Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć:multi: I gdzie te fotki:mad: Paulina, nieładnie, nawet nie przywitałaś nowej imienniczki:shake::eviltong:
A co do Sabusi-może lepiej zróbcie te badania, nawet jak jej przejdzie, tak dla pewności... Wymiziaj obie plaskatki:loveu:

Posted

am-elle napisał(a):
cześć.... chcemy się przedstawić... ja mam na imię Kasia a moja suczka to Milka :lol:.....ślicznie tu macie i tyle pięknych fotek.Będziemy zaglądać.

Czesc Kasiu :lol: Miło, ze wpadłas ! Zaraz i ja polecę obejrzec Twoją krówkę :cool3:

Własnie wrócilismy ze wsi, chociaz za duzo sobie nie połaziłysmy bo się zrobiło ciemno jak.... :roll:

Najpierw wczorajsza Sabinda

Ciemne..

Dobra to takie lepsze, bo musiałam szybko :lol:
Milunia czeka az jej się ugotuje kolacyjka- wątróbka i ryżyk :loveu:

Posted

despera napisał(a):
Cześć:multi: I gdzie te fotki:mad: Paulina, nieładnie, nawet nie przywitałaś nowej imienniczki:shake::eviltong:
A co do Sabusi-może lepiej zróbcie te badania, nawet jak jej przejdzie, tak dla pewności... Wymiziaj obie plaskatki:loveu:

No juś wstawiam..
Kurde mam nadzieję, ze jeszcze Cie nie wywalili z kawiarenki :oops:

Przywitałam juz Kasię !

Zrobimy, zrobimy.. martwię się trochę..

Edit...
No, widzę, ze juz zobaczyłas zdjęcia, ja zaraz lecę do łozia, bo strrrrasznie zmarzłam :roll: Obejrzę sobie Tylko mnie kochaj...

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
W ciemnościach w takich okolicach leśno-podmokłych chodzisz ?
ja to bym, się bała że jakiś potworek z krzaków wyleci :evil_lol:
http://img146.imageshack.us/img146/2272/piesy005qc8.jpg
buuu...

Poszłysmy to było jasno.. dopiero jak zrobiłam zdjęcia to stwierdziłam, ze jakies takie ciemne.. :oops:
Ogólnie to się nie bałam, bo tam puste pola, pózniej jak wracałałysmy na działkę jedyną drogą w lesie, to juz trochi..

Mam dla Was domowe zdjęcia i chyba pojedziemy na działkę..

Proszę nie dzwonic pod mój nr tel :evil_lol::roll:

Saba zjada mi śniadanie!!

Pozdr !!

Posted

Miło mi że się do mnie odezwałaś:lol: twoja Milunia jest taka fotogeniczna... szok.... piękne zdjęcia i te domowe i te "ciemne" -taakieeee nastrojowe.... widzę że Milka też uwielbia skarpetki:evil_lol: oooo to obie tak mają:evil_lol:

Posted

Chciałabym Was poinformowac, iz straciłam głos i wszystko mnie boli..:roll:
To chyba po tych wczorajszych wycieczkach.. Więc dzisiaj tylko chodziłysmy po naszym własnym osobistym lesie i działeczce..
Więc lecę się grzac do łozia.. tylko psu jesc dam, bo sniadania nie zjadła :diabloti:

am-elle napisał(a):
Miło mi że się do mnie odezwałaś:lol: twoja Milunia jest taka fotogeniczna... szok.... piękne zdjęcia i te domowe i te "ciemne" -taakieeee nastrojowe.... widzę że Milka też uwielbia skarpetki:evil_lol: oooo to obie tak mają:evil_lol:

Haha, dziękujemy, fotogeniczna jest tylko jak ją przymusze :cool1:
Pusta skarpetka jest bee, ale skarpetka z piłką w środku? To jest co to krówki lubią najbardziej :lol:

To buldożki są takie duże czy boksery takie małe ? bo mi sie wydawało że jest większa różnica wzrostu między tymi rasami :oops:
http://img152.imageshack.us/img152/4096/piesy010mx3.jpg

Bo jest róznica ;) Milka jest mniumnia w porównianiu do prawdziwego boksera..
A Saba na zdjęciu schyla się do miski i ma ugięte łapy i w ogóle jest trochę oszukana, bo jest dosyc mała :razz:

Posted

Dodalam wczesniej zdjęcia, i się nie zapisało :angryy:
Więc cierpliwie dodam jeszcze raz....

Znalazłyśmy śnieg, który się jeszcze nie roztopił :multi:

Pan Bałwanek pozdrawia wszystkich !!

Posted

Chefrenek napisał(a):
jejciu, śnieg. Aż mi się zimno zrobiło.

U Was tez pewnie śniegu niet? U nas tylko na wsi się kawałeczek ostał...
Przesyłamy ciepłe pozdrowienia! ;)

Śliczna Milunia :loveu:
Pozdrawiamy was i Pana Bałwanka :lol:

:loveu:
Pana Bałwanka juz nie ma :placz:
Zgadnij kto go rozwalił....

Posted

Pimpek, dzięki ;) Ostatnio był przód, a tył jest tak samo atrakcyjny :lol:

Bałwanka, to Paulina między innymi robiła, a zepsuł go kto inny :roll: :P
Despera, chyba nie da się zrobic nic z tymi zdjęciami? A ja tak je chciałam zobaczyc :placz:
Moze jak będziesz następnym razem to wyślij je do mnie na meila co?
paulinqaa1@wp.pl

Dogo to w ogóle ostatnio przechodzi samo siebie, ale mam nadzieję, ze niedługo będzie lepiej :shake:

Lecę z psem, bo ostatnio naszym zajęciem jest spanie - cos nie bardzo się czuje..

Pozdrawiam! :loveu:

Posted

Ty widziałaś ?
"Nowy serwer już jest !!! Ale dzisiaj w nocy planowana jest jeszcze kilkugodzinna przerwa, aby dokładnie go skonfigurować."
Wreszcie to zrobili, juuuuuuupi !:multi:

Posted

Widziałam, widziałam :cool3:
Tylko mam problem.. jak tak śmiga, to znowu będe siedziec zamiast wiąsc się za cos poządnego :shake:

Macie jedno zdjęcie na zachętę i lecę na angielski... :cool3:

Rzucisz?