Paulina. Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 basiulka22tychy napisał(a):jeee a my tez mamy takiego kuraka :):):)) Bo kuraki są fajne :cool3: despera napisał(a):Paulina, skoro Milcia ciągle odgryza misiowi głowę, to może jednak nie jest taki ulubiony?:diabloti: A fotki Nesa już widziałaś;) A o tym nie pomyslałam.... :hmmmm: juz więcej nie przyszyje :evil_lol: A ona z nim śpi w buzi.. i soooka :loveu: A ja juz idę jutro do szkoły :p A dzisiaj Paulinka była na pobraniu krwi. Bez mamusi. I nie płakała :grins::grins::grins: Dobranooc :diabloti: Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A dzisiaj Paulinka była na pobraniu krwi. Bez mamusi. I nie płakała :grins::grins::grins: Brawo Paulinko, jesteś taką dzielną dziewczynką:loveu: (o matko, rym się wkradł:evil_lol:) Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Brawo Paulinko, jesteś taką dzielną dziewczynką:loveu: (o matko, rym się wkradł:evil_lol:) No widzisz :loveu: A taki bardzo miły pan w wieku lat ok. 70 chciał się mną zaopiekowac :cool1: Bo byłam taka biednaa :eviltong: Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Oj ty biedna nieszczęśliwa:glaszcze::evil_lol: Mnie już kłucie nie rusza, szczepionki, pobieranie krwi co najmniej co pół roku...:shake: Nie jem mięsa i mama panikuje, lekarz się z niej śmieje, ona sie obraża a potem mam dobre wyniki i się nie odzywa;) Jak raz miałam gorsze to oczywiście było "a nie mówiłam??":diabloti: Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Oj ty biedna nieszczęśliwa:glaszcze::evil_lol: Mnie już kłucie nie rusza, szczepionki, pobieranie krwi co najmniej co pół roku...:shake: Nie jem mięsa i mama panikuje, lekarz się z niej śmieje, ona sie obraża a potem mam dobre wyniki i się nie odzywa;) Jak raz miałam gorsze to oczywiście było "a nie mówiłam??":diabloti: Pan był bardzo miły :cool1: Oj Ty biedna nieszczęliwa :p Ja niby nie jjem mięsa, a jjem i jakos mi to dziwnie wychodzi :roll: Tak jak u Ciebie panika mamy i lata przyzwyczajenia i trucia, ze mięsko jest zdrowe i potrzebne do zycia :roll: Dobranoc :loveu: Zaraz eksmisja Milki do legowiska :diabloti: Chociaz jak ostatnio było bardzo zimno i kaloryferki nie grzały to piesio spał w łozku. Dla zdrowia i jego i jego pańci :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dobry! ;) http://images13.fotosik.pl/106/4da329f8e14fecd7med.jpg śliczna :loveu: http://images13.fotosik.pl/110/7d97c85dfce2a8e6med.jpg jakie spojrzenie :) Quote
despera Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Cześć:multi: Co tu taka cisza od rana, czyżby nadrabianie zaległości?:cool3: Zaraz eksmisja Milki do legowiska :diabloti: Chociaz jak ostatnio było bardzo zimno i kaloryferki nie grzały to piesio spał w łozku. Jak można tak piesia wykorzystywać:mad::evil_lol: Quote
Paulina. Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 despera napisał(a):Cześć:multi: Co tu taka cisza od rana, czyżby nadrabianie zaległości?:cool3: Jak można tak piesia wykorzystywać:mad::evil_lol: Eee.. brak czasu. Byłsmy dzisiaj na spacerro w parku i nad rzeczką :cool3: I moja kochana Milunia :loveu: wytarzala się w trupie jeża :roll: Patrze, ta się tarza.. no to ja wkurzona lece, a ona wstaje.. z kilkoma kolcami na grzbiecie :roll: Nie wiedzialam czy mam się smiac czy płakac :evil_lol: A teraz taka smierdząca lezy na łozku :oops: Ja jej nie wykorzystuje.. to dla ogólnego dobra :cool3: My lecimy czytac Zapomiany.... w praktyce :diabloti: Dobranoooc! Quote
Paulina. Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Dobry! ;) http://images13.fotosik.pl/106/4da329f8e14fecd7med.jpg śliczna :loveu: http://images13.fotosik.pl/110/7d97c85dfce2a8e6med.jpg jakie spojrzenie :) Dzięki :loveu: A spojrzenie.. standardowe jełopka :p Pozdrawiamy! Quote
despera Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Wpadliśmy się pożegnać i wyrazić nadzieję, że nasza ulubiona buldożka jest już czysta i pachnąca:loveu: Quote
Paulina. Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 despera napisał(a):Wpadliśmy się pożegnać i wyrazić nadzieję, że nasza ulubiona buldożka jest już czysta i pachnąca:loveu: Juz jedziecie? :placz: Kto z nami będzie gadał o życiu jak nie wy? :placz: A buldozka nie jest czysta i pachnąca.. :roll: Wczoraj moja siostra się tuli z nią w łoziu "Nie smierdzi ci ona?" "Nieee, a niby czym..?" "Yyy.. no np. martwym jeżem?" "aaa, wes mi ją z mojego łozka!Wes, to twój pies!!" Werka napisał(a):Hello;):D:):) Fajny av :loveu: Wieczorek :lol: Dzięki :loveu: Wiecie, ze ja jutro ide do szkoły? Chamstwo! :roll: A teraz wracam do reformacji... paaa :cool1: Quote
Paulina. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Desperki nie ma, to nikt nas nie lubi :placz: Ale to pewnie dlatego, ze fotków tresciwych nie ma... to nic pogadam sobie troszkę :cool3: No więc, wczoraj i dzisiaj prawie cały dzień szalałysmy na wsi :p Latałysmy po lasach, łąkach, rzeczkach, drózkach itp itd :lol: I mamy tak duuuuuzo grzybów, ze az mam juz dosyc :roll: Wczoraj przytargalismy razem z całą rodzinką 5 wiader i kilka reklamówek i dzisiaj jakies 3 wiadra i reklamówy :cool3::roll: Głównie maślaków, bo one rosą w trawie i w świezo posadzonym lesie, ale mamy kilka taaaakich wielkich prawidziwów, ze uhh :p Będą zdjęcia, będą z aparatu mojej kuzynki tylko mi je prześle :lol: Milka szaleje od wczoraj i juz nie ma na nic siły. Dzisiaj jak wyszłysmy na sikuu to usiadła na chodniku i ani kroku dalej.. Ja zresztą tez ledwo się na nogach trzymam i idę juz spac.. :oops: Dobranoooc ! Quote
Paulina. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Przed chwilą przyprowadziłam Sabę do domu... I.. nie wiadomo ile u nas zostanie. Narazie jest ok, bo jestem ja.. Milka lezy w moim pokoju i "czuwa" zeby Saba, tu nie wlazła. Saba siedzi w przedpokoju i błagalnym wzrokiem się na mnie patrzy. Nie zwracam na zadną uwagi, chociaz serce mi się kraje jak widze wzrok Saby.. A Milka przecierpi jak nie będe jej ciagle głaskac. Miski tez pozabierałam, chociaz o miski nie ma awantur... Boje sie tylko jak zostaną same w domu.... No to tyle. ;) I nikt nas nie odwiedza :placz: Quote
despera Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Cześć!!! Ja jestem chętna na maślaczki:D Nie będę ci tu narzekać, u mnie już się rozpisałam. Pozdrawiam Milcię i Sabusię, postaram się częściej wpadać:loveu: Quote
Paulina. Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='despera']Cześć!!! Ja jestem chętna na maślaczki:D Nie będę ci tu narzekać, u mnie już się rozpisałam. Pozdrawiam Milcię i Sabusię, postaram się częściej wpadać:loveu:[/quote] Deeeeeespera ! Wróciłas? Juz do Ciebię lecę :multi::grins: Quote
Paulina. Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Przyszłam się przywitać:hand::hand:[/quote] Hello :cool3: Ty tez juz nas nie luuuuuubisz :placz::placz: :obrazic: :diabloti: Quote
Medorowa Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Paulinaaa']Hello :cool3: Ty tez juz nas nie luuuuuubisz :placz::placz: :obrazic: :diabloti:[/quote] Bo za lubienie się płaci:diabloti: Lubię, lubię:p:p Przychodzę i odwiedzam;) Quote
Paulina. Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='madzia i medor']Bo za lubienie się płaci:diabloti: Lubię, lubię:p:p Przychodzę i odwiedzam;)[/quote] To czym mam Ci zapłacic? Jak Ty herbatki nie tolerujesz? :cool1: Oddam Ci Sabę, bo jej z pyska ładnie pachnie :p A własnie nie wiecie co ja mam z tym zrobic? Bo jak przychodzi rano i (c)hu(c)hnie:oops: to klękajcie narody :diabloti: Kupiłam jej raska, ale gucio pomógł :roll: Wczoraj byliśmy u wetaa po karme i obciąc Sabinie pazury. Wiecie, ze ten mały piesio zwany Milką z małą pomocą duzego psa zjadł 10 kg karmy? I trza było nową kupic :oops: A dzisiaj było kąpanko, bo dziewczyny wytarzały się w perfumie :roll::roll::roll: Znowu się rozgadałam a i tak nikt nie słucha :cool1: Braaanoc :grins: Quote
despera Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cześć:loveu: wesoło masz z tymi plaskatymi:evil_lol: A Sabusia nie ma kamienia nazębnego? Może przez to ten aromat:shake: A co do perfum, ciesz się, że masz gładkowłose psy-Nes czasem jak się w czymś wytarza porządnie, to to się przykleja do tych jego loczków, bleee... A nikt tu nie zagląda bo fotek nie wstawiasz:mad: Maja być migiem, bo ja znowu wyjeżdżam i nie zobaczę Miluni:placz: Pozdrawiamy:multi: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Cześć! Czekamy na jakies fotaski :D despera znam ten ból, mój jak się wytarza w czymś to tego sie odmyć niemożna (na dodatek mój ma loki i puszystą sierść która jest chłonna jak gąbka) Quote
Paulina. Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Helooo :loveu: Muszę się Wam pochwalic iz od wczoraj jestem posiadaczką nowego aparatu Sony DSC H3 :multi: Więc będą fotkii super jakosci fotki :cool3: Ale nie teraz bo jestem w Warszawie.. I mimo, ze bardzo lubie to miasto to wczoraj i dzisiaj mnie tak dobiło, ze uh :roll: Wczoraj krązylismy pól godziny po całym centrum szukając wejscia do Złotych tarasów i wkoncu stwierdzilismy, ze pojedziemy na wileńską. Na Grochowskiej był korek, postalismy chwilkę wrócilismy do centrum A dzisiaj ze stadionu na Grochów wracałam przez Śródmiescie i osiedla Saskiej kępy :roll: No ale, przynajmiej nic przynajmiej mam to co chciałałam :p Moze i mam z plaskatymi wesoło, ale jak mnie wkurzą to :shake: Milka ma klaustrofobie i drze się w windzie. Ludzie juz mnie kilka razy ochrzaniali :roll: Pozdrawiamy i spadamy na spacer !! Quote
despera Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Rozumiem Milcię, też nie lubię ciasnych pomieszczeń;) Kiedy następny wypad do stolicy? Pozdrawiamy:multi: Quote
Paulina. Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 dzień dobry !! :cool3: despera napisał(a):Rozumiem Milcię, też nie lubię ciasn ych pomieszczeń;) Kiedy następny wypad do stolicy? Pozdrawiamy:multi: Ale nie drzesz się wtedy na cały blok? :roll::diabloti: Nie wiem, w sumie mam blisko, więc jakby co moge przyjechac kiedy chcę, ale wiesz jak to jest. Odezwę się jak będe, moze juz Nesiątko będzie z Tobą to sobie pójdziemy na spacerro :p Pali się jakis magazyn obok nas.. I jest duuzoo dymu :roll: Quote
Recommended Posts