Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przybył nam nowy piesek a właściwie suczka. Zostala odebrana parę dni temu przez Jolę na interwencji. Masza ma pięć miesięcy i od 2 miesiąca życia przykuta była do budy na krótkim pólmetrowym łańcuchu. Gdy Jola ją zabierała suczka była bardzo wycieńczona - był upał a ona nie miała nawet miski z wodą. Dostała kroplówkę bo była odwodniona.
Masza bedzie dużym psem. Szukamy jej dobrego domku gdzie nie bedzie siedziała przy budzie... Biedne psie dziecko. :placz:

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusia zdjecia prawie nie wyszły bo paweł miał zepsuty aparat - jest filmik ale nie udaje mi się go wrzucić.

Suczka jest maksymalnie zagłodzona ale bardzo wesoła i przyjazna :)

Posted

Nie agusia karme juz jej kupiłysmy ale jeść nie za bardzo chce woli ryz z mięsem. :)
Zreszta bardzo "nadgania' z tym jedzeniem wiec sadze, że szybko wroci do normy.

Postaram sie pod koniec tygodnia o zdjęcia.

Posted

domku dać nie mogę, bo u mnie psów już sztuk 7, podejrzewam, że każdy kolejny nie będzie się u mnie dobrze czuł, ale moja ostatnia bida, sprzed dwóch miesięcy, była równie wynędzniała, karmę je dopiero od dwóch tygodni, wcześniej podejrzewam nie miał zwyczajnie siły chrupać, na razie gotowane jedzonko wydaje się jedynym wyjściem, wątek przesyłam znajomym, liczę, że w końcu uda mi się kogoś namówić, Maszeńka ma to spojrzenie, którym zdobywa się serce

Posted

iwop napisał(a):
Milady sugerujesz, że nalezałoby masze tam zostawic bo i tak jakis pies tam przykuty zostanie...?:oops:

Pewnie, że nie, tylko żeby tam czasem zerknąć...
nie lubie wsi :shake:

Posted

Milady napisał(a):
Pewnie, że nie, tylko żeby tam czasem zerknąć...
nie lubie wsi :shake:

Pewnie że zerknąć trzeba.
Wbrew pozorom w miastach wcale nie jest lepiej.