Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Medorowa napisał(a):
Widziałam dużo ślicznych foteczek:multi:

Cieszymy się z Twej obecnosci :multi:

Madzik93 napisał(a):
Jest słodziutka i nikt mi nie powie ze nie :diabloti:

No nikt Ci nie będzie zaprzeczał.. Ale nie tylko ze słodkosci pies zyje :cool1:

Chefrenek napisał(a):
Madzik zawsze można zbierać kasę.

Madzik93 napisał(a):
Juz nie chodzi o samą kase ale... rodzice :roll:

Chefrenek ma rację, a ja jeszcze dodam od siebie, ze jakbys sama nazbierała taką kasę to rodzice powinni się zgodzic. Jak nie teraz to kiedys, bo zostaje jeszcze kwestia drugiego psa ;)
Powiem Ci, ze ja na moją pierwszą bulwę sama nazbierałam.. A miałam lat około 10 :oops:
Były tańsze i "lepsze" ratlerki i inne chude maleństwa, ale ja chciałam albo bernardyna albo bulwę. Zadnego innego :diabloti:
Chciec to móc. Teraz mam juz drugą bulwę.. :loveu:

Wróciłam ze szkoły,rodzinka pojechała na wies, a ja zostałam razem z psem. Jak ja nie jade to pies tez nie. Nikt się nim nie zainteresuje, a pies się sam nie wybiega :roll:

Pozdrawiam!

Posted

Oj, a Ty teraz na zajeciach? No to uczyc się, a nie po dogo latac! :cool1:
No co, Worda umiem obsługiwać... Chyba:diabloti:

Co do wymarzonych psów, ja zakochałam się w sznaucerach olbrzymach, jak tylko zobaczyłam taką bestyjkę w książce(tamten pies był kopiowany ale to szczegół:evil_lol:), jak szukałam psa, byłam przed osiemnastką, więc to taki prezencik;) I mimo "drobnych" nesikowych wad mogę powiedzieć-tylko sznaucer!!!:loveu:
Ok, rozpisałam się, wybaczcie:oops: Może jakieś zdjęcia by się przydały...? Mogą być po weekendzie, bo wpadnę chyba dopiero w środę:evil_lol:
Pozdrowionka:multi:

Posted

despera napisał(a):
No co, Worda umiem obsługiwać... Chyba:diabloti:

Co do wymarzonych psów, ja zakochałam się w sznaucerach olbrzymach, jak tylko zobaczyłam taką bestyjkę w książce(tamten pies był kopiowany ale to szczegół:evil_lol:), jak szukałam psa, byłam przed osiemnastką, więc to taki prezencik;) I mimo "drobnych" nesikowych wad mogę powiedzieć-tylko sznaucer!!!:loveu:
Ok, rozpisałam się, wybaczcie:oops: Może jakieś zdjęcia by się przydały...? Mogą być po weekendzie, bo wpadnę chyba dopiero w środę:evil_lol:
Pozdrowionka:multi:

Uczycie się Worda? Oj... to będe musiała powaznie pomyślec nad weterynarią.. bo tez umiem go obsługiwac :diabloti:

Mi się jeszcze marzy jakis duzy fafluniec np. shar pei albo bordog.. szczytem marzen jest dog błękitny :loveu:
Ja w sumie jak sobie wybrałam rasę, to byłam jeszcze niezły dzieciak.. ale jakos przetrzymalismy wszyscy. Wiadomo,ze w wieku 10 lat nie byłam odpowiedzialna za psa :roll: I tez powiem - tylko bulwa!
Jak szukalismy następnego psa to miał byc własnie sharpek albo golden. Było postanowione.. Tia.. tylko czemu ja mam znowu buldozka? :loveu:

Ok to będa po weekendzie. Moze jutro jak będzie ok pogoda wezme aparat na wiochę... Czemu dopiero w srodę? Z kim będe gadac o zyciu? :placz:

Posted

[quote name='Werka']Część Paulaaaa:)

Częśc Werkaaa !

[quote name='Medorowa']Ha ha, to znowu ja:lol!::lol!::lol!::lol!:

Hellą, dobra duszooo :loveu: Jak tam malutka?

Posted

Chefrenek napisał(a):
Jaka malutka? Medorowa, czy ja o czymś nie wiem?

Ja powiem, ja powiem! Medorowa znalazła wychudzoną bokserkę, a ze nie mogła jej zatrzymac to znalazła jej nowy domek :loveu::loveu::loveu:

Historia jak z moją Sabinką...

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Śliczne fotki w liściach :loveu:
Saba wcisnęła sie w buldożkowe legowisko? :crazyeye:

Fajne te liście nie? Strasznie lubie taką złotą jesień.. :loveu:
Dla Saby to nie problem, ona w takim woli :cool1:

Chefrenek napisał(a):
Paulina czy Chrapcia albo Milka nie miały problemu z podniebieniem?

Chrapcia mimo swojej chorowitosci na szczęscie nie i Milka (tfu tfuuu) tez nie miała i mam nadzieję, ze nie będzie miała. A czemu pytasz?

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ooo jak już jesteśmy przy temacie chorowitości, napisz na co chorowała Chrapcia?

A pytam tak z ciekawości. Bo mój miał skracane i w ogóle ciągle coś mu jest :(

Od samej maleńkosci była alergiczką. Ciągle się drapała i lizała łapy(az się w koncu cos w nich zrobiło i trzeba było interwenniowac..).
Częste zapalenia uszu, ciąze urojone, które skonczyły się ropomaciczem :-(
Często się przeziębiała... moze to nie były jakies strasznie powazne choroby, ale własnie jak piszesz ciagle jej cos było..

A z tym podniebieniem... niedobrze. Ale u nas problemów z tym nie było, a mi się zawsze wydaje naturalne, ze buldozki chrapią. A czym to się u Chefcia objawiało?

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ulewaniem pokarmu i zapowietrzaniem :(

Biedny Chefren.
Z Milką odpukac narazie wszystko ok. I bardzo dobrze, Chrupek juz w jej wieku miała problemy z alergią.

A z jakiej Chefren jest hodowli? Juz dawno sie miałam zapytac..

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Fajne te liście nie? Strasznie lubie taką złotą jesień.. :loveu:
Dla Saby to nie problem, ona w takim woli :cool1:

fajne :loveu: też uwielbiam złota jesień szczególnie jak spadnie trochę liści, jest tak kolorowo i słonko świeci...mmmm... :loveu:

Posted

Paulinaaa napisał(a):
Biedny Chefren.
Z Milką odpukac narazie wszystko ok. I bardzo dobrze, Chrupek juz w jej wieku miała problemy z alergią.

A z jakiej Chefren jest hodowli? Juz dawno sie miałam zapytac..

On nie ma metryki :-(

Posted

Brrr.. jak zimno :roll:
Byłysmy dzisiaj z Milupą nad rzeczką i zmarzłysmy przeokropnie. Chyba będe musiała pomyślec nas jakims ubrankiem. Mamy sweterek po Chrapce, ale co do Milki mam wątpliwosci..

Jeszcze specjalnie na jutrzejszą wizytę despery :diabloti:

Posted

Jeszcze specjalnie na jutrzejszą wizytę despery :diabloti:
Jejka dziękuję, aż się wzruszyłam:loveu:

http://img135.imageshack.us/img135/6923/piesy015cm9.jpg moje małe cudeńko:loveu: świetna fota:D
Jeśli jeszcze nie wiesz, to ci powiem, że wracam w piątek!!! Mieszkanka jeszcze nie mam, moim celem jest namówienie rodziców na biuro;) I nacieszenie się Nesikiem za wszystkie czasy:loveu:
Co do rozmów o życiu... Zaczęłam prowadzić zeszyt z...hmmm... niecodziennymi tekstami profesorów, kiedyś może się tym podzielę z ludzkością:diabloti: Jutro znowu TI, od 18:15 do 19:45, masakryczna pora na siedzenie przed komputerem(pomijając DGM), i to po ćwiczeniach z histologii:grab: Miałam w planach wyciągnąć kogoś na kolejną integrację(nie poznaję sama siebie:diabloti:), ale chyba wrócę wcześniej i spakuję się po raz kolejny:evil_lol:
Odezwę się w weekend, pozdrawiam plaskate i ich panciunię:loveu:

Posted

[quote name='despera']Jejka dziękuję, aż się wzruszyłam:loveu:

http://img135.imageshack.us/img135/6923/piesy015cm9.jpg moje małe cudeńko:loveu: świetna fota:D
Jeśli jeszcze nie wiesz, to ci powiem, że wracam w piątek!!! Mieszkanka jeszcze nie mam, moim celem jest namówienie rodziców na biuro;) I nacieszenie się Nesikiem za wszystkie czasy:loveu:
Co do rozmów o życiu... Zaczęłam prowadzić zeszyt z...hmmm... niecodziennymi tekstami profesorów, kiedyś może się tym podzielę z ludzkością:diabloti: Jutro znowu TI, od 18:15 do 19:45, masakryczna pora na siedzenie przed komputerem(pomijając DGM), i to po ćwiczeniach z histologii:grab: Miałam w planach wyciągnąć kogoś na kolejną integrację(nie poznaję sama siebie:diabloti:), ale chyba wrócę wcześniej i spakuję się po raz kolejny:evil_lol:
Odezwę się w weekend, pozdrawiam plaskate i ich panciunię:loveu:

:loveu::loveu::loveu:
Juz wiem juz wszystko wiem! Pewnie się juz doczekac nie mozesz? :cool3:
Tia.. tekst z dzisiaj "Paulina jakas tam.. pała mniej." (haha nie ja :diabloti:)
Ale swoją drogą, to ja ściągac nawet nie umiem. Przepisałam kropka w kropkę z zeszytu. Dostałam 3 :roll:
A ostatnio na informatyce ja doprowadzałam faceta do szału ciągle robiąc głupoty w nowym wordzie, a on doprowadzał mnie do szału mówiąc do mnie "dziecionko" lub "seniorita" :roll::diabloti:

Moja mama zaraz jedzie do teatru i przed chwilą usłyszałam "aaaa.. znowu kupiłam za małe spodnie! Paulina!!"

"Nieee.. zobacz jak mi tu wystaje. Chodz mnie w gorset wcisnij!"
:diabloti::diabloti::diabloti:

Integruj się integruj, bo jak będzie Nes to nie będziesz miała czasu.. :razz:

Ja lece na angielski.. i wciskac mamę w gorset! :diabloti:
Paa!