eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 to miałyście spacer przygodowy :eviltong: moje też by pogoniły kotecka ,ale na smyczy były :evil_lol: w tym miejscu sobie wyobraź że moje psy w sumie ważą tyle co ja i są oba cholernie silne :evil_lol::evil_lol: czekamy na fotki - nie ma co obrabiać - wyostrzyć i obramkować w PS nietrudno Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 U nas się po łąkach błąkał jakis.. uciekł na drzewo ;) A Milka tylko ponad 10 kilo waży ale jakby się uparła to siły by miała tyle co Kreoś :evil_lol: No własnie o to mi chodzi - i za chiny nie moge dojsc jak to zrobic :oops::roll: Quote
basia bonnie Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :hand: Zdjęcie bardzo ładne:loveu::thumbs: Quote
Chefrenek Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Paulinaaa napisał(a):U nas się po łąkach błąkał jakis.. uciekł na drzewo ;) A Milka tylko ponad 10 kilo waży ale jakby się uparła to siły by miała tyle co Kreoś :evil_lol: No własnie o to mi chodzi - i za chiny nie moge dojsc jak to zrobic :oops::roll: Robisz tak. Adjust> sharpen (dostosuj>wyostrz), image>add border (obraz>dodaj obramowanie) Quote
despera Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wpadłam żebyś mogła poględzić że znowu za często przychodzę:diabloti: Fajna kropelka:loveu: Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='basia bonnie']:hand: Zdjęcie bardzo ładne:loveu::thumbs: Dziękuję :loveu: [quote name='Chefrenek']Robisz tak. Adjust> sharpen (dostosuj>wyostrz), image>add border (obraz>dodaj obramowanie) Dzięki, juz cos zaczęlam kombinowac :lol: [quote name='despera']Wpadłam żebyś mogła poględzić że znowu za często przychodzę:diabloti: Fajna kropelka:loveu: I znowu Ty? :crazyeye: Miło, ze jesteś :diabloti: :loveu: Moje pierwsze wypocinki : Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 kurcze byłoby boskie bez tej lampy :shake: , kolumna w takim samym kadrze, ale bez lampy:cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mi się zdjęcie kolumny bardzo podoba :cool3: a ta kropelka na poprzedniej stronie...śliczne :D Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 eria napisał(a):kurcze byłoby boskie bez tej lampy :shake: , kolumna w takim samym kadrze, ale bez lampy:cool3: Mówisz? Kurcze, mi się podobało z tą lampą, bo myślałam, ze jak będzie sama kolumna to będzie pusto.. Ale moze masz i rację. Czarna_Owieczka napisał(a):Mi się zdjęcie kolumny bardzo podoba :cool3: a ta kropelka na poprzedniej stronie...śliczne :D Dzięki Owieczkoo :loveu: Quote
Paulina. Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie wyszło tak jak chciałam... Po lewej my friends.. Resztki jutro ! Dobranoc :loveu: Dzięki Chefrenkowa! Quote
eria Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 http://img145.imageshack.us/img145/9413/piesy009zmct5.jpg jest to ciekawe, trzeba przyznać ! bardzo lubię odbicia w wodzie:) Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 jestem,czytać czasu nie mam:oops:,ale foty widziałam a jak czas pozwoli to zaległości nadrobię:eviltong: Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='eria']http://img145.imageshack.us/img145/9413/piesy009zmct5.jpg jest to ciekawe, trzeba przyznać ! bardzo lubię odbicia w wodzie:) Dziękuje ! Mi się w sumie podoba, ale cus się słabo odbiło ;) [quote name='gassira']jestem,czytać czasu nie mam:oops:,ale foty widziałam a jak czas pozwoli to zaległości nadrobię:eviltong: Kobieto, Ty nawet czasu o 2 w nocy nie masz? :evil_lol: :loveu:/ [quote name='Medorowa']Doberek :p Hej ! :lol: Biedny kunik :loveu: I juz te gorsze resztki... A tu juz beznadziejnie obcięłam napis na choince... Quote
ariss Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 no nie mam bo chwile wcześniej wróciłam do domu i padnięta byłam;):roll: Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 gassira napisał(a):no nie mam bo chwile wcześniej wróciłam do domu i padnięta byłam;):roll: Rozumiem ;) olekg18 napisał(a):Heeej:) Fajne foteczki A łyżka na to niemożliwe! :-o Jesteś miły... hmm ;) Quote
Paulina. Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Dzisiaj jest śliczna pogoda, mam dla was zdjęcia z rannego spaceru i lecę dalej walczyc z moim pokojem. Przemeblowałam dzisiaj, ale chyba cuś mi się to nie podoba i chyba będzie tak jak było.. :roll: Miałam okna umyc, ale moze się wymigam, bo juz ciemno :evil_lol: A tutaj niby zdjęcie nieudane(nie wyłączyłam ustawien do makro) ale mi się podoba ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://img91.imageshack.us/img91/231/piesy006zmfj5.jpg Milunia :loveu: boberek mały :loveu: Quote
eria Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 heheh ile razy ja chce zrobić makro a mi któraś łajza wlezie w kadr :evil_lol::evil_lol: ale fajnie wyszło ! http://img91.imageshack.us/img91/9976/piesy012zmsf6.jpg Tu mi się Milcia podoba :loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Uff, wkońcu skończyłam sprzątac :multi: [quote name='Czarna_Owieczka']http://img91.imageshack.us/img91/231/piesy006zmfj5.jpg Milunia :loveu: boberek mały :loveu: Zobacz nizej co takie bobery wyprawiają :cool1: [quote name='eria']heheh ile razy ja chce zrobić makro a mi któraś łajza wlezie w kadr :evil_lol::evil_lol: ale fajnie wyszło ! no bo przeciez jak jakis badyl moze byc ważniejszy od pieseczka :loveu: :evil_lol: To co Milka zawsze przynosi na szelkach... Nasz mostek. Zawsze jak na nim przechodzę to się modlę, zeby w tej własnie chwili się nie zawalił :evil_lol: No i juz specjalnie dla owieczki Boberki zmodernizowały swój wodospad ....a drzewo się w końcu przewróciło Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Wyobraź sobie ten "oset" nie tylko na szelkach ale na psich kudłatych łapach.....:shake: Mamy podobne wodospady, przed lasem :cool3: ale dziękujemy za zdjęcie specjalnie dla nas :loveu: Quote
Paulina. Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Owieczka, nawet nie chcę sobie wyobrażac jak wygląda wyciąganie tych rzepów z gęstego futra :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 a co dopiero loczków :cool3: (na łapach szczególnie łokciach Blaki ma gęste loki) ja już przyzwyczaiłam się że mój pies wraca ze spaceru w nasionkach, rzepach i całej reszcie śmieci :lol: później tylko siedzę i dłubie. Quote
Recommended Posts