Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nawet nie wiecie jak ja kocham ten mój monolog tutaj :diabloti: Dzień dobry :loveu: Nie poszłam dzisiaj do szkoły... I jestem głupia, bo juz załuje. Taka super pogoda mogłabym pózniej z psem pójsc dalekooo na spacerek. A tak trzeba w domu siedziec w łozeczku.. A pies szaleje... najpierw sie wyprzytulała, pogrzała sie razem ze mną w łoziu, a teraz zyc mi nie daje. Lata ze wszystkimi zabawkami po łozku, skacze po mnie, szczeka. I ma tradycyjne objawy głupawkowej nudy czyli obija sie z prędkoscią swiatla o wszystkie meble w domu.. Oj przydałby sie spacerek.. przydałby się... Ale panciuchnę od wczoraj głowa boli... ledwo zyje :roll: No nic moze wytrzymamy :cool1: A zdjęcia będą jak pójdziemy na spacerro.. bo w domu dennie wychodzą :roll::p Pozdrawiamy i wracamy do łozia czytac :lol: Quote
Chefrenek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Paula a co ty chora jesteś, że do szkoły nie poszłaś? Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Chefrenek napisał(a):Paula a co ty chora jesteś, że do szkoły nie poszłaś? Chora moze nie, ale tak mnie od wczoraj głowa boli, ze nie do życia jestem :roll: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Chefrenek napisał(a):Migrena :lookarou: Bardzo możliwe, bo cisnienie mam normalne :roll: No ale nic, moze jutro będzie taka sama pogoda jak dzis, to pójdziemy sobie na mega spacerek. Milka tez jest nie do życia jak niewybiegana :roll::cool1: Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Cześć obiboki:loveu::evil_lol: My wpadliśmy tylko się przywitać, bo mnie też coś dopadło:roll: Później wpadniemy pogadać o życiu, pozdrawiamy:multi: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 despera napisał(a):Cześć obiboki:loveu::evil_lol: My wpadliśmy tylko się przywitać, bo mnie też coś dopadło:roll: Później wpadniemy pogadać o życiu, pozdrawiamy:multi: Pogadac o życiu? :cool3: Buhaha, brzmi poważnie :diabloti: My tez juz idziemy lezec! Paaa :loveu: Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Oj zaraz poważnie, przecież my zawsze o życiu gadamy:diabloti: Jak ci powiem, że teraz Nes leży na balkonie z nosem wystawionym przez barierki, to też jest o życiu, nie?:eviltong: Jak tam samopoczucie, Milcia już wybiegana? Wymiziaj:loveu: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 despera napisał(a):Oj zaraz poważnie, przecież my zawsze o życiu gadamy:diabloti: Jak ci powiem, że teraz Nes leży na balkonie z nosem wystawionym przez barierki, to też jest o życiu, nie?:eviltong: Jak tam samopoczucie, Milcia już wybiegana? Wymiziaj:loveu: :loveu::loveu::loveu: :diabloti: No to ja Ci powiem, ze Milunia moja kochana oprócz tej jednej głupawki przelezała ze mną cały dzien, przytulacjąc się i bącząc :loveu: :cool1: Ze mną sie raczej dzisiaj nie wybiega :roll: Wysłałałam moją siostre "Patrysia idz sobie z pieskiem pospaceruj po osiedlu, zeby się zmęczyła.." :lol: I poszły :diabloti: No i jest o zyciu :eviltong: Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Siostrą się wysługujesz, ładnie to tak? :mad::diabloti: A ja nie mam kim się wysłużyć i czasem nawet z gorączką wychodzę, bo mi sie nie chce ogródka sprzątać z Nesikowych kup:shake::evil_lol: Pozdrawiamy i spadam na paszteciki do koleżanki:loveu: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Buuu! Brzydkie to takie :diabloti: I nowa łobroza.. Jakies wybiórcze brzydkie resztki :lol: Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 http://images13.fotosik.pl/106/4da329f8e14fecd7med.jpg łiii moje cudne oczęta:loveu: Ładne oczy masz, komu je dasz:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/87/cb0a710817ce8df2med.jpg coś ci się nie podoba?!?:mad: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 despera napisał(a):http://images13.fotosik.pl/106/4da329f8e14fecd7med.jpg łiii moje cudne oczęta:loveu: Ładne oczy masz, komu je dasz:evil_lol: http://images24.fotosik.pl/87/cb0a710817ce8df2med.jpg coś ci się nie podoba?!?:mad: Oczy zezowate :lol: Jak się Nesik postara to pomyślimy... :diabloti: Nie no wszystko pięknie :lol: Moja pięknotka :loveu: Skrzywiony fafulec głupi.. :diabloti: Quote
despera Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Nesik cały czas tak się stara, że aż się zmęczył i drzemie na balkonie:loveu::evil_lol: Masz szczęście, że siedzę bez okularów i nie widzę, co napisałaś:diabloti: Quote
Paulina. Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 despera napisał(a):Nesik cały czas tak się stara, że aż się zmęczył i drzemie na balkonie:loveu::evil_lol: Masz szczęście, że siedzę bez okularów i nie widzę, co napisałaś:diabloti: Kurcze, a one poszły i nie wracają :roll: Tez cie kocham bez tych okularów :diabloti: Quote
Paulina. Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dzieńdobryy ! Nie poszłam znowu dzisiaj :roll: Wymyślili, ze nie moze mnie głowa bolec 3 dzien z rzędu i muszę isc do lekarza... :roll: To chociaz pospac by dali.. ale nie. Dzisiaj rano mnie obudziło "Buuuuuuu ! Nie mam podpisanego dyktanda!:placz:" A pózniej Milka mi się zwaliła na głowę.. jak codzień :p Quote
despera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Cześć:multi: I co powiedział lekarz? Dzisiaj rano mnie obudziło "Buuuuuuu ! Nie mam podpisanego dyktanda!:placz:" A pózniej Milka mi się zwaliła na głowę.. jak codzień :p Fajny początek dnia:evil_lol: Nes też mi sie kiedyś zwalił na głowę, tzn nadepnął mi na twarz...:diabloti: Miałam taką fajną czerwoną krechę na policzku:evil_lol: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Paulina. Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Lekarz, a mianowicie lekarka mnie wkurzyła.. :roll: No, ale nie wazne :p Tia.. i tak codziennie. Zdeptane oko, nos, rysy na twarzy i włosy zmechrane i powyrywane :diabloti: Moja głowa słuzy jako trampolina :p No, ale nadepnięcie Nesa a Milki.... :eviltong: Pozdrawiamy ! Quote
despera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wiesz, Paulina, masz wybór-albo jesteś trampoliną, albo TOZ cię zamyka:diabloti: Zmykam poczytać "Heartland-trudne decyzje" a potem lulu:loveu: Jutro na zakupy:grab: i z Nesem do fryzjera:razz: Dobranoc:multi: Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Wole byc trampoliną jednak... Saba mi kiedys z miłosci wargę rozcieła :loveu::evil_lol: Biedny nieszczęsliwy pies... Dwa nieszczęsliwe psy... Jak wiadac na załączonych obrazkach stosunki między suczydłami troche sie polepszyły. W kuchni jest ok. Ale Saba nadal nie moze wejsc do mojego pokoju :roll: Chociaz Milka juz się nie drze, tylko wyraznie daje Sabie do zrozumienia, ze jest tutaj niechciana.. :roll: No, ale nic i tak juz jest duuzo lepiej niz było.. Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Cześć:multi: Swietnie, że suczydła się dogadują:D Mój Nes właśnie szczeka na krzak w ogrodzie, chyba jakiś jeż się tam ukrył;) Fotki pofryzjerowe chyba będą dzisiaj, miałam iść do koleżanki ale sie nie odzywa, nachalna nie będę... Ucałuj plaskate:loveu: Quote
Chefrenek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Despera miałam Cię zapytać. Jaki był w tym roku próg na dzienną wetę? Quote
Paulina. Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 despera napisał(a):Cześć:multi: Swietnie, że suczydła się dogadują:D Mój Nes właśnie szczeka na krzak w ogrodzie, chyba jakiś jeż się tam ukrył;) Fotki pofryzjerowe chyba będą dzisiaj, miałam iść do koleżanki ale sie nie odzywa, nachalna nie będę... Ucałuj plaskate:loveu: Ucałowane :loveu: No.. nie chwalmy dnia przed zachodem, ale narazie jest w miarę... A Milka... przyszyłam jej ukochanemu miśkowi głowę po raz 4.. ale i tak rozszarpała i wyjęła watę.. więc wyjełam całą watę z głowy, zeby się nie najadła i Milunia malutki szczeniaczek teraz soka nos miska.. hm ;) A ja się nie moge doprosic o lekcje od kogokolwiek :roll: Super! A Nes wygląda tak jak Kreon? :cool3: Kiedy wyjezdzasz ? W sobote? Quote
Basia&Safi Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jeee a my tez mamy takiego kuraka :):):)) Quote
despera Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Chefrenek, na SGGW nie wiem, bo nie było listy tylko indywidualne konta, ale we Wrocławiu przyjmowali od 164 punktów. Paulina, skoro Milcia ciągle odgryza misiowi głowę, to może jednak nie jest taki ulubiony?:diabloti: A fotki Nesa już widziałaś;) Quote
Recommended Posts