Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
ale ma mordke przeslodka :loveu: bardzo mi sie podoba:loveu:a jak kontakty z Milka:loveu:?

Mi też się ta mordzia podoba :loveu:
Z Milką w miare dobrze, muszę je wziąc na wspólny spacer - powinny się dogadac, bo Samba też lubi szlalec ;)

Posted

Dopiero przeczytałam o Sabie, przykro mi... Ale dobrze, że wzięliście Sambę, na pewno choć trochę wypełniła pustkę, nie wspomnę o korzyściach dla niej;) Fotki Milki cudne, stęskniłem się za jej plaskatą mordką:loveu: Pozdrawiam!!!

Posted

Dzaga napisał(a):
Gratulujemy :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale sliczne malenstwo
A skad ja masz?

Dziękuję.
Iza, pisałam wcześniej :razz:

despera napisał(a):
Dopiero przeczytałam o Sabie, przykro mi... Ale dobrze, że wzięliście Sambę, na pewno choć trochę wypełniła pustkę, nie wspomnę o korzyściach dla niej;) Fotki Milki cudne, stęskniłem się za jej plaskatą mordką:loveu: Pozdrawiam!!!

Oj Aga, dużo się zmieniło u nas odkąd ostatnio byłaś.... Fajnie Cię widziec :cool3:

gassira napisał(a):
ale śliczna jest:loveu:

Też tak uważam :loveu:

Posted

Dzięki dziewczęta :loveu:

Gass, ja już bym pewnie nie zajrzała,ale nocuje u koleżanki od Bruna. Własnie jesteśmy na etapie odrabiania geografii, jeszcze trzeba się z fizyki pouczyc, ale coś nam słabo idzie :cool1:
Odeśpię jutro na niemieckim :evil_lol:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Dzięki dziewczęta :loveu:

Gass, ja już bym pewnie nie zajrzała,ale nocuje u koleżanki od Bruna. Własnie jesteśmy na etapie odrabiania geografii, jeszcze trzeba się z fizyki pouczyc, ale coś nam słabo idzie :cool1:
Odeśpię jutro na niemieckim :evil_lol:

błaahhahahaha....nie uczcie się już:crazyeye::evil_lol:teraz pora na jakieś szaleństwa:eviltong:

Posted

gassira napisał(a):
błaahhahahaha....nie uczcie się już:crazyeye::evil_lol:teraz pora na jakieś szaleństwa:eviltong:

Juź poszalałyśmy :cool1: Brunera juz wymolestowałam :eviltong:
Ale przypomiała nam się jutrzejsza kartkówka :roll:

Posted

Gassira, Iza, Owieczka - :loveu::loveu:

Despera - byłyśmy już kilka razy na spacerze wszystko ok, ale w domu Milka zamienia się w małą terrorystkę....

Jedyne wspólne zdjęcie

I efekt sobotnich zakupów w Kakadu :oops:

Pizza :razz:

I Frytka Szczotka :evil_lol:

Musze siedziec w domu, bo mam zapalenie ucha..... :shake: