iwop Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Masza nie może zostac u pijaka...:-( Quote
quasimodo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Biedna Masza, nikt już do niej nawet nie zagląda... A to przecież dziecko trzymane na łańcuchu przez pijaka... Ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, ciepła, domu... Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 quasimodo napisał(a):Biedna Masza, nikt już do niej nawet nie zagląda... A to przecież dziecko trzymane na łańcuchu przez pijaka... Ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, ciepła, domu... mam taką mała bide z lancucha od pijaka (pol roczna)na tymczasie teraz...:shake::placz: Masza szukaj doku szybko!!!!!!!!!! Quote
quasimodo Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Biedna zapomniana Maszeńka :-( Nikt do niej nie zagląda... Została samiusieńka... Quote
iwop Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 W ubiegłym tygodniu chciał ja jeden facet - na łańcuch...:shake: Quote
iwop Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 U maszy naprawde źle - sąsiedzi mówili, że w nocy pijak czasami wygania ją na dwór i wtedy Masza śpi na ławce... ech... najpierw na strychu na ktrótkim łańcuchu teraz na ławce... :-( Quote
iwop Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 U Maszy naprawde dzieje sie źle... Aż płakac mi sie chce, że nie moge jej stamta zabrać...:-( Quote
iwop Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Masza szuka normalnego domu... bo śpi na ławce....:placz: Quote
iwop Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Masza nigdy nie miała domu... Czy kiedys będzie go mieć? Wklejam modlitwę psa do człowieka: Modlitwa Psa do człowieka Moje życie trwa 10 do 17 lat. każde rozstanie z Tobą zadaje mi ból. Zastanów się więć, zanim mnie sobie sprawisz. Daj mi trochę czasu na zrozumienie, czego ode mnie wymagasz. Obudź we mnie zaufanie - jest mi potrzebne do życia. Nigdy nie gniewaj się na mnie zbyt długo i nie zamykaj mnie za karę! Ty masz swoja pracę przyjemności i przyjaciól - Ja mam tylko CIEBIE. Porozmawiaj ze mną czasami. nawet jeśli nie do końca rozumiem Twoje słowa, rozumiem głos który do mnie mówi. Wiedz że nigdy nie zapominam, jak mnie traktowano. Zanim mnie uderzysz, pomyśl że Moje szczęki z łatwością moga zmiażdżyc Twoją dłoń, a jedna tego nie robią. Zanim złajesz mnie, że jestem "nieposłuszny" lub "leniwy" podczas wykonywania pracy, pomyśl że może ciąży mi nieodpowiednie pozywienie, że może zbyt długo przebywałem na słońcu lub że moje serce jest zmęczone. Otocz mnie opieką, gdy bedę stary - Ty również pewnego dnia się zestarzejesz. Bądź przy mnie w każdej trudnej chwili. Nigdy nie mów: "nie mogę na cos takiego patrzeć" lub "Niech to sie stanie podczas mojej nieobecności" KIEDY JESTEś PRZY MNIE, WSZYSTKO STAJE SIE łATWIEJSZE. Po prostu mnie kochaj. __________________ Quote
iwop Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Masza szuka prawdziwego domu...:-( Quote
Pimpek Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Do góry Masza !:placz: Ona jest taka biedna, oby szybko znalazł się ktoś, kto miałby warunki, przygarną ją,zabrał od tego pijaka, obdarzył miłością...... Maszko kochana, do domku, hop !:placz: Quote
iwop Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Maszka szuka domu... prawdziwego :-( Quote
iwop Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nikt nawet tu nie zagląda...:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Masza idziesz z ciotka Niki na spacer w poszukiawniu domku!!! Quote
maja7 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czemu nikt nie zagląda do Maszy????:placz::placz::placz: Maszeńka do góry!!! Quote
iwop Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Z masza nie jes najlepiej.. Zreszta jak może byc dobrze u alkoholika? :shake: Paweł co dwa dni jeździ ją karmić... Dom jest bardzo potrzebny... Zaraz wkleje jej nowe zdjęcia. Quote
iwop Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Maszka to spokojna, łagodna suczka... Doskonale nadaje się na prawdziwego przyjaciela... W domu u alkoholika nie ma za dobrze...:placz: Quote
Recommended Posts