Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!! Jakie cudne foty:loveu: Pięknie tam na tej waszej wsi... A Milcia jak zwykle urocza:loveu: Tyle zdjęć mi sie podoba, że nie zacytuję żadnego, za dużo roboty:evil_lol: Pozdrawiamy:multi:

Posted

[quote name='eria']oj jakie śliczne radosne wiosenne fotki :loveu::loveu:
a avek bardzo ładnie się prezentuje :)

[quote name='Dzaga']Bardzo łądnie :loveu:

Dziękooowac :loveu::loveu: :p

[quote name='despera']Cześć!! Jakie cudne foty:loveu: Pięknie tam na tej waszej wsi... A Milcia jak zwykle urocza:loveu: Tyle zdjęć mi sie podoba, że nie zacytuję żadnego, za dużo roboty:evil_lol: Pozdrawiamy:multi:

Hej ! Twoje lenistwo znowu się objawiło? :evil_lol:

[quote name='gassira']Witam w tą paskudną pogodę!!!!:loveu::roll:

Hej :loveu: A pogoda okropna :shake: Mogłoby juz byc cały czas tak ładnie jak ostatnio....

Koparka :grins::grins:

Powoli się zaczyna okres błotnego psa i przynoszenia piaskownicy do domu :roll::evil_lol:

Posted

Jaka fajna kopareczka:loveu: Piaskownica w domu, mówisz... A Nes wczoraj zaliczył kałużę, stawik i błoto na polu:diabloti: A może jakie sabinkowe fotki:cool3:
Pozdrawiamy!

Posted

[quote name='eria']co ja mam powiedzieć ? :evil_lol::shake::placz:

Duży piesek dużo piachu, mały piesek mało piachu...
Trzeba kochac i sprzątac.. :cool1:

[quote name='Izabela124.']Heja
Widze, ze twoj psior tez lubi bawic sie w koparke, buziaczki

Ano lubi, jak widac :eviltong:

[quote name='basia bonnie']http://img201.imageshack.us/img201/8337/lub007wp3.jpg
co za piękny uśmiech :loveu: :loveu: :loveu:

http://img260.imageshack.us/img260/5773/lub025hr7.jpg
zaraz do piekła się dokopie :diabloti:

Obawiam się, ze już dawno się dokopała :evil_lol:

[quote name='Izabela124.']Przyszlam zyczyc milego dzionka

Dziękuję - był miły :loveu:

[quote name='despera']Jaka fajna kopareczka:loveu: Piaskownica w domu, mówisz... A Nes wczoraj zaliczył kałużę, stawik i błoto na polu:diabloti: A może jakie sabinkowe fotki:cool3:
Pozdrawiamy!

Mówisz, masz.... :loveu:

Może w jakiś ładny, ciepły dzień pofocę Rudą w plenerze - nózki coraz lepiej, tabletki na stawy dla seniorów pomagają :razz:

A Miuśka wczoraj wróciła ze spaceru z kleszczem :angryy:
Byłam u weta, kupiłam spray, bo na kiltixa jeszcze za wcześnie chyba...

Posted

[quote name='Izabela124.']http://img517.imageshack.us/img517/9752/piesy020bb3.jpg Ale sliczna mordusia

Przede wszystkim kochana :loveu:

[quote name='gassira']a gdzie foteczki maleństwa:mad:

Maleństwa był ostatnio przesyt, teraz czas na Rudą :p

[quote name='despera']Z kleszczem? Już? No ładnie... Chociaż w sumie u nas wczoraj ksiądz zabił facetowi komara na czole:evil_lol: Wiosna:loveu:
Sabinka słodziutka:loveu:

Ach, to globalne ocieplenie :roll:
jak dla mnie to juz może byc ta wiosna :loveu:

[quote name='Izabela124.']Przyszlam sie przywitac

Hej :lol:

Dzisiejszy Sab :loveu: Niestety zdjęcia marne...

Posted

ale fajne spacerkowe fotki :loveu:

na żadnym z 'naszych' psiaków z ekipy spacerowej jeszcze kleszcza nie znaleźliśmy więc jeszcze się nie zabezpieczamy:lol: jak któreś psisko złapie pasożyta to od razu biegniem do weta .I to w tym sezonie koniec z kiltixem bo w zeszłym w ogóle nie działał :cool1: do tego obroża niewygodna jak pies latem codziennie pływa, trzeba zdejmowac do wody.. Więc będą kropelki na grzbiecik :eviltong:

Posted

eria napisał(a):
ojej.... no właśnie dlatego nie zabieramy piłki na sznurku do parku. Ona jest przeznaczona tylko do biegania po bezdrzewnym terenie:razz:

A my własnie zawsze tam rzucamy, na tej łące jest tylko jedna nieszczęsna topola.
Musiałam odprowadzic psy do domu i wrócic ratowac piłkę :evil_lol:

eria napisał(a):
ale fajne spacerkowe fotki :loveu:

na żadnym z 'naszych' psiaków z ekipy spacerowej jeszcze kleszcza nie znaleźliśmy więc jeszcze się nie zabezpieczamy:lol: jak któreś psisko złapie pasożyta to od razu biegniem do weta .I to w tym sezonie koniec z kiltixem bo w zeszłym w ogóle nie działał :cool1: do tego obroża niewygodna jak pies latem codziennie pływa, trzeba zdejmowac do wody.. Więc będą kropelki na grzbiecik :eviltong:

A my z działania kiltixa byłyśmy zadowolone... ale tak jak mówisz, troche to niewygodne, chociaż ja zawsze starałam się go Milce zdejmowac zanim wlazła do wody. Gorsze jest to, ze my mamy skłonności do gubienia i jednego w tamtym roku zgubiłyśmy i trzeba było bulic na drugiego :roll:

A w kropelkach denerwuje mnie to, ze trzeba często zakraplac :razz:

Posted

[quote name='eria']mam dwa domy obok weta więc z kropelkami nie będzie problemu :lol:

No i pewnie sama będziesz pracowac u weta, więc tymbardziej :lol:
U nas też problemu nie będzie, ale nie lubie tak latac..
Narazie kupilam spray, ale na lato trzeba się będzie zaopatrzyc :razz:

[quote name='despera']Cześć:)
http://img211.imageshack.us/img211/1958/psy039wk7.jpg świetna fotka:loveu:
A przepraszam bardzo psy z drzew nie potrafią aportować?:evil_lol: Nes pewnie by próbował:evil_lol: Paulina już sie nie dziwię że ty już tyle kontuzji miałaś:eviltong:

Wiesz, z topoli akurat nie, bo wzrost im w tym nie pomaga. Mi z resztą też, musiałam patykami strącac :eviltong:
Hah, ja się dziwie, ze się jeszcze nie zabiłam :evil_lol::evil_lol: