Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 I juz ostatnie.. Prwadziwy charakter Milki i jej reakcja na aparat... Znowu słaba jakosc, ale to wszystko przez Milke :diabloti: Quote
despera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jakie słodkieee:loveu: Diabełek w psiej skórze cudowny:loveu: A w ogóle, pancia, to ci się oberwało nie za aparat tylko za to, że zostawiłaś kruszynkę a sama sobie pojechałaś:mad: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 despera napisał(a):Jakie słodkieee:loveu: Diabełek w psiej skórze cudowny:loveu: A w ogóle, pancia, to ci się oberwało nie za aparat tylko za to, że zostawiłaś kruszynkę a sama sobie pojechałaś:mad: Kruszynka juz nie jest taką kruszynką i niech sie uczy dawac sobie rade bez panci :cool1: Ale w sumie, moze masz i racje :evil_lol: Zabijcie mnie, zlinczujcie ale wziełam ją na rower.:roll: :oops: Wiem, wiem, ze to buldog, ale ten mały żywioł łamie wszystkie buloze stereotypy. no i chciałam spróbowac. I ku mojemu zdziwieniu biegła jakby była stworzona do zaprzęgów :evil_lol: Az musiałam ją spowalniac. Ale z racji tego, ze nie jest stworzona to nie jechałysmy dlugo, wiec mysle ze bedzie ok :cool1: Quote
despera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Jak na mój chłopski rozum to skoro chciała biec, to jej sie należało, i skoro niedługo, to chyba nic złego sie nie stało:hmmmm: W końcu suczydło musi sie jakoś wyżyć, nie?;) Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nie no nic jest sie nie stało tylko, wiesz buldog ma taką a nie inna budowe, która mu za bardzo nie pozwala na rózne rzeczy... Ale Milka to nie jest standardowy buldog i myśle, ze moge czasami jej pozwolic na takie wyczyny :cool1: Bo np. Chrapki raczej bym nie wzięła na rower, bo ona na takich troszeczke dłuzszych spacerach się męczyła Raz się nawet przegrzała troche przez moją głupote. Quote
despera Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ech człowiek uczy się na błędach... Widocznie Milka czuje się jakimś większym psem:evil_lol: Może nawet huskym:cool1: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 despera napisał(a):Ech człowiek uczy się na błędach... Widocznie Milka czuje się jakimś większym psem:evil_lol: Może nawet huskym:cool1: Tez mi sie tak wydaje, ale wychowała sie przy Sabie i ma duzo boksiowych cech :cool1: A jak Ty Nesa nauczyłas biegnąc ładnie przy rowerze? Milka biegła, ale jak sie bardzo rozpędzała to ją zarzucalo tak troche i wpadała na kolo :roll: Quote
Mada&Teodor Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cudowne mordeczki obydwie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina. Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Cudowne mordeczki obydwie :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki Mada :loveu: Chefrenek napisał(a):A te ranki to dzieło Milki? Nie no cos Ty ;) Te ranki to tak naprawde guzy, z którymi Saba juz do nas trafiła i które miała juz wycinane i nadal odrastają i krew się sączy :angryy: Quote
misiaczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Heloł wszystkie 3 dziewczynki ;). http://images24.fotosik.pl/19/0be97ff036da97c1med.jpg http://images27.fotosik.pl/19/e3fb391e32a87fbdmed.jpg Urocze mordeczki :loveu:. Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Hello misiaczki :cool1: Dziękujemy :loveu: Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Dzięki :cool1: Cos sie chyba pogoda zaczyna poprawiac :cool3: Jal byłysmy na wieczornym spacerku, to było cieplej niz rano... Quote
Paulina. Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 No to jeszcze na dobranoc: Pusto tak u nas trochi... Quote
Paulina. Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Nikt sie nie interesuje naszą galerią i tymi pięknymi zdjęciami to jedziemy na wieś korzystac z pięknej pogody :diabloti: Zegnamy... :cool1: Quote
despera Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Jak wrócicie to będzie pełno fotek... Więc sobie jedźcie:evil_lol: A co do biegania przy rowerze-Nes miał już 1,5 roku, kiedy zaczął, więc był nieco spokojniejszy, poza tym za pierwszym razem dał mi do zrozumienia, że to on będzie siedział na siodełku:diabloti: Na szczęście udało mi się wybić mu to z głowy, i powoli przyzwyczaił się do biegania przy jednośladzie;) Śpiąca milusia oczywiście cudna:loveu::loveu: Quote
Paulina. Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Ooo despera masz nowy bannerek :razz: Chciałabym ją nauczyc, ale nie będziemy często jezdzic, bo to nie ta rasa... Jeszcze na poprzedniej są zdjęcia zajrzyj :diabloti: :diabloti: Dzisiaj na działce mój wielki brat zaczą ganiac mnie i Milke ze szlauchem, i ta mała cwaniaczka zostawiła mnie na pastwe losu a sama, najpierw poleciala przez krzaki do takiej starej opuszczonej stodoły, pozniej poleciała za namiot, a jak juz byłam cala mokra i poszłam jej szukac to znalazłam ja w kącie między samochodem a płotem... Oczywiscie suchą, a ze mnie ciekło :angryy: Cwaniara :evil_lol: Byłysmy jeszcze dzisiaj na spacerku nad rzeką... Wykąpala sie i wytaplała w piasku... Wyglądała pięknie :cool1: Quote
Medorowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Paulinaaa napisał(a): Byłysmy jeszcze dzisiaj na spacerku nad rzeką... Wykąpala sie i wytaplała w piasku... Wyglądała pięknie :cool1: Tak zwana 'panierka':evil_lol::loveu: Quote
despera Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Uwielbiam takie panierki:loveu: Byle nie na moich koniach po deszczowym dniu... Fotek panierowanej Milki nie ma?? Quote
Paulina. Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Nie... nie ma fotek cielęciny w panierce, bo nie wzięłam wtedy aparatu. A szkoda... :cool1: Quote
Recommended Posts