Paulina. Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Hej :multi: Oczy ma wielkasnie w porównaniu do ludzkich, az się sama zdziwiłam.. A tak apropo oczu, przypomiało mi się.. W wakacje spotkałam kolegę, który jeszcze nie widział Milki... Popatrzył się na jej mordkę i z takim przekonaniem " To dziewczynka.." Nie zaglądał pod podwozie i w ogóle, więc ja "a czemu tak myślisz?" "Bo ma ładne oczy... " :lol: Toc ona śpi w łozku.. tylko nie w nocy! Do końca zycia będą mi wypominac :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Dobry! ;) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;) Quote
despera Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Hejooo:loveu: Co tu taka cisza? Paulina chyba się nie uczysz?:evil_lol: Co do zaglądania pod podwozie, przypomniała mi się sytuacja z prosektorium:diabloti: Staliśmy z koleżanką i kolegą przy szkielecie byka(jeszcze wtedy nie wiedziałyśmy, że to samiec), kolega chcąc nas sprawdzić, spytał o płeć. Niewiele myśląc zerknęłam mu pod ogon(od strony brzucha)-chciałam sprawdzić, czy ma szeroką, czy wąską miednicę, i powiedziałam, że byk:p Koleżanka dostała takiego ataku śmiechu, że nie mogła się uspokoić:evil_lol: Cały czas mi wypomina, że na szkielecie sprawdzałam płeć "między nogami":evil_lol: Czekam na fotki!! I pozdrawiam:multi: Quote
eria Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 buhaj czy wołek ???????????????? :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Paulina. Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 despera napisał(a):Hejooo:loveu: Co tu taka cisza? Paulina chyba się nie uczysz?:evil_lol: Co do zaglądania pod podwozie, przypomniała mi się sytuacja z prosektorium:diabloti: Staliśmy z koleżanką i kolegą przy szkielecie byka(jeszcze wtedy nie wiedziałyśmy, że to samiec), kolega chcąc nas sprawdzić, spytał o płeć. Niewiele myśląc zerknęłam mu pod ogon(od strony brzucha)-chciałam sprawdzić, czy ma szeroką, czy wąską miednicę, i powiedziałam, że byk:p Koleżanka dostała takiego ataku śmiechu, że nie mogła się uspokoić:evil_lol: Cały czas mi wypomina, że na szkielecie sprawdzałam płeć "między nogami":evil_lol: Czekam na fotki!! I pozdrawiam:multi: Cisza, bo nie ma Ciebie i nie ma z kim gadac :lol: A wes mnie nie denerwuj z tym uczeniem.. mam dosc. Dostałam pałę z polaka(w sumie to chyba pierwszy raz z tego przedmiotu..:oops:), a jak ją dzisiaj poprawiłam to dostałam 2:shake: ALe macie fajnie, prosektoria, byki, a my pewnie tylko ze 2 żaby w zalewie, wypchane ptaki i szkielet człowieka:placz: A rogów nie miał? :diabloti: Czarna_Owieczka napisał(a):Dobry! ;) Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia ;) Dziękujemy :loveu: eria napisał(a):buhaj czy wołek ???????????????? :diabloti::diabloti::diabloti: Mamo... co to jest buhaj? :oops::oops::oops: Quote
eria Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 buhaj=byk z jajami :diabloti:a wołek bez jaj :diabloti: Quote
Paulina. Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Aaa.. to całkowicie zmienia postac rzeczy :diabloti: Czyli, ze kastrowany tak? Quote
Paulina. Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Milka łyknęła Denta stix w całosci.. i nie zwymiotowała :roll: Rozpuści jej się to? Trochę przememłała.. :shake: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Juz jest ok.. A u nas jest słoneczko, a u nas jest słoneczko :bigcool::bigcool::bigcool: I chyba korzystając ze sposobu Despery weżmiemy aparat i polecimy na ranny spacerek... Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 czekamy na fotki z tego spacerku, nasze poranne ślicznie wyszły,bo słonko świecilo :loveu: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Wróciłysmy, mamy dla Was foteczki i lecimy, bo muszę sprzątac, bo niedługo goście przychodzą... :roll: Nareszcie błękit :loveu: Tez chcialam miec zdjęcia psa na drzewie, a ze z własniej woli nie chciała wejsc, to jej zabrałam patyk i połozyłam na drzewie :oops: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Robota boberków.. nigdy ich spotkac nie mozemy, ale ich robotę mamy udokumentowaną, bo prawie na każdym spacerze robimy zdjęcia.. Z dzisiaj.. Wodospad - tama.. I Milupa, która odzyskała swój patyk :p I chyba wsiooo :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://img339.imageshack.us/img339/1458/piesy021zmianakp6.jpg Super! :D :D :loveu: Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 [quote name='Medorowa']Ale jej ślicznie w tych szelach:p:p Heh, ładnemu to we wszystkim ładnie :lol: Dzieki :razz: [quote name='Czarna_Owieczka']http://img339.imageshack.us/img339/1458/piesy021zmianakp6.jpg Super! :D :D :loveu: Dzieki, kombinowałam trochę w corelu... :p Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paulinaaa napisał(a):Heh, ładnemu to we wszystkim ładnie :lol: Dzieki :razz: też prawda;):loveu: Quote
Chefrenek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paulinaaa napisał(a):Heh, ładnemu to we wszystkim ładnie :lol: Dzieki :razz: Dzieki, kombinowałam trochę w corelu... :p Wycentruj to zdjęcie tzn. przytnij tak by uciąć tą trawę z lewej strony i będzie bomba.;) Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Medorowa napisał(a):też prawda;):loveu: A szczególnie ładnie to w niebieskim nie? :cool3: Chefrenek napisał(a):Wycentruj to zdjęcie tzn. przytnij tak by uciąć tą trawę z lewej strony i będzie bomba.;) Zrobiłam tak na początku, ale stwierdziłam, ze jakies malutkie i wąziutkie to zdjęcie i zostawiłam tak.. :oops: ;) Quote
Chefrenek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 A powinno się powiększyć po przycięciu. Wyślij mi na maila to Ci zrobię. Tylko nie obrobione proszę. chefrenek@wp.pl Quote
Paulina. Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 No, rzeczywiscie teraz bomba :loveu: Dzięki Klaudia :p A jak zrobiłas tą ramkę? Bo jeszcze do tego nie doszłam :oops: Quote
eria Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 http://img213.imageshack.us/img213/4818/piesy022bq1.jpg drzewołaz :loveu::evil_lol: zdolniachy z tych bobrów ;) Chefrenek w którym programie masz taką opcję (adjust->add border), bo własnie przeszukuję photoshopa,photofiltre i corel paint shop pro i nie znalazłam Quote
Recommended Posts