Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie słodkieee:loveu: Diabełek w psiej skórze cudowny:loveu: A w ogóle, pancia, to ci się oberwało nie za aparat tylko za to, że zostawiłaś kruszynkę a sama sobie pojechałaś:mad:

Posted

despera napisał(a):
Jakie słodkieee:loveu: Diabełek w psiej skórze cudowny:loveu: A w ogóle, pancia, to ci się oberwało nie za aparat tylko za to, że zostawiłaś kruszynkę a sama sobie pojechałaś:mad:

Kruszynka juz nie jest taką kruszynką i niech sie uczy dawac sobie rade bez panci :cool1:
Ale w sumie, moze masz i racje :evil_lol:

Zabijcie mnie, zlinczujcie ale wziełam ją na rower.:roll: :oops: Wiem, wiem, ze to buldog, ale ten mały żywioł łamie wszystkie buloze stereotypy. no i chciałam spróbowac. I ku mojemu zdziwieniu biegła jakby była stworzona do zaprzęgów :evil_lol: Az musiałam ją spowalniac.
Ale z racji tego, ze nie jest stworzona to nie jechałysmy dlugo, wiec mysle ze bedzie ok :cool1:

Posted

Jak na mój chłopski rozum to skoro chciała biec, to jej sie należało, i skoro niedługo, to chyba nic złego sie nie stało:hmmmm: W końcu suczydło musi sie jakoś wyżyć, nie?;)

Posted

Nie no nic jest sie nie stało tylko, wiesz buldog ma taką a nie inna budowe, która mu za bardzo nie pozwala na rózne rzeczy...
Ale Milka to nie jest standardowy buldog i myśle, ze moge czasami jej pozwolic na takie wyczyny :cool1: Bo np. Chrapki raczej bym nie wzięła na rower, bo ona na takich troszeczke dłuzszych spacerach się męczyła
Raz się nawet przegrzała troche przez moją głupote.

Posted

despera napisał(a):
Ech człowiek uczy się na błędach... Widocznie Milka czuje się jakimś większym psem:evil_lol: Może nawet huskym:cool1:

Tez mi sie tak wydaje, ale wychowała sie przy Sabie i ma duzo boksiowych cech :cool1:
A jak Ty Nesa nauczyłas biegnąc ładnie przy rowerze? Milka biegła, ale jak sie bardzo rozpędzała to ją zarzucalo tak troche i wpadała na kolo :roll:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Cudowne mordeczki obydwie :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki Mada :loveu:

Chefrenek napisał(a):
A te ranki to dzieło Milki?

Nie no cos Ty ;)
Te ranki to tak naprawde guzy, z którymi Saba juz do nas trafiła i które miała juz wycinane i nadal odrastają i krew się sączy :angryy:

Posted

Jak wrócicie to będzie pełno fotek... Więc sobie jedźcie:evil_lol: A co do biegania przy rowerze-Nes miał już 1,5 roku, kiedy zaczął, więc był nieco spokojniejszy, poza tym za pierwszym razem dał mi do zrozumienia, że to on będzie siedział na siodełku:diabloti: Na szczęście udało mi się wybić mu to z głowy, i powoli przyzwyczaił się do biegania przy jednośladzie;)
Śpiąca milusia oczywiście cudna:loveu::loveu:

Posted

Ooo despera masz nowy bannerek :razz:
Chciałabym ją nauczyc, ale nie będziemy często jezdzic, bo to nie ta rasa...
Jeszcze na poprzedniej są zdjęcia zajrzyj :diabloti: :diabloti:

Dzisiaj na działce mój wielki brat zaczą ganiac mnie i Milke ze szlauchem, i ta mała cwaniaczka zostawiła mnie na pastwe losu a sama, najpierw poleciala przez krzaki do takiej starej opuszczonej stodoły, pozniej poleciała za namiot, a jak juz byłam cala mokra i poszłam jej szukac to znalazłam ja w kącie między samochodem a płotem... Oczywiscie suchą, a ze mnie ciekło :angryy: Cwaniara :evil_lol:

Byłysmy jeszcze dzisiaj na spacerku nad rzeką... Wykąpala sie i wytaplała w piasku... Wyglądała pięknie :cool1:

Posted

Paulinaaa napisał(a):

Byłysmy jeszcze dzisiaj na spacerku nad rzeką... Wykąpala sie i wytaplała w piasku... Wyglądała pięknie :cool1:

Tak zwana 'panierka':evil_lol::loveu: