Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to miałyście spacer przygodowy :eviltong: moje też by pogoniły kotecka ,ale na smyczy były :evil_lol: w tym miejscu sobie wyobraź że moje psy w sumie ważą tyle co ja i są oba cholernie silne :evil_lol::evil_lol:

czekamy na fotki - nie ma co obrabiać - wyostrzyć i obramkować w PS nietrudno

Posted

U nas się po łąkach błąkał jakis.. uciekł na drzewo ;)
A Milka tylko ponad 10 kilo waży ale jakby się uparła to siły by miała tyle co Kreoś :evil_lol:

No własnie o to mi chodzi - i za chiny nie moge dojsc jak to zrobic :oops::roll:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
U nas się po łąkach błąkał jakis.. uciekł na drzewo ;)
A Milka tylko ponad 10 kilo waży ale jakby się uparła to siły by miała tyle co Kreoś :evil_lol:

No własnie o to mi chodzi - i za chiny nie moge dojsc jak to zrobic :oops::roll:

Robisz tak. Adjust> sharpen (dostosuj>wyostrz), image>add border (obraz>dodaj obramowanie)

Posted

[quote name='basia bonnie']:hand:

Zdjęcie bardzo ładne:loveu::thumbs:

Dziękuję :loveu:

[quote name='Chefrenek']Robisz tak. Adjust> sharpen (dostosuj>wyostrz), image>add border (obraz>dodaj obramowanie)

Dzięki, juz cos zaczęlam kombinowac :lol:

[quote name='despera']Wpadłam żebyś mogła poględzić że znowu za często przychodzę:diabloti: Fajna kropelka:loveu:

I znowu Ty? :crazyeye: Miło, ze jesteś :diabloti: :loveu:

Moje pierwsze wypocinki :

Posted

eria napisał(a):
kurcze byłoby boskie bez tej lampy :shake: , kolumna w takim samym kadrze, ale bez lampy:cool3:

Mówisz? Kurcze, mi się podobało z tą lampą, bo myślałam, ze jak będzie sama kolumna to będzie pusto.. Ale moze masz i rację.

Czarna_Owieczka napisał(a):
Mi się zdjęcie kolumny bardzo podoba :cool3: a ta kropelka na poprzedniej stronie...śliczne :D

Dzięki Owieczkoo :loveu:

Posted

[quote name='eria']http://img145.imageshack.us/img145/9413/piesy009zmct5.jpg
jest to ciekawe, trzeba przyznać ! bardzo lubię odbicia w wodzie:)

Dziękuje ! Mi się w sumie podoba, ale cus się słabo odbiło ;)

[quote name='gassira']jestem,czytać czasu nie mam:oops:,ale foty widziałam a jak czas pozwoli to zaległości nadrobię:eviltong:

Kobieto, Ty nawet czasu o 2 w nocy nie masz? :evil_lol:
:loveu:/

[quote name='Medorowa']Doberek :p

Hej ! :lol:

Biedny kunik :loveu:

I juz te gorsze resztki...

A tu juz beznadziejnie obcięłam napis na choince...

Posted

gassira napisał(a):
no nie mam bo chwile wcześniej wróciłam do domu i padnięta byłam;):roll:

Rozumiem ;)

olekg18 napisał(a):
Heeej:)
Fajne foteczki

A łyżka na to niemożliwe! :-o
Jesteś miły... hmm ;)

Posted

Dzisiaj jest śliczna pogoda, mam dla was zdjęcia z rannego spaceru i lecę dalej walczyc z moim pokojem.
Przemeblowałam dzisiaj, ale chyba cuś mi się to nie podoba i chyba będzie tak jak było.. :roll:
Miałam okna umyc, ale moze się wymigam, bo juz ciemno :evil_lol:

A tutaj niby zdjęcie nieudane(nie wyłączyłam ustawien do makro) ale mi się podoba ;)

Posted

Uff, wkońcu skończyłam sprzątac :multi:

[quote name='Czarna_Owieczka']http://img91.imageshack.us/img91/231/piesy006zmfj5.jpg
Milunia :loveu: boberek mały :loveu:

Zobacz nizej co takie bobery wyprawiają :cool1:

[quote name='eria']heheh ile razy ja chce zrobić makro a mi któraś łajza wlezie w kadr :evil_lol::evil_lol:
ale fajnie wyszło !

no bo przeciez jak jakis badyl moze byc ważniejszy od pieseczka :loveu: :evil_lol:

To co Milka zawsze przynosi na szelkach...

Nasz mostek. Zawsze jak na nim przechodzę to się modlę, zeby w tej własnie chwili się nie zawalił :evil_lol:

No i juz specjalnie dla owieczki
Boberki zmodernizowały swój wodospad

....a drzewo się w końcu przewróciło

Posted

a co dopiero loczków :cool3: (na łapach szczególnie łokciach Blaki ma gęste loki) ja już przyzwyczaiłam się że mój pies wraca ze spaceru w nasionkach, rzepach i całej reszcie śmieci :lol: później tylko siedzę i dłubie.