Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry :lol:
Miałysmy wczoraj juz umówimony długi spacer, ale przez cały dzien była straszna burza. Wychodziłysmy tylko na siku i koopę, zeby nas piorun nie trzasną :diabloti: :roll:
Moze dzisiaj się uda, choc pogoda nie bardzo...
Pozdrawiamy !

Posted

madzia i medor napisał(a):
Super :p:p

Mada&Teodor napisał(a):
Extra foty :multi: :multi: :multi:
A komenda - zdechł pies - THE BEST ! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzięki :razz:
A komenda opanowana do perfekcji :cool1:

despera napisał(a):
Mam nadzieję, że dzisiaj pogoda dopisze i zobaczymy nowe focie:D

Nie dopisała.. od rana znów pada.. Własnie wróciłyśmy z dworu, a Milka lubi robic kooopkę w krzakach, więc wyobrazcie sobie jak wyglądamy :evil_lol: :roll:
Zsikała się w domu przed chwilką..Nie robi w domu od 4 miesiąca... Bawiłysmy się na dywanie i ona nagle przycupła i... :shake: Ale to moze wpływ tego ze coraz więcej jjemy gotowanego....

Posted

despera napisał(a):
Może nie zdążyła na spacerku? Albo jej sie nie chciało wyjść w taka pogodę:evil_lol:

To było przed spacerkiem.. No trudno, zdarza się. Tym bardziej, ze jak skonczyła robic to od razu uszy podkulone i do lizania.. Zrozumiała bląd :cool1:

Posted

Wczoraj rano byłam bardzo niedobra... Moja Pani bardzo na mnie krzyczała...
Więc, chciałam byc grzeczna i poszłam sobie spac.

Najpierw spałam tak, w towarzystwie mojego kurczaka...

Ale chcialam byc blizej Panci, więc poszlam sobie na wyrko..

I znowu sobie spałam..

Pogoda była beznadziejna, wiec znowu spałam...
Nawet moje zdjęcia wyszły beznadziejnie, bo swiatło nie takie :shake:

Posted

No, ale pancia powiedziła dosc spaniu, idziemy na spacer!
No i poszłysmy...

Ale za długo sobie nie pochodziłysmy, bo naszemu koledze zepsuł się rower :cool1: No i poszłysmy go reperowac...

A dzisiaj... dzisiaj znowy byłam niegrzeczna.. a teraz spię.. :evil_lol:

Posted

[quote name='despera']http://images28.fotosik.pl/57/c45bad5e0e146824med.jpg Pancia jak mogłaś nakrzyczeć na moją Milcię!! Uważaj bo namówię moją wredotę i mnie przywiezie, będę robił za bodyguarda:mad: Nestor(:evil_lol:)

P.S.
To Milka umie naprawiać rowery?:razz:

Nes! Przyjezdzaj! Ratuj mnie! Ona ciągle na mnie krzyczy! To jest... przemoc w rodzinie! :placz:
:evil_lol:

Jak mam na nią nie krzyczec jak lata po całym domu, gryzie mnie we wszystkie mozliwe częsci ciala i nie da sie uspokoic? (Pańcia)

PS. To Ty nie wiedziałas? Jedna z podstawowych komend to "Załataj dętkę..!" :evil_lol:

Posted

Hehe Nes też był sadystą, ale rowerek+kastracja+szkolenie+wszystko inne do gryzienia tylko nie pancia pomogło:evil_lol:
Chyba podrzucę ci Szczeniaka, mój rower powoli się rozsypuje a ja nie wiem jak go naprawić:shake:;)

Posted

despera napisał(a):

Chyba podrzucę ci Szczeniaka, mój rower powoli się rozsypuje a ja nie wiem jak go naprawić:shake:;)

To moze ja Ci podrzuce Milkę, ona Ci zreperuje rower, a ja się zajmę Szczeniakiem? Robimy wymianę? :cool1: Ja chętnie :evil_lol:

Posted

despera napisał(a):
Jasne:evil_lol: Tylko żeby mama się nie przyzwyczaiła, ona zawsze wolała mniejsze pieski...:shake:;) Tylko przygotuj dużo żarcia:evil_lol:

Trudno, bo ja wole duze :diabloti:
Z zarciem nie będzie problemu.. stoi 10kg karmy, którą Milka jakos słabo jje.. :roll: ;)

Posted

despera napisał(a):
Przeczytała, że Nes sie do Warszawy wybiera, więc się odchudza dziewczyna:evil_lol: Milciu nie przejmuj się, Nes nie gustuje w charcicach:shake:;)

Spokojnie, Nes! Milka wazy juz 10 kiloo :diabloti: Akurat dla Ciebie :cool3:

Posted

despera napisał(a):
No to Paulina, czeka nas Psia Randka:razz: Tylko mam nadzieję, że Milka nie liczy na powiększenie rodziny:shake::evil_lol:

Ee.. jakby co to jej wytłumacze, ze z Nesem jej nie wyjdzie..
A zresztą.. Będe jej pilnowac. Gdzie tam nastoletnia matka :diabloti: :shake:

Posted

Dobry wieczorek :cool3:
Co tam słychac? My byłysmy na wsi najpierw na spacerku, a pozniej pojechalismy do znajomej i Milupa pobawiła się z nowym kolegą :cool1:
A najfajniejsza była zabawa w błocie i kauzy :evil_lol: :shake:
Miałam ją kąpac, ale stwierdziłam, ze jutro pójdziemy nad wodę i będzie to samo :cool1: Więc przeczesałam tylko zgrzebłem i umyłam łapki.. ;)
To my lecimy sobie na łoozio bo jestesmy bardzoo zmęczone jutro moze wstawimy jakies zdjęcia z zabawy. Branoc!

Posted

Będą fotki:multi: Zabawa w błocie najlepsza, zwłaszcza jak nie ma innej wody;) Nesik poprzez pochrapywanie wyraża nadzieję, że nowy to TYLKO kolega:mad::evil_lol:
Dobranoc i pieskowych snów:loveu: