Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basiulka22tychy napisał(a):
jeee a my tez mamy takiego kuraka :):):))

Bo kuraki są fajne :cool3:

despera napisał(a):
Paulina, skoro Milcia ciągle odgryza misiowi głowę, to może jednak nie jest taki ulubiony?:diabloti: A fotki Nesa już widziałaś;)

A o tym nie pomyslałam.... :hmmmm:
juz więcej nie przyszyje :evil_lol:
A ona z nim śpi w buzi.. i soooka :loveu:

A ja juz idę jutro do szkoły :p
A dzisiaj Paulinka była na pobraniu krwi. Bez mamusi. I nie płakała :grins::grins::grins:

Dobranooc :diabloti:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dzisiaj Paulinka była na pobraniu krwi. Bez mamusi. I nie płakała :grins::grins::grins:
Brawo Paulinko, jesteś taką dzielną dziewczynką:loveu: (o matko, rym się wkradł:evil_lol:)

Posted

despera napisał(a):
Brawo Paulinko, jesteś taką dzielną dziewczynką:loveu: (o matko, rym się wkradł:evil_lol:)

No widzisz :loveu:
A taki bardzo miły pan w wieku lat ok. 70 chciał się mną zaopiekowac :cool1:
Bo byłam taka biednaa :eviltong:

Posted

Oj ty biedna nieszczęśliwa:glaszcze::evil_lol: Mnie już kłucie nie rusza, szczepionki, pobieranie krwi co najmniej co pół roku...:shake: Nie jem mięsa i mama panikuje, lekarz się z niej śmieje, ona sie obraża a potem mam dobre wyniki i się nie odzywa;) Jak raz miałam gorsze to oczywiście było "a nie mówiłam??":diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Oj ty biedna nieszczęśliwa:glaszcze::evil_lol: Mnie już kłucie nie rusza, szczepionki, pobieranie krwi co najmniej co pół roku...:shake: Nie jem mięsa i mama panikuje, lekarz się z niej śmieje, ona sie obraża a potem mam dobre wyniki i się nie odzywa;) Jak raz miałam gorsze to oczywiście było "a nie mówiłam??":diabloti:

Pan był bardzo miły :cool1:
Oj Ty biedna nieszczęliwa :p
Ja niby nie jjem mięsa, a jjem i jakos mi to dziwnie wychodzi :roll:
Tak jak u Ciebie panika mamy i lata przyzwyczajenia i trucia, ze mięsko jest zdrowe i potrzebne do zycia :roll:

Dobranoc :loveu: Zaraz eksmisja Milki do legowiska :diabloti: Chociaz jak ostatnio było bardzo zimno i kaloryferki nie grzały to piesio spał w łozku. Dla zdrowia i jego i jego pańci :evil_lol:

Posted

Cześć:multi: Co tu taka cisza od rana, czyżby nadrabianie zaległości?:cool3:

Zaraz eksmisja Milki do legowiska :diabloti: Chociaz jak ostatnio było bardzo zimno i kaloryferki nie grzały to piesio spał w łozku.
Jak można tak piesia wykorzystywać:mad::evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Cześć:multi: Co tu taka cisza od rana, czyżby nadrabianie zaległości?:cool3:

Jak można tak piesia wykorzystywać:mad::evil_lol:

Eee.. brak czasu.
Byłsmy dzisiaj na spacerro w parku i nad rzeczką :cool3:
I moja kochana Milunia :loveu: wytarzala się w trupie jeża :roll:
Patrze, ta się tarza.. no to ja wkurzona lece, a ona wstaje.. z kilkoma kolcami na grzbiecie :roll:
Nie wiedzialam czy mam się smiac czy płakac :evil_lol: A teraz taka smierdząca lezy na łozku :oops:

Ja jej nie wykorzystuje.. to dla ogólnego dobra :cool3:

My lecimy czytac Zapomiany.... w praktyce :diabloti:
Dobranoooc!

Posted

despera napisał(a):
Wpadliśmy się pożegnać i wyrazić nadzieję, że nasza ulubiona buldożka jest już czysta i pachnąca:loveu:

Juz jedziecie? :placz:
Kto z nami będzie gadał o życiu jak nie wy? :placz:

A buldozka nie jest czysta i pachnąca.. :roll:
Wczoraj moja siostra się tuli z nią w łoziu
"Nie smierdzi ci ona?"
"Nieee, a niby czym..?"
"Yyy.. no np. martwym jeżem?"
"aaa, wes mi ją z mojego łozka!Wes, to twój pies!!"

Werka napisał(a):
Hello;):D:):)

Fajny av :loveu:

Wieczorek :lol:

Dzięki :loveu:

Wiecie, ze ja jutro ide do szkoły? Chamstwo! :roll:
A teraz wracam do reformacji... paaa :cool1:

Posted

Desperki nie ma, to nikt nas nie lubi :placz:

Ale to pewnie dlatego, ze fotków tresciwych nie ma...
to nic pogadam sobie troszkę :cool3:
No więc, wczoraj i dzisiaj prawie cały dzień szalałysmy na wsi :p
Latałysmy po lasach, łąkach, rzeczkach, drózkach itp itd :lol:
I mamy tak duuuuuzo grzybów, ze az mam juz dosyc :roll:
Wczoraj przytargalismy razem z całą rodzinką 5 wiader i kilka reklamówek i dzisiaj jakies 3 wiadra i reklamówy :cool3::roll:
Głównie maślaków, bo one rosą w trawie i w świezo posadzonym lesie, ale mamy kilka taaaakich wielkich prawidziwów, ze uhh :p

Będą zdjęcia, będą z aparatu mojej kuzynki tylko mi je prześle :lol:
Milka szaleje od wczoraj i juz nie ma na nic siły. Dzisiaj jak wyszłysmy na sikuu to usiadła na chodniku i ani kroku dalej..
Ja zresztą tez ledwo się na nogach trzymam i idę juz spac.. :oops:
Dobranoooc !

Posted

Przed chwilą przyprowadziłam Sabę do domu... I.. nie wiadomo ile u nas zostanie. Narazie jest ok, bo jestem ja.. Milka lezy w moim pokoju i "czuwa" zeby Saba, tu nie wlazła.
Saba siedzi w przedpokoju i błagalnym wzrokiem się na mnie patrzy.
Nie zwracam na zadną uwagi, chociaz serce mi się kraje jak widze wzrok Saby.. A Milka przecierpi jak nie będe jej ciagle głaskac.
Miski tez pozabierałam, chociaz o miski nie ma awantur...
Boje sie tylko jak zostaną same w domu....

No to tyle. ;)
I nikt nas nie odwiedza :placz:

Posted

Cześć!!! Ja jestem chętna na maślaczki:D Nie będę ci tu narzekać, u mnie już się rozpisałam. Pozdrawiam Milcię i Sabusię, postaram się częściej wpadać:loveu:

Posted

[quote name='despera']Cześć!!! Ja jestem chętna na maślaczki:D Nie będę ci tu narzekać, u mnie już się rozpisałam. Pozdrawiam Milcię i Sabusię, postaram się częściej wpadać:loveu:[/quote]

Deeeeeespera ! Wróciłas? Juz do Ciebię lecę :multi::grins:

Posted

[quote name='Paulinaaa']Hello :cool3:
Ty tez juz nas nie luuuuuubisz :placz::placz:
:obrazic:

:diabloti:[/quote]
Bo za lubienie się płaci:diabloti:

Lubię, lubię:p:p Przychodzę i odwiedzam;)

Posted

[quote name='madzia i medor']Bo za lubienie się płaci:diabloti:

Lubię, lubię:p:p Przychodzę i odwiedzam;)[/quote]

To czym mam Ci zapłacic? Jak Ty herbatki nie tolerujesz? :cool1:
Oddam Ci Sabę, bo jej z pyska ładnie pachnie :p
A własnie nie wiecie co ja mam z tym zrobic? Bo jak przychodzi rano i (c)hu(c)hnie:oops: to klękajcie narody :diabloti:
Kupiłam jej raska, ale gucio pomógł :roll:

Wczoraj byliśmy u wetaa po karme i obciąc Sabinie pazury.
Wiecie, ze ten mały piesio zwany Milką z małą pomocą duzego psa zjadł 10 kg karmy? I trza było nową kupic :oops:

A dzisiaj było kąpanko, bo dziewczyny wytarzały się w perfumie :roll::roll::roll:

Znowu się rozgadałam a i tak nikt nie słucha :cool1:

Braaanoc :grins:

Posted

Cześć:loveu: wesoło masz z tymi plaskatymi:evil_lol: A Sabusia nie ma kamienia nazębnego? Może przez to ten aromat:shake: A co do perfum, ciesz się, że masz gładkowłose psy-Nes czasem jak się w czymś wytarza porządnie, to to się przykleja do tych jego loczków, bleee... A nikt tu nie zagląda bo fotek nie wstawiasz:mad: Maja być migiem, bo ja znowu wyjeżdżam i nie zobaczę Miluni:placz:
Pozdrawiamy:multi:

Posted

Helooo :loveu:

Muszę się Wam pochwalic iz od wczoraj jestem posiadaczką nowego aparatu Sony DSC H3 :multi:
Więc będą fotkii super jakosci fotki :cool3:
Ale nie teraz bo jestem w Warszawie..

I mimo, ze bardzo lubie to miasto to wczoraj i dzisiaj mnie tak dobiło, ze uh :roll:
Wczoraj krązylismy pól godziny po całym centrum szukając wejscia do Złotych tarasów i wkoncu stwierdzilismy, ze pojedziemy na wileńską. Na Grochowskiej był korek, postalismy chwilkę wrócilismy do centrum

A dzisiaj ze stadionu na Grochów wracałam przez Śródmiescie i osiedla Saskiej kępy :roll:

No ale, przynajmiej nic przynajmiej mam to co chciałałam :p

Moze i mam z plaskatymi wesoło, ale jak mnie wkurzą to :shake:
Milka ma klaustrofobie i drze się w windzie. Ludzie juz mnie kilka razy ochrzaniali :roll:

Pozdrawiamy i spadamy na spacer !!

Posted

dzień dobry !! :cool3:

despera napisał(a):
Rozumiem Milcię, też nie lubię ciasn
ych pomieszczeń;) Kiedy następny wypad do stolicy? Pozdrawiamy:multi:

Ale nie drzesz się wtedy na cały blok? :roll::diabloti:

Nie wiem, w sumie mam blisko, więc jakby co moge przyjechac kiedy chcę, ale wiesz jak to jest. Odezwę się jak będe, moze juz Nesiątko będzie z Tobą to sobie pójdziemy na spacerro :p

Pali się jakis magazyn obok nas.. I jest duuzoo dymu :roll: