Madzik93 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Juz nie chodzi o samą kase ale... rodzice :roll: Quote
Paulina. Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Medorowa napisał(a):Widziałam dużo ślicznych foteczek:multi: Cieszymy się z Twej obecnosci :multi: Madzik93 napisał(a):Jest słodziutka i nikt mi nie powie ze nie :diabloti: No nikt Ci nie będzie zaprzeczał.. Ale nie tylko ze słodkosci pies zyje :cool1: Chefrenek napisał(a):Madzik zawsze można zbierać kasę. Madzik93 napisał(a):Juz nie chodzi o samą kase ale... rodzice :roll: Chefrenek ma rację, a ja jeszcze dodam od siebie, ze jakbys sama nazbierała taką kasę to rodzice powinni się zgodzic. Jak nie teraz to kiedys, bo zostaje jeszcze kwestia drugiego psa ;) Powiem Ci, ze ja na moją pierwszą bulwę sama nazbierałam.. A miałam lat około 10 :oops: Były tańsze i "lepsze" ratlerki i inne chude maleństwa, ale ja chciałam albo bernardyna albo bulwę. Zadnego innego :diabloti: Chciec to móc. Teraz mam juz drugą bulwę.. :loveu: Wróciłam ze szkoły,rodzinka pojechała na wies, a ja zostałam razem z psem. Jak ja nie jade to pies tez nie. Nikt się nim nie zainteresuje, a pies się sam nie wybiega :roll: Pozdrawiam! Quote
despera Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Oj, a Ty teraz na zajeciach? No to uczyc się, a nie po dogo latac! :cool1:No co, Worda umiem obsługiwać... Chyba:diabloti: Co do wymarzonych psów, ja zakochałam się w sznaucerach olbrzymach, jak tylko zobaczyłam taką bestyjkę w książce(tamten pies był kopiowany ale to szczegół:evil_lol:), jak szukałam psa, byłam przed osiemnastką, więc to taki prezencik;) I mimo "drobnych" nesikowych wad mogę powiedzieć-tylko sznaucer!!!:loveu: Ok, rozpisałam się, wybaczcie:oops: Może jakieś zdjęcia by się przydały...? Mogą być po weekendzie, bo wpadnę chyba dopiero w środę:evil_lol: Pozdrowionka:multi: Quote
Paulina. Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 despera napisał(a):No co, Worda umiem obsługiwać... Chyba:diabloti: Co do wymarzonych psów, ja zakochałam się w sznaucerach olbrzymach, jak tylko zobaczyłam taką bestyjkę w książce(tamten pies był kopiowany ale to szczegół:evil_lol:), jak szukałam psa, byłam przed osiemnastką, więc to taki prezencik;) I mimo "drobnych" nesikowych wad mogę powiedzieć-tylko sznaucer!!!:loveu: Ok, rozpisałam się, wybaczcie:oops: Może jakieś zdjęcia by się przydały...? Mogą być po weekendzie, bo wpadnę chyba dopiero w środę:evil_lol: Pozdrowionka:multi: Uczycie się Worda? Oj... to będe musiała powaznie pomyślec nad weterynarią.. bo tez umiem go obsługiwac :diabloti: Mi się jeszcze marzy jakis duzy fafluniec np. shar pei albo bordog.. szczytem marzen jest dog błękitny :loveu: Ja w sumie jak sobie wybrałam rasę, to byłam jeszcze niezły dzieciak.. ale jakos przetrzymalismy wszyscy. Wiadomo,ze w wieku 10 lat nie byłam odpowiedzialna za psa :roll: I tez powiem - tylko bulwa! Jak szukalismy następnego psa to miał byc własnie sharpek albo golden. Było postanowione.. Tia.. tylko czemu ja mam znowu buldozka? :loveu: Ok to będa po weekendzie. Moze jutro jak będzie ok pogoda wezme aparat na wiochę... Czemu dopiero w srodę? Z kim będe gadac o zyciu? :placz: Quote
Medorowa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ha ha, to znowu ja:lol!::lol!::lol!::lol!: Quote
Paulina. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 [quote name='Werka']Część Paulaaaa:) Częśc Werkaaa ! [quote name='Medorowa']Ha ha, to znowu ja:lol!::lol!::lol!::lol!: Hellą, dobra duszooo :loveu: Jak tam malutka? Quote
Chefrenek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Jaka malutka? Medorowa, czy ja o czymś nie wiem? Quote
Paulina. Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Chefrenek napisał(a):Jaka malutka? Medorowa, czy ja o czymś nie wiem? Ja powiem, ja powiem! Medorowa znalazła wychudzoną bokserkę, a ze nie mogła jej zatrzymac to znalazła jej nowy domek :loveu::loveu::loveu: Historia jak z moją Sabinką... Quote
Paulina. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Millencja znowu pozdrawia jesiennie! Quote
Paulina. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 A Sabunia chciała potwierdzic, ze chciec to móc. Mozna nawet zmiescic się w 2 razy mniejszym legowisku... Quote
Czarna_Owieczka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Śliczne fotki w liściach :loveu: Saba wcisnęła sie w buldożkowe legowisko? :crazyeye: Quote
Chefrenek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Paulina czy Chrapcia albo Milka nie miały problemu z podniebieniem? Quote
Paulina. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Śliczne fotki w liściach :loveu: Saba wcisnęła sie w buldożkowe legowisko? :crazyeye: Fajne te liście nie? Strasznie lubie taką złotą jesień.. :loveu: Dla Saby to nie problem, ona w takim woli :cool1: Chefrenek napisał(a):Paulina czy Chrapcia albo Milka nie miały problemu z podniebieniem? Chrapcia mimo swojej chorowitosci na szczęscie nie i Milka (tfu tfuuu) tez nie miała i mam nadzieję, ze nie będzie miała. A czemu pytasz? Quote
Chefrenek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ooo jak już jesteśmy przy temacie chorowitości, napisz na co chorowała Chrapcia? A pytam tak z ciekawości. Bo mój miał skracane i w ogóle ciągle coś mu jest :( Quote
Paulina. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Chefrenek napisał(a):Ooo jak już jesteśmy przy temacie chorowitości, napisz na co chorowała Chrapcia? A pytam tak z ciekawości. Bo mój miał skracane i w ogóle ciągle coś mu jest :( Od samej maleńkosci była alergiczką. Ciągle się drapała i lizała łapy(az się w koncu cos w nich zrobiło i trzeba było interwenniowac..). Częste zapalenia uszu, ciąze urojone, które skonczyły się ropomaciczem :-( Często się przeziębiała... moze to nie były jakies strasznie powazne choroby, ale własnie jak piszesz ciagle jej cos było.. A z tym podniebieniem... niedobrze. Ale u nas problemów z tym nie było, a mi się zawsze wydaje naturalne, ze buldozki chrapią. A czym to się u Chefcia objawiało? Quote
Chefrenek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ulewaniem pokarmu i zapowietrzaniem :( Quote
Paulina. Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Chefrenek napisał(a):Ulewaniem pokarmu i zapowietrzaniem :( Biedny Chefren. Z Milką odpukac narazie wszystko ok. I bardzo dobrze, Chrupek juz w jej wieku miała problemy z alergią. A z jakiej Chefren jest hodowli? Juz dawno sie miałam zapytac.. Quote
Czarna_Owieczka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Paulinaaa napisał(a):Fajne te liście nie? Strasznie lubie taką złotą jesień.. :loveu: Dla Saby to nie problem, ona w takim woli :cool1: fajne :loveu: też uwielbiam złota jesień szczególnie jak spadnie trochę liści, jest tak kolorowo i słonko świeci...mmmm... :loveu: Quote
Chefrenek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Paulinaaa napisał(a):Biedny Chefren. Z Milką odpukac narazie wszystko ok. I bardzo dobrze, Chrupek juz w jej wieku miała problemy z alergią. A z jakiej Chefren jest hodowli? Juz dawno sie miałam zapytac.. On nie ma metryki :-( Quote
Paulina. Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Brrr.. jak zimno :roll: Byłysmy dzisiaj z Milupą nad rzeczką i zmarzłysmy przeokropnie. Chyba będe musiała pomyślec nas jakims ubrankiem. Mamy sweterek po Chrapce, ale co do Milki mam wątpliwosci.. Jeszcze specjalnie na jutrzejszą wizytę despery :diabloti: Quote
despera Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Jeszcze specjalnie na jutrzejszą wizytę despery :diabloti: Jejka dziękuję, aż się wzruszyłam:loveu: http://img135.imageshack.us/img135/6923/piesy015cm9.jpg moje małe cudeńko:loveu: świetna fota:D Jeśli jeszcze nie wiesz, to ci powiem, że wracam w piątek!!! Mieszkanka jeszcze nie mam, moim celem jest namówienie rodziców na biuro;) I nacieszenie się Nesikiem za wszystkie czasy:loveu: Co do rozmów o życiu... Zaczęłam prowadzić zeszyt z...hmmm... niecodziennymi tekstami profesorów, kiedyś może się tym podzielę z ludzkością:diabloti: Jutro znowu TI, od 18:15 do 19:45, masakryczna pora na siedzenie przed komputerem(pomijając DGM), i to po ćwiczeniach z histologii:grab: Miałam w planach wyciągnąć kogoś na kolejną integrację(nie poznaję sama siebie:diabloti:), ale chyba wrócę wcześniej i spakuję się po raz kolejny:evil_lol: Odezwę się w weekend, pozdrawiam plaskate i ich panciunię:loveu: Quote
Paulina. Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='despera']Jejka dziękuję, aż się wzruszyłam:loveu: http://img135.imageshack.us/img135/6923/piesy015cm9.jpg moje małe cudeńko:loveu: świetna fota:D Jeśli jeszcze nie wiesz, to ci powiem, że wracam w piątek!!! Mieszkanka jeszcze nie mam, moim celem jest namówienie rodziców na biuro;) I nacieszenie się Nesikiem za wszystkie czasy:loveu: Co do rozmów o życiu... Zaczęłam prowadzić zeszyt z...hmmm... niecodziennymi tekstami profesorów, kiedyś może się tym podzielę z ludzkością:diabloti: Jutro znowu TI, od 18:15 do 19:45, masakryczna pora na siedzenie przed komputerem(pomijając DGM), i to po ćwiczeniach z histologii:grab: Miałam w planach wyciągnąć kogoś na kolejną integrację(nie poznaję sama siebie:diabloti:), ale chyba wrócę wcześniej i spakuję się po raz kolejny:evil_lol: Odezwę się w weekend, pozdrawiam plaskate i ich panciunię:loveu: :loveu::loveu::loveu: Juz wiem juz wszystko wiem! Pewnie się juz doczekac nie mozesz? :cool3: Tia.. tekst z dzisiaj "Paulina jakas tam.. pała mniej." (haha nie ja :diabloti:) Ale swoją drogą, to ja ściągac nawet nie umiem. Przepisałam kropka w kropkę z zeszytu. Dostałam 3 :roll: A ostatnio na informatyce ja doprowadzałam faceta do szału ciągle robiąc głupoty w nowym wordzie, a on doprowadzał mnie do szału mówiąc do mnie "dziecionko" lub "seniorita" :roll::diabloti: Moja mama zaraz jedzie do teatru i przed chwilą usłyszałam "aaaa.. znowu kupiłam za małe spodnie! Paulina!!" "Nieee.. zobacz jak mi tu wystaje. Chodz mnie w gorset wcisnij!" :diabloti::diabloti::diabloti: Integruj się integruj, bo jak będzie Nes to nie będziesz miała czasu.. :razz: Ja lece na angielski.. i wciskac mamę w gorset! :diabloti: Paa! Quote
Czarna_Owieczka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Helloł! :D Super fotaski :D http://img135.imageshack.us/img135/2289/piesy005py0.jpg Jaki oczka :loveu: Quote
Recommended Posts