Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
wszystkie ogłoszenia daleko nam spadły, nie ma nic na bieżąco, Figa na wczasach, Karolcia coraz rzadziej zagląda, ech....:shake:

Beciu jak rzadziej?!:mad: ;) Ogłoszenia są cały czas odświeżane, zrobię świeże, ale może mi to trochę zająć bo ciągnę jeszcze Majkę i Orzechowce.

Posted

Na prośbę Aguli skleciłam tekst do ogłoszeń Koffi. Rozumiem, że kontakt na Agulę.

[FONT=Times New Roman]Koffi – piękna suczka w kolorze kawy zmlekiem
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Koffi to niewielka, ok. 3-letnia suczka o ciekawym, rzadko spotykanym umaszczeniu koloru kawy z mlekiem i łagodnym usposobieniu. [/FONT][FONT=Times New Roman]Aż trudnouwierzyć, że tę radosną psinkę porzucono przywiązaną do drzewa grubym łańcuchem.Widać, że nasza Koffi nie miała łatwego życia; początkowo na widok wyciągniętej przyjaźnie ręki kuliła się w oczekiwaniu na uderzenie. Dopiero po jakimś czasie zrozumiała, że człowiek niekoniecznie musi tylko bić, ale i potrafi głaskać,tulić, podać smakołyk…
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Na szczęście Koffi szybko wychodzi na prostą; coraz bardziej otwiera się na człowieka, pięknie chodzi na smyczy, dogaduje się ze swoimi psimi kolegami. Z radością obserwujemy, jak nasza Koffi staje się coraz częściej uśmiechnięta, coraz bardziej ufna i towarzyska. Szukamy dla niej odpowiedzialnego i kochającego opiekuna, który doceni jej przyjazny charakter, który po prostu pokocha i nigdy nie zawiedzie.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Koffi jest zaszczepiona i odrobaczona.
Z nadzieją czeka naswojego człowieka w Boguchwale k/Rzeszowa.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt wsprawie adopcji: 797 297 201[/FONT]

Posted

co to za szeleczki ma Koffi ? takie do nauki chodzenia na smyczy ?

zrobię jej ogłoszenia , mam nadzieję ,że dziś , trochę tylko odsapnę po podróży

Posted

figa33 napisał(a):
zrobiłam dla Koffi kilka ogłoszeń
gumtree , olx, tarnowiak , rzeszowiak , krosno24 ,alegratka ,mojemiasto.pl, wp.pl

dzięki Figuś, na kogo dałaś ogłoszenia ?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mam 2 maile w sprawie Koffi, jeden do niczego, drugi nawet sympatyczny, z pytaniem o wiek, sterylizacje i zasady adopcji.
Dowiedzialam sie od Magdy, że Koffi ma stara bliznę na brzuchu, może być po sterylizacji, dzisiaj Justyna ma jej zrobić USG i wszystko będzie wiadomo.