agusiazet Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Maszeńko, kiedy Ciebie spotka szczęście w postaci dobrego pana? Quote
maja7 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja cały czas mam nadzieję, że znajdzie się domek. Quote
iwop Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 maja gdyby nie ty to masza byłaby chyba na ostatniej stronie...:oops: Quote
iwop Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 ja juz straciłam nadzieję...:shake: Quote
iwop Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Niestety Masza nie szuka juz domu. Zstaje w domu tymczasowym. Pisze niestety bo nie jest to idealny dom... Facet jest alkoholikiem i wprawdzie jest dobry dla maszy i swojego psa, śpią w domu, na łozku ale gdy pije(a ma tzw. ciągi alkoholowe) to zwyczajnie zapomina im dawac jeść. Paweł jeździ do niego co drugi dzień i sprawdza czy psy mają jedzenie itd. Facet absolutnie nie chce oddać Maszy... Juz po raz drugi trafił sie dom i nic z tego - nie chce jej oddać. Faktem jest, że Masza jest do niego przywiązana ... jedyna nadzieja to ukraść ja jak będzie pijany ale dom musiałby byc juz gotowy... ech... Zawieszam adopcje Maszy. Pilnujemy jej.:oops: Quote
maja7 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Kurcze, może w końcu facet się opanuje, ważne jest to, że jej nie bije itd... Proszę tylko pilnujcie, żeby nie byłą głodna, jestem pełna podziwu dla P.Pawła, że jeździ i dogląda suni!!! Quote
iwop Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 maja facet naprawde ja kocha - Masz jest do niego bardzo przywiązana ale to alkoholik wiec trudno uznac to za dobry dom... Paweł jest rewelacyjny... Robi doktorat z filozofii, pracuje w Domu Dziecka i jeździ nie tylko do Maszy... Dokarmia i dogląda psy i koty różnych alkoholików...:oops: Quote
maja7 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Maszka trzymaj się suńko kochana! Dziękuję Iwop za informację, pozdrowienia dla Pawła:loveu: Quote
Recommended Posts