Gabi79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 (edited) EDYCJA 30.06.godzina 21.00 Przed chwilą dostałam sms od Agusi. Dowiedziała się od p. Karoliny (a ta od kogoś z fb), że sunia już bezpieczna i MA DOM!!! Podobno jest w dobrych rękach. Tak więc alarm odwołany. Bardzo Wam wszystkim dziękuję:Rose::Rose::Rose::Rose: Siedzę w pracy, smutny ponury dzień, leje jak z cebra. Od monotonnej roboty odrywa mnie dźwięk telefonu. Dzwoni AgusiaP, przeczuwam, że będzie o jakimś biednym psiaku. Nie myliłam się. Aga dostała informację o suni błąkającej się na plaży przy jeziorze Pogoria. Sunia jest wychudzona, błąka się około tygodnia. Może ktoś nie uwzględnił jej w swoich wakacyjnych planach, może urosła za duża lub po prostu się znudziła???:angryy: Sunia jest bardzo przyjacielska i ufna. postanowiłyśmy z Agą, że założymy wątek i będziemy prosić o pomoc, bo jak tu zostawić sunię w potrzebie. Oby tylko nikt nie zawiadomił hycla, albo nie pozbył się suni w jakiś okrutny sposób. Potrzebujemy wszystkiego, na cito DT lub hoteliku, deklaracji, bazarków,obecności na wątku. Błagam pomóżcie!!! Oto sunieczka: Edited June 30, 2014 by Gabi79 Quote
bela51 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jaka sliczna biedula. :-( Zabierzcie dziewczyne do jakiegos hoteliku, zanim bedzie za późno. Potem bedziemy martwic sie o pieniądze. Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 bela51 napisał(a):Jaka sliczna biedula. :-( Zabierzcie dziewczyne do jakiegos hoteliku, zanim bedzie za późno. Potem bedziemy martwic sie o pieniądze. Dziękuję Belciu, że jesteś!!! Bardzo się martwię, że ktoś się "postara", by stamtąd zniknęła... Quote
Ty$ka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Wakacje się zaczęły... suczka jest piękna. Uwielbiam czarne psy. Quote
AgusiaP Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jestem jeszcze na chwilkę w pracy. Gabrysiu :loveu::loveu::loveu: A tu jeszcze mojej Myszki nie ma, bo jest na urlopie, ale już o wszystkim wie, bo ją powiadomiłam telefonicznie. Karolinka była dać suni po pracy jedzenie, niestety nie było jej, ale może gdzieś się schowała bo u nas strasznie dzisiaj leje. Jutro postara się dowiedzieć, gdzie dokładnie przebywa sunia. Quote
kolejna kobietka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jestem Gabrysiu. Oczywiście będę zaglądać, niestety pomóc nie bardzo mam jak :sad: Quote
Neelith Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A przy ktorej Pogorii jest sunieczka? Może mogłabym jutro podjechać, rozejrzeć się, dokarmić? Quote
andegawenka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Troszkę wylękniona ale widać że szuka kontaktu.:roll: Dzięki Gabisiu za namiary. Napisałam na pw prośbę. Quote
Klementynkaa Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 jestem. jakie hoteliki mamy do dyspozycji? u Emilki, u Uli? coś jeszcze? Quote
malagos Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zagladam, ale tylko to mogę... mam bdt zajęte przez - czarną własnie sunię. Quote
Elisabeta Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Biedna sunia... :sad: Bardzo chciałabym pomóc, ale przyznam, że będzie z tym ciężko. Tyle bezdomniaków... Pomyślę o suni. Quote
milagros19853201 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 moj boziu biedne psisko zapisze sobie watek i poki co hopkne wysoko z deklaracja poki co moze byc slabo ale jak potrzeba fantow na bazarek z tym bez problemu Quote
Foxy2702 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jesteśmy i tu, bedziemy zagladac jak sie da to coś pomożemy ;) Quote
renatka_s Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Zaglądam do suni nic więcej nie mogę zrobić:-( Quote
Enigma79 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja również postaram się śledzić losy suni i obiecuję wspomóc jakimś groszem (jednorazowo). Quote
iwna5702 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Jestem na zaproszenie - im wiecej osob wie tym wieksza szansa dla suni (taka mam nadzieję) u nas tez leje nieprzerwanie. Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 bela51 napisał(a):Jaka sliczna biedula. :-( Zabierzcie dziewczyne do jakiegos hoteliku, zanim bedzie za późno. Potem bedziemy martwic sie o pieniądze. Ada-Vebby napisał(a):Jeszcze nie wiem ale postaram się pomóc. Ty$ka napisał(a):Wakacje się zaczęły... suczka jest piękna. Uwielbiam czarne psy. kolejna kobietka napisał(a):Jestem Gabrysiu. Oczywiście będę zaglądać, niestety pomóc nie bardzo mam jak :sad: Neelith napisał(a):A przy ktorej Pogorii jest sunieczka? Może mogłabym jutro podjechać, rozejrzeć się, dokarmić? andegawenka napisał(a):Troszkę wylękniona ale widać że szuka kontaktu.:roll: Dzięki Gabisiu za namiary. Napisałam na pw prośbę. Klementynkaa napisał(a):jestem. jakie hoteliki mamy do dyspozycji? u Emilki, u Uli? coś jeszcze? malagos napisał(a):Zagladam, ale tylko to mogę... mam bdt zajęte przez - czarną własnie sunię. Elisabeta napisał(a):Biedna sunia... :sad: Bardzo chciałabym pomóc, ale przyznam, że będzie z tym ciężko. Tyle bezdomniaków... Pomyślę o suni. milagros19853201 napisał(a):moj boziu biedne psisko zapisze sobie watek i poki co hopkne wysoko z deklaracja poki co moze byc slabo ale jak potrzeba fantow na bazarek z tym bez problemu Foxy2702 napisał(a):Jesteśmy i tu, bedziemy zagladac jak sie da to coś pomożemy ;) mdk8 napisał(a):zapisuję . renatka_s napisał(a):Zaglądam do suni nic więcej nie mogę zrobić:-( Enigma79 napisał(a):Ja również postaram się śledzić losy suni i obiecuję wspomóc jakimś groszem (jednorazowo). iwna5702 napisał(a):Jestem na zaproszenie - im wiecej osob wie tym wieksza szansa dla suni (taka mam nadzieję) u nas tez leje nieprzerwanie. AniaGucio napisał(a):Biedna sunia - też coś dorzucę. Marycha35 napisał(a):Gabrysiu jestem u suniuczki:) Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim za przybycie i oferty pomocy:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Jutro po pracy wszystko spiszę. Jeśli chodzi o hotelik nikt z zaufanych osób do których napisałam jeszcze nie odpisał. Neelith pojedzie jutro na Pogorię i poszuka suni. - Neelith dziękuję, jesteś KOCHANA!!! Tak, jak Agusia pisała dzisiaj suni nie było. Mam nadzieję, że schowała się przed deszczem, a nie, że np. hycel ją złapał. Quote
Jota67 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 JESTEM NA ZAPROSZENIE- niestety tak jak mówicie- wakacje.... ile takich bidulek wyrzuconych będzie.... Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Lało strasznie dzisiaj, u Was pewnie też, może się schowała nasza mądra głowinka! Quote
Gabi79 Posted June 30, 2014 Author Posted June 30, 2014 Jota67 napisał(a):JESTEM NA ZAPROSZENIE- niestety tak jak mówicie- wakacje.... ile takich bidulek wyrzuconych będzie.... Witaj!!! Marycha35 napisał(a):Lało strasznie dzisiaj, u Was pewnie też, może się schowała nasza mądra głowinka! Marysiu, u nas też straszliwie lało, momentami była jedna wielka ściana wody. Tak mi żal suni Quote
Marycha35 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Cholera, żeby tylko dała się teraz złapać!!! Quote
Recommended Posts