Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='despera']Witanko:multi: Nie ma to jak inteligencja, dopiero zauważyłam fotki "do rozwodu":shake:
tylko winny się tłumaczy:mad: Ale Nes śpi, nie widział fotek:evil_lol:
http://images24.fotosik.pl/83/3c0df8e072939cdbmed.jpg cudna fotka:loveu: Wymiziaj koniecznie:loveu::loveu:
Tak w ogóle jutro o 16 Nes idzie w końcu do weta pozbyć sie zębów:diabloti: (a dokładniej-kamienia z kłów:cool3:) Pozdrawiamy:multi:

No własnie wczoraj się zastanawiałam, co się nie bulwersujesz zdradą :cool1:
Jak to do rozwodu? Drobne zauroczenie, zresztą bardziej chyba ze strony Bruna niz Milupy... :p A Nes i tak ciągle śpi, więc co niewidzi to go nie boli(czy jakos tak...) :cool3:
Milucha wymiziana, jutro tez idziem na spacer z Brunerkiem :lol:

A to dobrze, moze znajdziecie pokój wreszcie :p Bo pazurów juz brak mam rozumiec? :eviltong:

Pozdrawiamy, ja dzisiaj wyjątkowo wczesnie :cool3:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

drzalka napisał(a):
Witamy, śliczneeee fotki :loveu:Brdzo misię Milka podoba :eviltong: Zapraszamy do nas, wybierzcie najladniejsze zdiątko ;)

Helloooo :lol:
Fotki jakoscią nie grzeszą ale dzięki :loveu:
Juz do Was lecimy! :multi:

Posted

Eee co do pazurów to dopiero w środę zostaną usunięte razem z loczkami:cool3: Tylko proszę pilnować panienki na tych spacerach, coby sie przypadkiem nie zakochała, bo wiadomo że miłość do Nestora jest bezpieczniejsza-na odległość i "bez jaj":evil_lol:

Posted

[quote name='despera']Eee co do pazurów to dopiero w środę zostaną usunięte razem z loczkami:cool3: Tylko proszę pilnować panienki na tych spacerach, coby sie przypadkiem nie zakochała, bo wiadomo że miłość do Nestora jest bezpieczniejsza-na odległość i "bez jaj":evil_lol:

Aha... biedne loczki, są takie urocze :placz: :diabloti:

Dobrze będe pilnowac :lol: Ale chyba jej to nie grozi.. chociaz moze za pierwszym razem grała nieprzystępną. Bo jak ją wąchał, to się odwracała i burczała... ale na koncu juz mu nózkę podniosa :oops: :evil_lol:

A co do "jajeczek". Mało się ze śmiechu nie przewróciłam jak zobaczyłam jak Milkę interesują jajeczka Bruna... akurat głowe miała na tej wysokosci, a one się tak majtały.. i bardzo jej sie to podobało :oops::oops::oops:

:diabloti:

Nes, dla własnego bezpieczenstwa nie czytaj :cool1:

Posted

[quote name='Paulinaaa']

A co do "jajeczek". Mało się ze śmiechu nie przewróciłam jak zobaczyłam jak Milkę interesują jajeczka Bruna... akurat głowe miała na tej wysokosci, a one się tak majtały.. i bardzo jej sie to podobało :oops::oops::oops:

:diabloti:

Bezwstydnica jedna. :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ile fotek:multi::loveu::loveu::loveu:

Tia.. :loveu:
Ale odkryłam, ze jak się zgasi lampkę, przekręci monitor to są nawet wyrazne i fajne :eviltong: A moze to tylko tak u mnie..
No nie wazne.. Dobranoooc :diabloti:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Bezwstydnica jedna. :diabloti::diabloti::diabloti:

Pierwszy raz widziała :cool1: I juz takie poczynania :diabloti:
Ale chyba niedługo juz się nie będzie miała czym bawic :diabloti: Przynajmiej u Brunka :p

Posted

No wiesz, to mogłaś napisać na początku:placz::diabloti:

Ale chyba niedługo juz się nie będzie miała czym bawic :diabloti: Przynajmiej u Brunka :p
Biedna Milka, wszystkich jej facetów pozbawiają dyndałek:shake::diabloti:
Pozdrawiamy:loveu:

Posted

despera napisał(a):
Biedna Milka, wszystkich jej facetów pozbawiają dyndałek:shake::diabloti:

To ona sobie wybiera takich niemęskich :diabloti:

Nie idziemy dzisiaj na spacer z Bruniem.. ja się strasznie zle czuje :roll:
Moze pójdziemy sobie same, bo w pokoju obok malują sciany i farbą śmierdzi :roll:

Jak jestem w szkole to pogoda piękna.. a jak wracam i sie szukujemy do spacerku to doooopa.. zbiera się na deszcz :roll:

Pozdrawiamy ! :cool1:

Posted

Renesans, pewnie polski...? Matko masakra, jeszcze w pokoju śmierdzącym farbą-współczucia!!:grab: A ja właśnie doczytałam, że zajęcia na studiach są czasem nawet w godzinach 8-18:placz: Chyba rzeczywiście podrzucę ci Szczeniaka:evil_lol: Pozdrawiamy:multi:

Posted

despera napisał(a):
Renesans, pewnie polski...? Matko masakra, jeszcze w pokoju śmierdzącym farbą-współczucia!!:grab: A ja właśnie doczytałam, że zajęcia na studiach są czasem nawet w godzinach 8-18:placz: Chyba rzeczywiście podrzucę ci Szczeniaka:evil_lol: Pozdrawiamy:multi:

I polski i europejski :roll: Masz calkowitą rację.. jedna wielka masakra....

Wieczorowe od 8? Hm... biedne Nesiątko będzie siedziec samo :roll:
Podrzucaj... :diabloti:

Pozdrawiamy, ja wracam na randkę z renesansem..

Posted

Aaa bo sie okazało że ja nie w temacie, weterynaria i jakiś tam jeszcze kierunek wieczorowe są tylko z nazwy(i płatności):roll:
Miłej nauki(jeśli to możliwe):diabloti:

Posted

despera napisał(a):
Aaa bo sie okazało że ja nie w temacie, weterynaria i jakiś tam jeszcze kierunek wieczorowe są tylko z nazwy(i płatności):roll:
Miłej nauki(jeśli to możliwe):diabloti:

No tak wet to nie przelewki, poważny kierunek :p
Ja bym chciala... ale.. się nie nadaję :roll:

Tylko mi Nesia nie zaniedbaj !

Tia... dziękuje :cool1:

Powiem Wam, ze była dzisiaj Sabinna, tylko na chwileczkę i Milupa się bardzo ładnie zachowywała :loveu:

Branoooc :lol:

Posted

Dzień dobry bardzo:loveu: Gratulujemy "pięćdziesiątki";):multi: I brawo dla Milci:loveu:

Despera. Studia to dopiero początek. Zobaczysz jak wyczerpujący potrafi to być zawód.;-)
Narazie mogę sie tylko domyślać, ale od dziecka chciałam być wetem, nie przeszło ;) Mam tylko nadzieję, że wytrzymam tyle nauki...:shake: A jeśli chodzi o czas zajęć, chodziło mi głównie o to, że jeśli cały dzień nie będzie mnie w domu, to nie będę mogła zabrać ze sobą mojego Nesa:placz:

Posted

[quote name='drzalka']Witamy :multi:

Helooo !! Znowu nie byłas w szkole :cool3:?

[quote name='despera']Dzień dobry bardzo:loveu: Gratulujemy "pięćdziesiątki";):multi: I brawo dla Milci:loveu:

Narazie mogę sie tylko domyślać, ale od dziecka chciałam być wetem, nie przeszło ;) Mam tylko nadzieję, że wytrzymam tyle nauki...:shake: A jeśli chodzi o czas zajęć, chodziło mi głównie o to, że jeśli cały dzień nie będzie mnie w domu, to nie będę mogła zabrać ze sobą mojego Nesa:placz:

O rzeczywiscie juz 50 :cool3: Dziękujemy.. zobaczymy co będzie jak Saba przyjdzie na dłuzej...

Kurcze.. ja tez zawsze chciałam byc wetem. Ale z biegiem czasu stwierdziłam, ze chyba się nie nadaje :roll: I teraz myśle o behawioryscie.. Ale w sumie tez nie wiem czy się nadaje, skoro nie mogę sobie poradzic ze swoim małym buldozkiem :roll::diabloti:

[quote name='Chefrenek']Ale na wecie możesz brać psa na zajęcia, oczywiście po uzgodnieniu tego z kimś.

Zapytaj PALATINA ona brała psa na wykłady.;)

To super!
Juz widzę Nesa i Milkę z ich charakterami na nudnym wykładzie :lol:

[SIZE=2]
A tak w ogóle to doszły moje ksiązeczki :multi: Zaraz się przejde na poczte, bo muszę jeszcze przelew na obrózkę zrobic...

Pozdrawiamy !

Posted

despera napisał(a):
Chefrenek, dzięki, zapytam:) Chociaż Paulina ma rację, nie wiem, jak Nes by spokojnie wysiedział...;)
Miłego spacerku i czytania:multi:

:cool3:
Dzięki zaraz się zabieram za czytanie :p

Po poczcie pojechałysmy sobie tak o spontanicznie na wies :lol:
I wszystko był ok, spacerek, mijanie krów nawet do wody wlazla, chociaz miała juz nie wchodzic..
I juz wracamy jestesmy 200 m od naszej działki, Milka bez smyczy i nagle ją cos nawiedziło zeby do tej krowy leciec :roll:
I miała mnie za przeproszeniem głęboko w dooopie przez ponad 15 min jak nie więcej...
A ja stałam jak ta idiotka i sie darłam na pól odludzia, az moja mama na działce słyszała :angryy:
I syga do tej krowy, lata jej koło mordy i koło nóg, ja sie krów boje i ciągle mialam wizje, ze ta krowa ją kopie albo goni..(chociaz miała tą deske uczepioną na szyi - debilizm :roll:).
Darłam sie, przekupywałam patykiem zza drutu kolczastego- nic ona dalej swoje :angryy:
Wkoncu się wkurzyłam, rozpłakałam ze złosci(ja tak mam...) i poszłam na działkę :roll: I Milusia nagle sobie przypomina o moim istnieniu i przybiega.. Nie musze chyba mówic, ze dostała opieprz..

Nie lubie krów i tych dużych i tych małych tez :roll:

Posted

I miała mnie za przeproszeniem głęboko w dooopie przez ponad 15 min jak nie więcej...
A ja stałam jak ta idiotka i sie darłam na pól odludzia, az moja mama na działce słyszała :angryy:

Darłam sie, przekupywałam patykiem zza drutu kolczastego- nic ona dalej swoje :angryy:
Wkoncu się wkurzyłam, rozpłakałam ze złosci(ja tak mam...)
Jesteś pewna, że to Milcia a nie Nes?:roll: Nie martw się, będzie dobrze, musicie tylko trochę nad tym popracować...

Posted

Despera, mam nadzieję :roll:
Ogólnie na spacerach jest skupiona na mnie/patyku/zabawce, tylko jak cos zobaczy, a nie daj Boże tą nieszczęsną krowę to koniec... :roll:

Wczoraj najpierw sprzątałam moje łozko :cool1:
Brzmi mało ambitnie, ale to jest jeden wielki syf i piaskownica :roll:
Nie wiem jak ja na tym śpie....
Bo jak piesek najpierw bawi się na świezo zoranym polu, a pózniej tarza sie po łozku to tak wychodzi..
Uprałam wszystkie poduchyyy... pokrowce, koce odkurzylam.. wszędzie były białe igiełki siersci, które nie chciały się wyjąc.. A co najlepsze były i czarne igiełki siersci... Jeszcze Chrapusi...

Pozniej powłóczyłysmy się po Węgrowie... Milupa wąchała sie z 3miesięczną bullką :loveu: Słodka i ten pyszczek :loveu:

Pózniej pojechałysmy na wies.. byłysmy nad rzeką.. i łaziłysmy po polach.. i po lesie. Nie było zadnych krów na naszej drodze :lol:
Po spacerze Milusława padła, a ja poszłam malowac bramę :p
Wyszło na to, ze miałam zieloną grzywkę, brodę i ręce.. I do tej pory nie mogę tego zmyc..

I jak wróciłyśmy do domu, to nie miałysmy siły napisac nic na DGM więc poszłysmy oglądac Legalną blondynkę..
I w trakcie zasnełysmy.. nawet nie wiem kiedy :oops::cool1:

Ale jestem wylewna :diabloti:

Koniec opowieści dziwnej tresci..
Zdjęc nie ma :oops::oops::oops: