basia bonnie Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 http://img181.imageshack.us/img181/131/psy087zcu6.jpg i do tego ta minka hihi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ariss Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 ona jak zawsze uśmiechnięta:loveu: http://img166.imageshack.us/img166/8439/psy017zfa9.jpg Quote
eria Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 witamy:multi::multi: co tak rzadko tu zaglądacie ???? :mad: Uśmiech od ucha do ucha na każdej focie:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Cześć :) Jak miło....Milunia :loveu: :loveu: długo was nie było. Quote
Paulina. Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Bo Milce niewiele do szczęścia potrzeba - spacer, piłka, ja i od razu się smile :loveu: Nie zaglądałyśmy długo, bo jakoś czasu i ochoty nie ma, w końcu wakacje przecież są :p Trochę się działo, byłam 2 tyg. na mazurach, na Litwie, zaliczyłam pierwszy poważniejszy spadek z konia... :razz: poszczekam na kijek może sam przypłynie... Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 uśmiechnięta mordka w szelkach:razz:Gass niestety nienawidzi,a takie fajne niektóre są:razz:ale dla mojego budżetu to może i lepiej:evil_lol: Quote
eria Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 dobrze że nic Ci się nie stało po tym upadku :roll: a takie szelki to pewnie długo schną :lol: ja to nigdy nie chciałam do moich psów,bo by były wiecznie uświnione ,ubłocone i mokre, obrożę to jednak łatwiej zachować w porządku:lol: Quote
Dzaga Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 http://img395.imageshack.us/img395/824/psy019zsh5.jpg szczekanie za kijkiem? skąd my to znamy. :razz: Quote
Paulina. Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='gassira']uśmiechnięta mordka w szelkach:razz:Gass niestety nienawidzi,a takie fajne niektóre są:razz:ale dla mojego budżetu to może i lepiej:evil_lol: Milka też chyba woli obroże, ale jak idziemy gdzieś dalej to wolę prowadzic ją w szelkach - mam większą kontrolę i w ogóle :razz: [quote name='eria']dobrze że nic Ci się nie stało po tym upadku :roll: a takie szelki to pewnie długo schną :lol: ja to nigdy nie chciałam do moich psów,bo by były wiecznie uświnione ,ubłocone i mokre, obrożę to jednak łatwiej zachować w porządku:lol: Klacz, na której jechałam stanęła dęba i spadłam na prawą stronę, trochę się poobcierałam i stłukłam nadgarstek, ale pobolał i przestał :p te lupinowe szelki mają tylko jedną warstwę taśmy i ogólnie w miare szybko schnią, a uświnione owszem są :lol: [quote name='Dzaga']szczekanie za kijkiem? skąd my to znamy. Szkoda, ze kijek słuchac nie chce :cool1: I wracam do pakowania - jutro wyjeżdzamy nad morze :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Miłego wyjazdu życzymy :) http://img201.imageshack.us/img201/2316/zzmr4.jpg Milunia cudowna :loveu: Quote
eria Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 i Wy też nad morze ? :loveu:ale ja Wam wszystkim zazdroszczę :placz: czekamy na dużo pięknych fot !!!! widzę że Milka ma znów nową obrożę :diabloti: Quote
Paulina. Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Dzięki Owieczko :loveu: Eria, obiecuje przywiesc duuużo fot ! A obroża ma już pare miesięcy :diabloti: Spadam, bo u nas buuuuurza.... :shake: Quote
eria Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 u nas dwie noce pod rząd były burze (takie całonocne :crazyeye:) , dziś narazie spokój.... Quote
ariss Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 ja to się cieszę,że moge z Wami pisać,bo 10km od działki 120 domów zniszczyło:crazyeye: a 40km dalej padał deszcz wielkości gęsich jaj:crazyeye: Quote
eria Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 gassira napisał(a):ja to się cieszę,że moge z Wami pisać,bo 10km od działki 120 domów zniszczyło:crazyeye: a 40km dalej padał deszcz wielkości gęsich jaj:crazyeye: :crazyeye::crazyeye: o bozeeeeeeeee !!!! Paulina czekamy na Was :loveu: !! Quote
Paulina. Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 I dobrze, ze sobie poszłam wtedy, bo prądu zaraz nie było :roll: Gass :crazyeye:, Ty masz chyba gdzieś niedaleko nas działkę? U nas aż takich zniszczeń nie było dzięki Bogu. Przejdzmy do przyjemniejszych rzeczy :loveu::loveu: morze nam zabrało piłkę i nie chciało wypluc :-( Quote
ariss Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 aaaaaaaaa........ja chce nad morze!!!!!!!!! Nie pamiętam nazwy tej wsi co tyle budynków rozwalonych:shake:,ale te jaja to podobno w Węgrowie spadały!U nas prądu 2 dni nie było:roll: Quote
Paulina. Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Ja też chcę nad morze ! Kocham morze o 7 rano jak chodziłyśmy z Milką na spacery :loveu: deszcz był okropny, ale chyba nie aż tak. Przynajmniej u mnie takie wielkie krople nie spadały. Jak się troche uspokoiło to wiozłam świnie do babci. Burza, a trzeba było przetransportowac wielką klatkę ze świniami owiniętą w ręczniki :roll: Quote
Czarna_Owieczka Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Fajna obroża :D http://img174.imageshack.us/img174/9316/karwiaumiechwu9.jpg słodka Milunia :loveu: Morze oddało piłkę? Quote
eria Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 ale fajne nadmorskie foty....zazdroszczeeeeee :lol: Quote
Paulina. Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Morze nie oddało piłki i kupiłam nową. I tak tamta kwalifikowała się do wymiany, ale miała wartosc sentymentalną :eviltong: Quote
eria Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 jak dobrze ze juz koniec wakacji, ludzie przestaną nad to morze jeździc i innych tym denerwować :evil_lol::evil_lol:wreszcie wrzesień:multi: fotki przecudne !!!!!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts