100 lat i dużo zdrówka dla Mileczki :loveu:

Ale tan czas szybko leci.Pamiętam jakim była małym słodziakiem ;).Żeby nie było...teraz też słodka,tyle że dorosła baba :lol:.
Super golfik.Takie same chciałam kupić dla moich drani w Bricomarche...ale odpowiednich rozmiarów nie było :p.

Posted

dziękujemy za życzenia ! :multi:

misiaczku- golfik jest bardzo stary, jeszcze po Chrapce.
Milka zaczęła w tym roku marznąc, przy większych mrozach ratujemy się tym golfem, ale będę musiała pomyślec nad czymś z ortalionem.

dla zaglądających - urodzinowa Milka

w poniedziałek mam test z całego semestru z biologii (nienawidzę botaniki !), a cały dzisiejszy dzień mój organizm bronił się jak mógł przed nauką - boląca głowa lub sennosc, więc muszę się zmusic do uczenia, bo jutro będzie panika :roll:
pozdrawiam ! :)

Posted

Bardzo urodzinowa urodzinowa Milka! :loveu: Spóźnione sto lat dla suczki! ;)

No i powodzenia na teście z biologii :kciuki: , sama miałam taki niedawno i wiem co czujesz.
Z ciekawości spytam, w której jesteś klasie?

• 2 months later...
Posted

dziękujemy wszystkim ;)
despera, miło Cię widziec :) jeszcze raz przepraszam za zachowanie Milki, w życiu bym nie pomyślała, że tak będzie przeżywac spotkanie z Nesem !

zdjęcia wczorajszo-dzisiejsze

z Pumą

Posted

Tasza (tak, to ten mały szczyl z poprzednich postów ! )

chwilę później straciłyśmy piłkę.
bilans utopionych piłek :
- 2 w rzece
- 2 w morzu

:diabloti:

pozdrawiamy !

• 4 weeks later...
Posted

ariss, no tak jakoś wychodzi niestety :)

despera - właśnie na temat Ustronia w te wakacje jeszcze nic nie wiem, chociaż podejrzewam, że może się nie udac :)

to teraz się przyznam :
kiedy pisałam ostatniego posta w święta z Sambą było bardzo źle - babeszja. walczyliśmy długo i zaciekle - pokonaliśmy cholerstwo, przyplątało się inne, a mianowicie ropomacicze. Samba nie była sterylizowana do tej pory ze względu na słabe serducho. teraz była taka koniecznośc i troszeczkę nasze obawy się sprawdziły, bo wystraszyła wszystkich podczas zabiegu konkretnie. ale teraz z czystym sumieniem mogę powiedziec, że wszystko wróciło do normy, szwy już dawno zdjęte i psica jak nowa

psich zdjęc niestety nie mam, za to mam świeżutkie dzisiejsze zdjęcia końskie.
brzydkie technicznie te zdjęcia, ale nie było warunków do normalnego cykania – całe stado dzisiaj się o mnie otarło i ścisnęło mnie między sobą ze względu na muchy :/

przywitanie :razz:

na tarancie z lewej jeżdzę :)

Posted

Cześć! W końcu się pojawiłaś:multi: Rany, współczuję przeżyć z Sambą:shake: Dobrze że już w porządku!
Jak miło widzieć konikowe mordki:lol: Fajny ten twój tarancik, ten obok zresztą też:loveu:

Posted

despera - obaj są bardzo milusińscy :lol:

mam takie kłopoty z internetem, że dodaje ten post już czwaty raz :shake: mam nadzieję, że się uda.

:loveu::loveu:

i już koniec dzisiejszych końskich zdjęc :)
pozdrawiam !